- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тръгва ли ви се на ДАСКАЛО?
Каквоооо даскало ви тресе вас ве хора....утре Нова година,вие даскалото го мислите...хахахах![]()
Look deep inside me ...
Не. Тази ваканция се развива твърде добре, за да искам да свърши (за разлика от лятната, когато броях дните). Но и всъщност има доста време още.
НЕ!
Забелязвам промяна - на края на лятото и октомври на почти всички им се ходеше на училище, а сега всички се ужасяваме от тази мисълаз бих могла и 1 година да не ходя на даскало, но знам че няма да ми се отрази никак добре
![]()
Първоначално написано от AFT
Първоначално написано от AFT
тва все едно аз съм го писала
![]()
На мен пък ми се ходи на даскало за да видя вс от класа пък и взе нещо да ми доскучава в нас ...... абее нз... няма особено зн
![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
разбира се 4е не![]()
трябва да ставам всяка сутрин рано малииии
но пак моя клас е мн забавен и пекан и кат отида там забравям за вси4ко така ми минава деня(по4ти) от 4асти е яко дано стане 2 срок по барзо да си ставам по касно аз
![]()
![]()
![]()
(\(\
(=':')(inlove)
(,(")(")_________________
тИ щ? сБъДн?ш лИ м?чТиТе Ми?!щ? Ме СъНувАш Ли кАжи?!
?ЛА..и пРосТо м? вз?ми..Пр?д м?н на мЪж н? Се ПРаВи(!)
Не ми се ходи, ама няма как![]()
Изобщо не ми се ходи и като си представя,че в понеделник трябва да стана в 6:00 и ми става лошо...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
izob6to ne mi se hodditaka mi se iska da ne svur6va vakanciqta
![]()
![]()
i kato si pomislq 4e pak 6e gledam fizionomiite na vsi4kite daskali
i 6e po4nat da ni vru6tat testovete ] (*,) edistvenoto hubavo ne6to v cqlata taq gadost sa priqtelite
![]()
Ооо, не! Въобще не ми се стъпва в училище!!! Сега ни предстоят класните по алгебра и геометрия и аз, разбира се, нищичко не схващам от задачитеТрябва да напиша и ЛИС, което мразя най-много! По английски ще ни спукат от учене
Ох, абе ужас, не искам да виждам училището и на снимка!!!
ne mi se hodi sage sa mi i klasnite po vsi4ko i nemi se hodi
Точно по същия начин .. НЕ ми се ходиииПървоначално написано от monrose15
![]()
zdr na vsi4ki az moga da kaja 4e tozi pat tazi vakanciq ni se otrazqva mn ama mn zle mojebi za6toto sme sviknali da sme na6ata grupa zaedno a vakanciqta ni prasna vsi4ki na razli4ni mesta i ne iskame da imame tolkova dalga vakanciq za6toto sme razdeleni ve4e iskame da sme si na daskalo i da var6im 6turotii i da se sabirame vseki den i makar da imame da u4im da sme zaedno
оха и на мен не ми се ходи![]()
няма ли нещо грип?шансове за дървена ваканция?
3 денЯ до мЪчениетУ-дайте носна кърпичка![]()
Я се стегнете малко де,се едно ви колят в това даскало-е супер гадно е ставането рано,студа,ученето,но наще даскали са мн печени и ние изобщо не учим при тях,а си прави квот си искаме и абе общо взето става купон в даскало !![]()
Не особено защото станах мнооого мързелива напоследък и нз как ще свикна пак да уча толкова много ...
неее,изобщо не ми се ходи,но какво да се прави![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...