.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Каквоооо даскало ви тресе вас ве хора....утре Нова година,вие даскалото го мислите...хахахах
    Look deep inside me ...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не. Тази ваканция се развива твърде добре, за да искам да свърши (за разлика от лятната, когато броях дните). Но и всъщност има доста време още.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    НЕ!

Супер фен
    Град
    в килера
    Забелязвам промяна - на края на лятото и октомври на почти всички им се ходеше на училище, а сега всички се ужасяваме от тази мисъл аз бих могла и 1 година да не ходя на даскало, но знам че няма да ми се отрази никак добре

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Да уе, аз пък ставам в 5:45, в 6:30 съм на спирката и в 7:10 съм в даскало. Очарователно! Направо не ми се мисли как ще стана. Пф, и класната по литература ще ни връщат.
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Ами ако ония е намерил контролните по геометрия? Ъх, и ще правим контролни по английски. Ня'ам думи просто.
    тва все едно аз съм го писала

На мен пък ми се ходи на даскало за да видя вс от класа пък и взе нещо да ми доскучава в нас ... ... абее нз... няма особено зн
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Град
    ОтТ МарСсС
    разбира се 4е не трябва да ставам всяка сутрин рано малииии но пак моя клас е мн забавен и пекан и кат отида там забравям за вси4ко така ми минава деня(по4ти) от 4асти е яко дано стане 2 срок по барзо да си ставам по касно аз
    (\(\
    (=':')(inlove)
    (,(")(")_________________
    тИ щ? сБъДн?ш лИ м?чТиТе Ми?!щ? Ме СъНувАш Ли кАжи?!
    ?ЛА..и пРосТо м? вз?ми..Пр?д м?н на мЪж н? Се ПРаВи(!)

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не ми се ходи, ама няма как

Супер фен
    Град
    Варна
    Изобщо не ми се ходи и като си представя,че в понеделник трябва да стана в 6:00 и ми става лошо...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Не,изобщо.Искам си ваканцийката

izob6to ne mi se hoddi taka mi se iska da ne svur6va vakanciqta i kato si pomislq 4e pak 6e gledam fizionomiite na vsi4kite daskali i 6e po4nat da ni vru6tat testovete ] (*,) edistvenoto hubavo ne6to v cqlata taq gadost sa priqtelite

Супер фен
    Ооо, не! Въобще не ми се стъпва в училище!!! Сега ни предстоят класните по алгебра и геометрия и аз, разбира се, нищичко не схващам от задачите Трябва да напиша и ЛИС, което мразя най-много! По английски ще ни спукат от учене Ох, абе ужас, не искам да виждам училището и на снимка!!!

Голям фен
    Град
    sofiq
    ne mi se hodi sage sa mi i klasnite po vsi4ko i nemi se hodi

Повече от фен Аватара на Forester
    Цитирай Първоначално написано от monrose15
    Та на кого му се ходи ве само като си помисля как съм се изложила на класната и ми става лошо!
    Точно по същия начин .. НЕ ми се ходиии

Град
    bulgaria
    zdr na vsi4ki az moga da kaja 4e tozi pat tazi vakanciq ni se otrazqva mn ama mn zle mojebi za6toto sme sviknali da sme na6ata grupa zaedno a vakanciqta ni prasna vsi4ki na razli4ni mesta i ne iskame da imame tolkova dalga vakanciq za6toto sme razdeleni ve4e iskame da sme si na daskalo i da var6im 6turotii i da se sabirame vseki den i makar da imame da u4im da sme zaedno

оха и на мен не ми се ходи няма ли нещо грип?шансове за дървена ваканция?

3 денЯ до мЪчениетУ-дайте носна кърпичка
    Я се стегнете малко де,се едно ви колят в това даскало-е супер гадно е ставането рано,студа,ученето,но наще даскали са мн печени и ние изобщо не учим при тях,а си прави квот си искаме и абе общо взето става купон в даскало !

Супер фен
    Не особено защото станах мнооого мързелива напоследък и нз как ще свикна пак да уча толкова много ...

Град
    EastPerih (Исперих)
    неее,изобщо не ми се ходи,но какво да се прави

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си