- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли проблеми с вашите?
Здравейте!Искам да ви птам как се разбирате с вашите родители?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
ми аз не се разбирам с тях..затова постоянно съм наказана и какво ли още не![]()
Тая тема не е за тоя форум!![]()
Е разбирам се много ясно с тях мога да говоря за абсолютно всичко нищо не крия от тях НИКОГА не са ме наказвали(като го чуя това ми става смешно)е много ясно по някога се търкаме но нищо сериозно![]()
![]()
![]()
![]()
това е предимството родителите ти да не са те родили на 20![]()
Razbiram se perfektno s tqh i nikoga ne sa me nakazvali ili udrqli!!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Първоначално написано от ZaI4I
И при мен е така.![]()
Ту са нормални, ту са като от гестапо и не ми дават да правя нищо!![]()
ponqkoga me razbirat za kakvato i da e tema =D> ,no ponqkoga sa tolkova gadni i voob6te ne se razbirame...nakazvat me i mnogo se nervq....
Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!
Ami az se razbiram pekfektno s moite roditeli..te mi imat doverie i az se staraq vinagi da bude taka
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
дам и аз съм такаПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
razbirMe se i to super.mn sa gotini![]()
С майка ми понякога успявам да се разбера, но с баща ми - АБСУРД просто - няма как...
преди се карахме всеки ден, обаче вече се разбираме идеално![]()
Ооо не това е болна тема.Бих казала че и двамата са пичове понякога, но вече в повечето случай са отвратителни.Скандали,нака зания ,сръдни......Абе ужас...![]()
![]()
![]()
Ние не се разбираме![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
neprek1snato vsi4ko mi se zabranqva izlizaniq hodene po kafeta ,po kuponi vsi4ko vsi4ko vse edno jiveq v ada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, има си ги тия битови караници кой да измие чиниите, кой да изхвърли боклука и да изведе кучето, но като цяло смятам, че сме в прекрасни взаимоотношения!
Абе,наще са си наистина златни хора,само дето не могат да заживеят с смисълта,че аз пораствам...За тях винаги ще си остана малко момче на мама и тати , и..понякога са крайно консервативнички,ама пак си ги обичам![]()
да, понякога имам проблеми и винаги извинението заради скандала идва от мен....независимо дали наистина съм виновна или не. За някои неща просто ми е почти невъзможно да се разбера с тях, за други нямам проблеми.
SMILE FOR ME NOW
Проблеми не липсват,но повечето са разрешими.![]()
Мн зле .. караме се всеки ден. Но пак мн си ги обичкам![]()
Разбираме се,споделям с тях,обаче напоследък нещо куцат нещата.Много почнаха да си врът носовете в моята стая...Това ми е повод за караници...
![]()
Първоначално написано от oth_fenka
we give it all.