- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 31.12 в 12 часа?
E tva me razbi "taka ina4e prez cqlot vreme s pi6ka v zadnika bqx"![]()
Mi da si si q premestila da ne ti e v zadnika
![]()
Taaa po temata:ideqta si e pulna ludnica.Samo che nie napravihme drugo.Do 12 bez 2-3min samo izlqzohme da se chuknem s drugite i aide pak![]()
Ne moje da ne gi uvajim vse pak nali a i malko da osvobodim staqta i za drugite![]()
Тази година за 1-ви път празнувах с газжето си, но бяхме само 4-рима до 1 часа някъде. Аз, той, кака и приятелят й...........точно в 12 нищо не правихме, защото гаджето на кака не можа нещо да отвори шампанското. Моя мъж знам, че иска нещо подобно, но аз предпочитам да изпия 1 чаша с шампанско, да поздравя роднините, които живеят над нас, да посрещна приятели. Иначе секс правихме към 12 на 1-ви само, че на обед, защото в 6 сутринта като легнахме бях жив труп!
leleee tva e nevoroqtno...vinagi sm iskala da go napravq...dano pri teb da e stanalo![]()
Не ме блазни идеята. Секс можеш да правиш, когато си поискаш - на Нова Година се празнува![]()
\Първоначално написано от SilverAngel
/ \
/ \
/
Решихме че е по-добре да не разваляме празника с невероятен секс. Решанширахме го с доста такъв преди и след 00:00 часа
А яко и аз искам така![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Ем да супер е точно тогава ...ама ако има още 30 човека ще е малко спичащо![]()
емии на мен ми се е случвало, само че не точно в 12,а няколко минути след това...Случи се миналата Нова година, даже тогава ми беше и първият път...и наистина цяла година ми върви на секс![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Po princip imam dve me4ti ednata mi be6e da go napravim na rojdenite ni dni to4no v 12 4asa a dr mi e da go napravim na 31 dekemvri v 12 4asa e za sajalenie samo ednata mi me4ta se sbadna i tq be6e da go napravim na rojdenite ni dni no dogodina moje i dr da se zbadne 6te vidim![]()
Не ми допада това. Иначе секс си правих и тази и миналата година към 3 часа, но в 12-не. Дори и някой път да сме само двамата на Нова година, няма да искам да правим секс точно в 12, е ако той иска-да, ама иначе-не.
хахахахахаха, ти си нимфоманка !!Първоначално написано от Milena_Pld
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
бих го направила поне веднъж да видя, че сексът си е същият![]()
SMILE FOR ME NOW
Ъъъъъъъ... не става въпрос само за този случай, но и за другите.. Сещаш се нали ?????????Първоначално написано от Milena_Pld
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Абе деца.. във връзка с един от постовете, какви амфетамини какви пет левчета, признавам само хората,които опотребяват такива медикаменти,но ОБЕЗАТЕЛНО знаят как въздействат на човешкия организъм до молекулярно ниво и съответно какви ПОСЛЕДСТВИЯ носят те на вас и вашето тяло, в противен случай всичко останало се възприема за БЕЗРАЗСЪДСТВО!
ПС. не че въобще вземането на такива медикаменти не е безразсъдство но все пак...въпрос на лично мнение.
Много съжалявам,че това ми беше за първи постинг тук,но нямаше как просто ми се наби на очи!
Greetings.
Природата е измислила времето,за да не се случват всички неща наведнъж!
Компетенцията каза:
аз бих ама за съжаление няма да мога в скоро време...защото моито беб4е го нямаПървоначално написано от trg_ahmed
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!