- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орална любов с презрватив
Svirka s prezervativ e kato celuvka s izgoren ezik. Ako tolkova te e strah, che si s partnior, ot koito moje da pipnesh neshto ot svirka nai-dobre ne budi s nego.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Хахахааххахаха, оставай я тази пачъ смотана ве. Тя се много знае. Нека са кефи там.Първоначално написано от bequick
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
кат подхванахме за болестите,я ми кажете ако ми духат без презерватив теорети4но какви болести може да ми лепнат?възможно ли е спин,а за венерическите само с раничка в устата ли става или има и други начини.може да ви звуча смешно,ама съм доста предпазлив и искам да знам.мерси предварително
\/
=D> =D>
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
A kakvo shte kajete za lizane prez nailonova torbichka?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Хмм ами аз никога не бих направила такова нещо. . . .Първоначално написано от BaBy_bS
Няма да му доставя никакво удоволствие.
А за това какъв е вкуса на презерватива-ммм не мога да го опиша-като безвкусна дъвка.Не знам за повечето момичета,но аз слагам презерватива на приятеля си с устаИ за него това е много възбуждащо,но за това слагане си има някои особености и правила,за да може да се използва ефективно презерватива,без да стават гафове
![]()