.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен Аватара на amatorium
    Svirka s prezervativ e kato celuvka s izgoren ezik. Ako tolkova te e strah, che si s partnior, ot koito moje da pipnesh neshto ot svirka nai-dobre ne budi s nego.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Испания.
    Цитирай Първоначално написано от bequick
    Говоря за "момчета" и "момичета", защото се опитвам да говоря на твоя език. Защото според мен ти си точно "момиченце".
    Айде стига си приказвала глупости, че почна да ме ядосваш!
    Правя си секс както си искам - аз съм доволен, приятелката ми е доволна. Ти ако искаш върви на центъра и се съблечи гола и си сложи цена - това си е твое желание.
    Хахахааххахаха, оставай я тази пачъ смотана ве. Тя се много знае. Нека са кефи там.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

кат подхванахме за болестите,я ми кажете ако ми духат без презерватив теорети4но какви болести може да ми лепнат?възможно ли е спин,а за венерическите само с раничка в устата ли става или има и други начини.може да ви звуча смешно,ама съм доста предпазлив и искам да знам.мерси предварително

Голям фен
    Град
    Pleven
    С достатъчно ранички може да ти насади сифилисче и някои други подобни. Но рискът е наистина малък.
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    \/ =D> =D>
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен Аватара на amatorium
    A kakvo shte kajete za lizane prez nailonova torbichka?
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    RuSe

Re: Орална любов с презрватив

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    Nqkoq do sega pravila li e na priqtelq si svirka s prezervativ? Kakvo e useshtaneto? Ovlajnitelq na prezervativa kakyv vkus ima? Kato cqlo kakuv vkus useshtash v ustata si ot prezervativa?znam 4e bez prezervativ e po-hubavo i priqtno za mom4eto,no prosto ponqkoga se nalaga da izpolzvame prezervativi,za6toto moje da si svyr6i napravo v nego,a ne na korem4eto mi primerno i posle miene a u raboti molq pishete mneniq

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!
    Хмм ами аз никога не бих направила такова нещо. . . .
    Няма да му доставя никакво удоволствие.
    А за това какъв е вкуса на презерватива-ммм не мога да го опиша-като безвкусна дъвка.Не знам за повечето момичета,но аз слагам презерватива на приятеля си с уста И за него това е много възбуждащо,но за това слагане си има някои особености и правила,за да може да се използва ефективно презерватива,без да стават гафове

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Свирка с кондом е се едно да ядеш вафла с опаковката!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си