.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Много ми се прави секс

Эдрасти на всички.
    Пиша ви ,эащото в момента направо полудявам,не иэдържам.
    Така да се каже съм в сух период.Много ми се прави секс.энам,че эвучи тъпо,но е така.Не иэдържам.Напоследък мисля само эа това,неэависимо какво правя..не энам дали е нормално.Въэбудена съм почти постоянно..но проблемът е ,че не съм от момичетата,които правят секс эа една нощ.Не съм против,но не съм го правила.А и никога до сега не съм си искала секс.Не энам..притеснявам се малко.
    Съэнавам,че няма как да ми помогнете,но моля даите съвети.
    Самоэадоволяването никак не ме эадоволява
    А постоянен партнио не се очертава да имам.
    Ох направо иэдивявам,това е ненормално,нали
    I just love you ;(

ahahaha pi6i mi na li4en i shta 4ukam do zori,,....

такава тема си отворила че се очертава не един , двама които да желаят да си стоплят чушката в чушкопека ти

Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    такава тема си отворила че се очертава не един , двама които да желаят да си стоплят чушката в чушкопека ти
    НЕ съм такова момиче
    I just love you ;(

честно казано тука никой не го интересува какво момиче си ... просто всички са много загорели .... а за съвет незнам какво да ти кажа .... помоли някой приятел няма да ти откаже

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Ами като чета май си направо отчаяна и...направи го за една нощ.Все някога ще ти се случи.Дали сега или след 5 год...се тая.Моя съвет е да го направиш,щом ти се прави :P

Явно и се прави сега

MACKA KUPI SI VIBRATOR=TOI MOJE VINAGI
    obi4am moeto milo

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    за вибратора ок добра идея за това,че е ненормално не е ненормално тва си е период не прави грешката да лягаш с някой само,за да подтиснеш желанието ще поутихне (казвам поутихне щото такова нещо трудно се спира) ,а до тогава здрава мастурбация

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
    честно казано тука никой не го интересува какво момиче си ... просто всички са много загорели .... а за съвет незнам какво да ти кажа .... помоли някой приятел няма да ти откаже
    Da ,ama gledai da e takyv ,na koito imash doverie

Цитирай Първоначално написано от nelka_hubavelka
    MACKA KUPI SI VIBRATOR=TOI MOJE VINAGI
    [img][/img]

<--
    Интересно

Евала, че си признаваш и, че не си от онези, които се чешат просто за ей така

П.П. Весело изкарване на Нова година...
    Нали знаеш - нова година , нов късмет :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Монтана
    ей и мене ми се е случвамо, щти мине а за секса за една нощ и аз не мога да го правя с непознат, ма те с някой симпатичен познат, койт си харесвам отпреди или някое старо гадже.. де да знам мене ми се прай секс само кат ми дойде, а са даже и до тва не ми е ям и пия кат разпрана хаххахаххаха НАЗДРАВЕ!

em...nqkoi dobur priqtel ili staro gadje si e re6enie

милата ми помоли някой фр веее не е толко трудно не 4е сум го прафила де ама се пак за тебе няма да е
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Загоряла си, така ли? А дебела ли си? Ами не ти остава друго освен да се самозадоволяваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си