- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми се прави секс
Эдрасти на всички.
Пиша ви ,эащото в момента направо полудявам,не иэдържам.
Така да се каже съм в сух период.Много ми се прави секс.энам,че эвучи тъпо,но е така.Не иэдържам.Напоследък мисля само эа това,неэависимо какво правя..не энам дали е нормално.Въэбудена съм почти постоянно..но проблемът е ,че не съм от момичетата,които правят секс эа една нощ.Не съм против,но не съм го правила.А и никога до сега не съм си искала секс.Не энам..притеснявам се малко.
Съэнавам,че няма как да ми помогнете,но моля даите съвети.
Самоэадоволяването никак не ме эадоволява![]()
А постоянен партнио не се очертава да имам.
Ох направо иэдивявам,това е ненормално,нали![]()
I just love you ;(
ahahaha pi6i mi na li4en i shta 4ukam do zori,,....
такава тема си отворила че се очертава не един , двама които да желаят да си стоплят чушката в чушкопека ти![]()
НЕ съм такова момичеПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
I just love you ;(
честно казано тука никой не го интересува какво момиче си ... просто всички са много загорели .... а за съвет незнам какво да ти кажа .... помоли някой приятел няма да ти откаже
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ами като чета май си направо отчаяна и...направи го за една нощ.Все някога ще ти се случи.Дали сега или след 5 год...се тая.Моя съвет е да го направиш,щом ти се прави :P
Явно и се прави сега![]()
![]()
![]()
MACKA KUPI SI VIBRATOR=TOI MOJE VINAGI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obi4am moeto milo
Da ,ama gledai da e takyv ,na koito imash doverieПървоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
![]()
<--
Интересно
Евала, че си признаваш и, че не си от онези, които се чешат просто за ей така![]()
![]()
П.П. Весело изкарване на Нова година...
Нали знаеш - нова година , нов късмет:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ей и мене ми се е случвамо, щти минеа за секса за една нощ и аз не мога да го правя с непознат, ма те с някой симпатичен познат, койт си харесвам отпреди или някое старо гадже.. де да знам мене ми се прай секс само кат ми дойде, а са даже и до тва не ми е ям и пия кат разпрана хаххахаххаха НАЗДРАВЕ!
em...nqkoi dobur priqtel ili staro gadje si e re6enie
милата ми помоли някой фр веее не е толко трудно не 4е сум го прафила де ама се пак за тебе няма да е![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Загоряла си, така ли? А дебела ли си? Ами не ти остава друго освен да се самозадоволяваш.