.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем при оринирането, след първия път

Molq vi pomognete mi! Ne znam kakvo da pravq i sym mn pritesnena. Problemyt mi e sledniqt-s priqtelqt mi go napravihme predi nqkolko dena za 1vi pyt i vs si beshe ok no dnes imam stranno parene pri urinirane,slaba kryw t.e. ocvetqwaneto ne e tolkowa mn no wse pak go ima..imam chuvsto che postoqnno mi se pisha i tyrcha do toaletnata prez 5min.Tova normalno li e za 1viq pyt? Pri vas bilo li e taka?Molq vi nqmam kym kogo dr da se obyrna zatova vi molq da mi pomognete i da mi otg kolkoto se moje po byrzo.Molq vi

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!

Spox!Savsem normalno e spored men...6tom ti e za 1vi pat...moje bi i sledva6tite nqkolko pati sled sex da ti e nekomfortno...
    Az li4no nqmah takav problem pri men nito te4e kryv nito ima6e bolka - abe ni6to ne use6tah
    Spox si4ki sa go minali i ti 6te go prejivee6!
    A na kolko si god?
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

:)

na 17 sym kato mi go kaza se pochuwstwah malko po dobre.Po spokoina.Nadqwam se naistina da otshumi kolkoto se moje po byzo MersI

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    мацко най-вероятно имаш цистит. Виж тука какво точно е и отиди на лекар да ти каже какво точно да правиш
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Ако кръвта е в урината и те боли докато уринираш-настинала си,имаш цистит.Това не се влияе от сексуалния ти живот.
    Ако кръвта си е от вагината...да не ти е дошло?

E vie pa napla6ihte momi4eto!
    Imam edna priqtelka koqto taka be6e i i mina mn barzo...
    No nz ako preceni6 4e moje da e ne6to po slojno idi na ginekolog...
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

И на мен симптомите ми напомнят на цистит,ако това парене и кървене не мине до 1-2 дни най-добре отиди на лекар.
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    E vie pa napla6ihte momi4eto!
    Imam edna priqtelka koqto taka be6e i i mina mn barzo...
    No nz ako preceni6 4e moje da e ne6to po slojno idi na ginekolog...
    С какво сме я наплашили Цистита е болест на отделителната система(по-скоро възпаление на изхода на пикочния мехур-ако там е попаднала пясъчинка,се търка в стеничките и се отделя малко кръв.. )Няма НИЩО общо с половата система...Така че да се ходи на гинеколог,ако е цистит,е безполезно.
    Пак повтарям-симптомите са нужда от прекалено често ходене до тоалетна,не изпикаваш почти нищо,но те боли,постоянно напрежение в пикочния канал,малко кръв.....такава оранжевееща,размита...Адски неприятно

И на мен ми се случи нещо подобно и ходих на гинеколог и ми казаха че съм алергична към презервативите....
    [img][/img]

:)

dobre mn blagodarq na ws za okazanata informaciq a bihte li mi kazali kakwo moga da prawq ako imam cistit w smisyl neshto da piq.. i az nz do sega ne mi se e sluchwalo takowa neshto

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    И на мен ми се случи нещо подобно и ходих на гинеколог и ми казаха че съм алергична към презервативите....
    SilverAngel има противоалергични таблетки, а до колкото знам и презервативи.

туй за алергията от презервативите от една стара бахи якото от дръга супер шит ....

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

За идиотката, която каза, че е нормално - НЕ Е НОРМАЛНО! ТОЙ НЕ И ГО Е РЪГАЛ В ПИКОЧНИЯ МЕХУР НАЙ-МАЛКОТО! НЕ ДАВАЙ ГЛУПАВИ МНЕНИЯ. То може да мине бързо, но това е инфекция на пикочната система и съм го изпитвала...още не съм се излекувала всъщност...и е сериозно! Веднага отиди на лекар! Да не говорим щом имаш кръв в урината.

И бтв...не искам да ви плаша, но пикочната и половата система са близо една до друга и инфекциите се разпространяват от едната в другата.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Асеновград, България
    Аз те съветвам да отидеш на лекар при първа възможност! Едва ли някой може да говори със сигурност от тук. Отиди на преглед за да разбереш. Иначе, възможно е да не е сериозно, но може и да е някаква инфекция.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    SilverAngel има противоалергични таблетки, а до колкото знам и презервативи.
    Хах ами нали казваш че беше от презервативите де... Използвам ,ако това е въпроса
    [img][/img]

Град
    София
    лекар

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Ако кръвта е в урината и те боли докато уринираш-настинала си,имаш цистит.Това не се влияе от сексуалния ти живот.
    Ако кръвта си е от вагината...да не ти е дошло?
    Taka e .u Be4e пocлegHoто ,което не е мн. приятно е е това ,че може да имаш раничка - но дори и така да е и тя ще мине

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си