- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балсам/гланц за устни :)
nivea velvet rose
На Nivea са супер![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
и аз съм за нивея,но и за leo crema може би се бъркам в правописа,но е страхотен!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
уу аз съм много доволна наскоро си взех гланц на Golden Rose. Малко е скъпичък, но мирише адски хубаво и е вкусен и на вс. отгоре е и с много силикон.
аз исползвам на ейвън sheer lip gloss много съм доволна от гланца дори като си го сложиш и като изчакаш устните ти придобиват розов цвят никой гланц неможе да ги направи толкова естествени.Много е хубав гланца защото и да искаш да го истриеш неможеш защото той вече е попил в устните и колкото и да се опитваш да го облшжеш неможеш да го махнеш а от горе на това има и приятем вкус[/i]
как се казва гланца на голдан роус и колко струваПървоначално написано от Sharpay
Аз пък преди една седмица си купих един на Maybelline дето е от някаква серия ''shiny-licious fruity gloss" и съм страшно доволна.Много е хубав,омекотява устните и ги прави да изглеждат по-бляскави(ама не е с някакви блестящи неща вътре),а и е много вкусен!![]()
![]()
![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
na nivea novite mnogo sa dobri:}
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
eto moq http://www.grandstores.com.au/eshop/...nd%20shine.gif ama opakovkata mu ne e kato tazi a e samo rozovi4ka bez syr4ica i liniiki
преди 1 седмица си взех един балсам и съм супер доволна на Nivea pink grapefruit страшен е !!!![]()
първо че е сладък на вкус![]()
второ мирише много яко
трето няма цвят /аз лично не си падам много по тия../в смисъл просто прави устните по -лъскави =)
а и не на последно място подхранва устните на мен лично за 2 дена ми ги направи супер мекички като се има на предвит ,че само където не кървяха...![]()
е няма да сбъркаш ако си го вземеш =)
мисля че беше около 5 лв
Аз използвам най-често захарната глазура на Oriflame и един гланц с жожоба на Avon, и от двата съм супер доволна!!!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от cat_eli
гланца е както казах на Golden Rose и струва 4.20 мисля.На него пи6е Ultra Shine и отдолу VOLUME LIPGLOSS
Ima edni na avon praskova ;] Sega polzvam edno balsam4e podaryk ot holandiq no ina4e dosta 4estvo izpolzvam i tezi ot aptekata i sym dovolna![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
ima edin na manhattan v tubi4ka s priqtni cvetove,vkus i miris.
p.s.tubi4kata e srebrista
Ааа донесоха ми един от Ейвън
Пише Plump pout или нещо такова...и там,в книжката пишеше че бил`гъделичкащ` хаха...Ама като си сложиш и ти става такова люто като от дъвка Орбит...много е як
![]()
Аз такава Nivea Pearl i Shine,използвам и съм много доволна.Първоначално написано от Iria
![]()
![]()
На Nivea,почти всички продукти съм използвала и съм страшно доволна.Това е и една утвърдена марка,да не забравяме.
![]()
![]()
![]()
И аз си търся балсам за устни... Гледам, че тия на NIVEA много ги хвалите, но повечето имат цвят, което не ме радва. Има ли такива без цвят? Гледах наскоро някакъв Passion fruits май... Препоръчайте ми!
Има едни на AVON NAturals май - с манго, праскова и ванилия... някой да ги е ползвал, впечатления?