.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Може ли СЕКСА да развали Приятелството???

Може ли СЕКСА да развали Приятелството? - Между Момиче и Момче имам предвид.
    И може ли според вас да има истинско приятелство между Момче и Момиче, без Сексуални отношения между тях?

Блогодаря.

разбира се 4е секса може да развали приятелството между двама души винаги е така защтото на един от двамата винаги във всеки аспект 6те му се прииска нещо пове4е от секс между приятели ... и да може да има приятелство между мом4е и моми4е аз например имам такова надявам се 4е ве4е си наясно
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Цитирай Първоначално написано от жижи
    разбира се 4е секса може да развали приятелството между двама души винаги е така защтото на един от двамата винаги във всеки аспект 6те му се прииска нещо пове4е от секс между приятели ... и да може да има приятелство между мом4е и моми4е аз например имам такова надявам се 4е ве4е си наясно
    На мене ми е ясно, просто искам лично вашето мнение.
    И според мен едно приятелство не трябва да се разваля заради СЕКС, е само ако се Обичат и двамата.

Град
    Асеновград, България
    Да, сексът може да развали приятелството. И за пореден път, ДА между момче и момиче може да има приятелство, без сексуални отношения!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

да ако се оби4ат има ли смисъл въпроса ти ... но ако е само между фр то тогава не е вузмойно да има само секс никога в нито едно отношение

Град
    София най-голямото село в БГ
    Може да развали приятелството ДА, а дали може да има приятелство без сексуален замисъл ДА МОЖЕ :P

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Със най-добрия ми приятел ся ,който наистина просто толкова се оби4аме ,сме спали заедно - това не промени нищо ,освен ,4е той си остана влбен в мен

Guest
    Не бих желал да рискувам .. имам мн приятелки, на който държа. Мисля, че е глупаво да жертвам приятелството ни заради това. Но кой знае .. времето ще покаже.

Град
    #mainatown
    Секса може да разали приятелство- на мен вече ми развали едно...
    Обичам само един човек и това съм аз.

spored men moje da ste priqteli pak da go pravite no kato vi omruzne 100% 6te si razvalite priqtelstvoto ili pone nqma da e koi znae kolko dobro

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Със най-добрия ми приятел ся ,който наистина просто толкова се оби4аме ,сме спали заедно - това не промени нищо ,освен ,4е той си остана влбен в мен
    ето за това говорех ... все единия 6те си е влюбен

Град
    Blondeland
    Да!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Велико Търново
    разбира се че може но и все пак зависи от двамата как разделяте отношенията си,но и все пак не е препоръчително да се смесва секс и приятелство че може всичко да замине подявлите или секс или приятелство :P имаш право на избор но и все пак ако държиш на момичето или момчето човек по добре н прсави грешки но ти си знаеш най добре
    живота е един и нека му се радваме така както трябва Съвет:мисли преди да направиш нещо

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от жижи
    ето за това говорех ... все единия 6те си е влюбен
    Така е. . . много ми е кофти за него и незнам за какво го направихме тогава . . . може би ,защото ми беше гадно да го отблъскам ,а и в този момент бях бая загоряла И то това се случи не 1 път. . . и все пак продължаваме да сме най-добри приятели де

Аз лично нямам навика да спя с приятелите си...и нямам желание да го направя, но ако двамата просто искат секс в съответния момент, може и да не повлияе.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ъъъ...ми не.секса и любовта са 2 различни неща...Аз имам приятел(и),с който съм си близка като с човек,ама иначе сме адски различни хора...обаче секса е хубав и понякога го правим.Това не влияе на приятелството ни

Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Може да развали приятелството ДА, а дали може да има приятелство без сексуален замисъл ДА МОЖЕ :P
    +1

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    на мен не би ми попречило...стига приятеля да е от женски пол
    100% съм Съгласен тука.
    Всичко свързано с компютри!

Град
    София
    И да и не.

Да - проблема идва когато единия ревнува другия и обратното, някой от двамата въпреки това не желае серизозна връзка. Ти прецени спрямо това.

Не - защото до момента в който не започне единия да ревнува, всичко е ОК и приятелството ви може да става само по-здраво.

ami az imah edin mn mn dobar fr izpraskahme se nqkolko pati i sa ne mojem da se gledame
    majoretkata...skype-sladkata164

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от 4ujdata_
    ami az imah edin mn mn dobar fr izpraskahme se nqkolko pati i sa ne mojem da se gledame
    Zavisi si ot VAS i NIKOI DRUG!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си