- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли СЕКСА да развали Приятелството???
Може ли СЕКСА да развали Приятелството? - Между Момиче и Момче имам предвид.
И може ли според вас да има истинско приятелство между Момче и Момиче, без Сексуални отношения между тях?
Блогодаря.
разбира се 4е секса може да развали приятелството между двама души винаги е така защтото на един от двамата винаги във всеки аспект 6те му се прииска нещо пове4е от секс между приятели ... и да може да има приятелство между мом4е и моми4е аз например имам такованадявам се 4е ве4е си наясно
![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
На мене ми е ясно, просто искам лично вашето мнение.Първоначално написано от жижи
И според мен едно приятелство не трябва да се разваля заради СЕКС, е само ако се Обичат и двамата.
да ако се оби4ат има ли смисъл въпроса ти ... но ако е само между фр то тогава не е вузмойно да има само секс никога в нито едно отношение
![]()
Може да развали приятелството ДА, а дали може да има приятелство без сексуален замисъл ДА МОЖЕ :P
Със най-добрия ми приятел ся ,който наистина просто толкова се оби4аме ,сме спали заедно - това не промени нищо ,освен ,4е той си остана влбен в мен
Не бих желал да рискувам .. имам мн приятелки, на който държа. Мисля, че е глупаво да жертвам приятелството ни заради това.Но кой знае .. времето ще покаже.
Секса може да разали приятелство- на мен вече ми развали едно...
Обичам само един човек и това съм аз.
spored men moje da ste priqteli pak da go pravite no kato vi omruzne 100% 6te si razvalite priqtelstvoto ili pone nqma da e koi znae kolko dobro
ето за това говорех ... все единия 6те си е влюбенПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Да!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
разбира се че може но и все пак зависи от двамата как разделяте отношенията си,но и все пак не е препоръчително да се смесва секс и приятелство че може всичко да замине подявлите
или секс или приятелство :P имаш право на избор но и все пак ако държиш на момичето или момчето човек по добре н прсави грешки
но ти си знаеш най добре
![]()
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо
Така е. . . много ми е кофти за него и незнам за какво го направихме тогава . . . може би ,защото ми беше гадно да го отблъскам ,а и в този момент бях бая загорялаПървоначално написано от жижи
И то това се случи не 1 път. . . и все пак продължаваме да сме най-добри приятели де
![]()
Аз лично нямам навика да спя с приятелите си...и нямам желание да го направя, но ако двамата просто искат секс в съответния момент, може и да не повлияе.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ъъъ...ми не.секса и любовта са 2 различни неща...Аз имам приятел(и),с който съм си близка като с човек,ама иначе сме адски различни хора...обаче секса е хубав и понякога го правим.Това не влияе на приятелството ни
+1Първоначално написано от ludoto_f
100% съм Съгласен тука.Първоначално написано от 182+44_4adel
Всичко свързано с компютри!
И да и не.
Да - проблема идва когато единия ревнува другия и обратното, някой от двамата въпреки това не желае серизозна връзка. Ти прецени спрямо това.
Не - защото до момента в който не започне единия да ревнува, всичко е ОК и приятелството ви може да става само по-здраво.
ami az imah edin mn mn dobar fr izpraskahme se nqkolko pati i sa ne mojem da se gledame![]()
majoretkata...skype-sladkata164
Zavisi si ot VAS i NIKOI DRUG!!!Първоначално написано от 4ujdata_