.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Офф егати Коледата,егати Новата година и егати тъпата 2007;(

2007 запоЧна със смъртта на котката на най-добрата ми приятелка.. (вярно че звучи мн тъпо,ама с тая котка къде ли не сме скитали кво ли не сме праили..).....от февруари до септември всичко беше що-годе добре,докато лелята на същата тази моя най-добра приятелка....не почина ;( послее...почина майката на един мой приятел с който сме израснали заедно....след това разбрах че съседът ми има рак на нз си какво и следователно оня ден по1ина и той.....а ден преди това-на 24ти декември бях на погребението на един мой ужасно близък човек,който ми беше като 2ри баща......и сега,преди половин час умря и папгалчето ми....
    КАКВО СЪМ НАПРАВИЛА ПО ДЯВОЛИТЕ ЗА ДА МИ СЕ СЛУЧИ ВСИКО ТОВА........КАКВООООООО ;(

Знам че не можете да ми помогнете,но просто исках да си споделя,да си излея болката....
    Много ви бладоря ако сте прочели всичко това,наистина много ;(
    A ако може лиглиовци,които се чудят какво да правят да не пишат по темата....достатъчно гадно ми е за да им търпя простотиите

Guest
    Нали не си умряла ти :Д

това е много гадно,но погледи от тая страна,че тези нещастия не ти се случват на теб.не е умрял някой от родителите или приятелите ти.случват се такива неща.но това не значи,че и новата година ще е такава.

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от _(_
    Нали не си умряла ти :Д
    +1
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

мойта 2007 беше горе доло същата
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Радвай че се е сдлучило поне през старата 2007г.Знам че ти е тъжно но кво да се прави така им е било писано.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Guest
    И кво се вайкаш?
    Обещавам ти 2008-а да е 10 пъти по-зле :Д

Айде стига ебавахте момичето ве Гадно и е,споделила е.Нужно ли е да си прайте някфи производни...пфф.Мн гадно

Aбе _(_ някой казвал ли ти е че си ебаси недоклатеното копеленце,а?!?! Е май със сигурност!А някой казвал ли ти е да го духаш?! Е вече да.....и сега още някой ше ти каже да налапаш дулото на пистолета....аман от тъпаци бе!Човек да не си сподели нещо

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    2007 pochti svyrshi!Radvai se i posreshti novata 2008 podobavashto :P

Цитирай Първоначално написано от _(_
    И кво се вайкаш?
    Обещавам ти 2008-а да е 10 пъти по-зле :Д
    а дано па твойта 2008 е 100000000000000000000 пъти по зле от нейната 2007
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не им прави чест на тези, които се гаврят с авторката на темата. Това не е за базик, а и с изказванията си не са интересни, ако така си мислят.

До авторката на темата-Съжалявам за това, което те е сполетяло. Искрено съжалявам, знам за каква болка говориш. Моето пуделче, с което израснах от първи клас и което присъстваше на всеки мой рожден ден, което беше като член на семейството, умря в края на февруари.

Лятото почина бащата на гаджето ми. Страдах и аз с любимия ми, изживявах болката му като своя.

Но едно ме крепи-след всичко лошо идва хубаво, преодолей болката и бъди готова да се бориш за щастието си, бъди оптимист. Надявам се Новата година да ти донесе само светли емоции и да не търпиш повече загуби! Препоръчвам ти и да си вземеш нов домашен любимец, който няма да замени стария, но ще има на кой да даряваш обичта си.

Честито посрещане на Нова година!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    Aбе _(_ някой казвал ли ти е че си ебаси недоклатеното копеленце,а?!?! Е май със сигурност!А някой казвал ли ти е да го духаш?! Е вече да.....и сега още някой ше ти каже да налапаш дулото на пистолета....аман от тъпаци бе!Човек да не си сподели нещо
    Че как, Весела Коледа и честит първи май

Ами на 14 съм и като се има впредвид,че до сега не бях губила по-близки от хора от да кажем съседката на село,си е огромен шок за меене

празниците са ти виновни...

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами понякога се случва,лошото в твоя случай е,че много нещастия са се случили в една година!Бъди оптимист,че за теб 2008 ще е по-добра година!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

i takiva neshta se sluchvat..poznato mi e dano novata 2008 godina de e po-dobra.. :]
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Offffffffff ei si4kite 6a sa izligavite be ebasiiii :@ Do avtorkata - Mn kofti e stanalo poelavam ti kasmet prez 2008 i pove4e
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    браво,бахти пишлемето е тва

сори и аз имах 3 години подред като почнем от 2004-морското ми свинче умря
    2005 зайчето ми от рак,и после дядо ми(защоооооо)
    2007-прабаба ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си