.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Ципата може да не се скъса при първия секс. А и някой гинеколог може да я скъса /ако например девойката не каже, че е девствена, или онзи реши да я разчекне въпреки това/. В първия случай значи момичето е "отворено", но не е девствено, а във втория - обратното?

Я дай друго предположение.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    значи подкрепям всички за това с пръстите,за шпагатите само съм чувала,ама не вярвам някой усилено да тръгне да се чекне..при положение,че можеш да си докараш куп проблеми на мускулите и кожата ако напъваш малко повечко..а и не съм съгласна с това да се отваряте сами ако беше толкова лесно,колкото ви изглежда нямаше да са тея сичките притеснения относно секса за 1 път.. пък и ддз ама за кво не оставите тея неща на мъжа,хем по-добре ще се справи,хем ще е по-приятно...
    +1

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ципата може да не се скъса при първия секс. А и някой гинеколог може да я скъса /ако например девойката не каже, че е девствена, или онзи реши да я разчекне въпреки това/. В първия случай значи момичето е "отворено", но не е девствено, а във втория - обратното?

Я дай друго предположение.
    +1111 ей ся съм съгласна !Може да си "отворена " но до 1 секс си девственна според мен са близки ,но рязлични неша.. едното си е някава кожичка а другото(девственоста) е нови изживявания... откриването на 1 различен свят....
    поне аз така мисля де

Ама какво значение има тази "кожичка"? Тя може и да не съществува - тогава как ще се чувства момичето, ако всички му дуднат, че е "отворено по рождение"? Жените са девствени и недевствени.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ама какво значение има тази "кожичка"? Тя може и да не съществува - тогава как ще се чувства момичето, ако всички му дуднат, че е "отворено по рождение"? Жените са девствени и недевствени.
    да де говорвех принципно

Жените са девствени и недевствени

E dobre de ... Ima momi4eta koito se rajdat napravo bez devstveni cipi-kogato pravqt sex za parvi pat ima li bolka ,shtom nqmat cipi????

Много ясно!

Град
    #mainatown
    Опитайте с вибратор
    Обичам само един човек и това съм аз.

ami nz ama s mom4ence koeto is ima pi6lence si e nai dobre mai
    majoretkata...skype-sladkata164

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Когото бях на 12 ми се стори добра идея и го направих. Сега години след това ми се струва доста глупаво решение... И все пак, решете сами дали не е по-добре да изпитате наслада от първото си подобно изживяване, с човека, които харесвате

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Re: Начини да се отвориш сама

Цитирай Първоначално написано от sexy_amotions
    Na4ini,da se otvorish sama (za momi4eta) (S Predmeti,Plodove,Zelen4uci i dr) ... Koi e nai-podhodqshtiq na4in spored vas-Spodelete

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!
    По-добре се отвори мозъчно, преди да мислиш за вагинално отваряне Дано си ме разбрала. Има момчета за тая работа

Re: Начини да се отвориш сама

Abe momi4e...az negovorq za seebe si , a prosto mi e interesno i za tva pusnah taq tema ... Parvo popitai za ko stava vapros i togava kazvai koi ,koe da si otvarq!!!!!!!
    SkrOmNoSTaA e Ka4eSTvO,KoeTo PriTeJaVaT TeZi,KoiTo NqMaT DrUgi Ka4eSTvAaA ! :P

Супер фен Аватара на miShle
    Абе монго си е право момичето вземи първо се отвори мозъчно... Щото само болен мозък може да си мисли такива неща,пък и не вярвам,че ей тей просто питаш...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

най-ефикасния начин да се отвориш сама е да си направиш вудо кукла и да и ръгнеш един пирон между краката, няма начин да не се получи, това е проверен метод който иска да пробва
    nau4i se da ti haresva...

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Абе монго си е право момичето вземи първо се отвори мозъчно... Щото само болен мозък може да си мисли такива неща,пък и не вярвам,че ей тей просто питаш...
    She want to try !!!
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

морков
    краставица
    банан
    кремвирш(НЕобелен,щото иначе може да забременееш)
    салам"Камчия"
    чук(с дръжката навътре......или не)
    химикалка
    молив
    флумастер
    деодорант(стрейта е дъ бест)
    ---
    Има още,ма ме мързи.Квото и да избереш,надени един чорап отгоре,за по-голям кеф

За завършек на всичко аз бих казала,че всеки е прав по своя си начин!Хубаво е да е с човек,който харесваш,хубаво е и сама да го направиш,но най-хубаво от всичко е да помислиш преди всичко!Ако не искаш да изглеждаш "глупаво" го направи сама,но ако искаш да е истински изчакай да му дойде времето.Не бързай,за да не съжаляваш след време.Иначе освен с краставица съм чувала и за момичета,които го правят и с четка за зъби! :P :P .И това все пак не означава,че вече не си девствена,за това си трябва МЪЖ!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Povlekan
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    She want to try !!!
    И на мене тей ми се струва ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Ami ima momi4eta koito predpo4itat predi da go napravqt za 1vi pat s mom4e, da se otvorqt sami! Pak i az ne go smqtam za losha ideq...

xaxa da ti kaja 4estno , az sam probvala s prast celiqt prast mi vliza,no ni6ty nestava mai
    i az takam
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Na vsi4ki deto govorqt 4e bilo glupavo samo da se otvori momi4eto she im kaja che sa oligofreni, kakvo mu e magi4eskoto na purviq put ako momi4eto go boli i ne moje da se nasladi ? To4no kato se otvorila sama predi tova purviqt i put naistina shte e priqten spomen.
    Moga da kaja samo edno golqmo respekt za tiq deto sa gi napravili suznatelno sami, a tezi koito tvurdqt che e glupavo, sa ili tvurde tupi, ili prosto gi e strah i zatova otlagat i ostavqt na drug da q svur6i taq rabota.

ami DA ... to4no taka si e !
    SkrOmNoSTaA e Ka4eSTvO,KoeTo PriTeJaVaT TeZi,KoiTo NqMaT DrUgi Ka4eSTvAaA ! :P

Не е за препоръчване да се отваряш сама хахах Според мене де...

ne se otvarqite sami be macki! za6to e maja togava? az li4no predpo4itam da me otvori lubim 4ovek vmesto krastavica

ne se otvarqite sami be macki! za6to e maja togava? az li4no predpo4itam da me otvori lubim 4ovek vmesto krastavica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си