- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Начини да се отвориш сама
Ципата може да не се скъса при първия секс. А и някой гинеколог може да я скъса /ако например девойката не каже, че е девствена, или онзи реши да я разчекне въпреки това/. В първия случай значи момичето е "отворено", но не е девствено, а във втория - обратното?
Я дай друго предположение.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+1Първоначално написано от ghostwisper
![]()
+1111 ей ся съм съгласна !Може да си "отворена " но до 1 секс си девственна според мен са близки ,но рязлични неша.. едното си е някава кожичка а другото(девственоста) е нови изживявания... откриването на 1 различен свят....Първоначално написано от `Death`Whore``
поне аз така мисля де
Ама какво значение има тази "кожичка"? Тя може и да не съществува - тогава как ще се чувства момичето, ако всички му дуднат, че е "отворено по рождение"? Жените са девствени и недевствени.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
да де говорвех принципноПървоначално написано от `Death`Whore``
Жените са девствени и недевствени![]()
E dobre de ... Ima momi4eta koito se rajdat napravo bez devstveni cipi-kogato pravqt sex za parvi pat ima li bolka ,shtom nqmat cipi????![]()
Опитайте с вибратор![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
ami nz ama s mom4ence koeto is ima pi6lence si e nai dobre mai![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
Когото бях на 12 ми се стори добра идея и го направих. Сега години след това ми се струва доста глупаво решение... И все пак, решете сами дали не е по-добре да изпитате наслада от първото си подобно изживяване, с човека, които харесвате![]()
По-добре се отвори мозъчно, преди да мислиш за вагинално отварянеПървоначално написано от sexy_amotions
Дано си ме разбрала. Има момчета за тая работа
![]()
Abe momi4e...az negovorq za seebe si , a prosto mi e interesno i za tva pusnah taq tema ... Parvo popitai za ko stava vapros i togava kazvai koi ,koe da si otvarq!!!!!!!![]()
SkrOmNoSTaA e Ka4eSTvO,KoeTo PriTeJaVaT TeZi,KoiTo NqMaT DrUgi Ka4eSTvAaA ! :P
Абе монго си е право момичето вземи първо се отвори мозъчно... Щото само болен мозък може да си мисли такива неща,пък и не вярвам,че ей тей просто питаш...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
най-ефикасния начин да се отвориш сама е да си направиш вудо кукла и да и ръгнеш един пирон между краката, няма начин да не се получи, това е проверен метод който иска да пробва![]()
![]()
![]()
nau4i se da ti haresva...
She want to try !!!Първоначално написано от _miShlence_
![]()
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
морков
краставица
банан
кремвирш(НЕобелен,щото иначе може да забременееш)
салам"Камчия"
чук(с дръжката навътре......или не)
химикалка
молив
флумастер
деодорант(стрейта е дъ бест)
---
Има още,ма ме мързи.Квото и да избереш,надени един чорап отгоре,за по-голям кеф![]()
За завършек на всичко аз бих казала,че всеки е прав по своя си начин!Хубаво е да е с човек,който харесваш,хубаво е и сама да го направиш,но най-хубаво от всичко е да помислиш преди всичко!Ако не искаш да изглеждаш "глупаво" го направи сама,но ако искаш да е истински изчакай да му дойде времето.Не бързай,за да не съжаляваш след време.Иначе освен с краставица съм чувала и за момичета,които го правят и с четка за зъби!:P
![]()
![]()
:P .И това все пак не означава,че вече не си девствена,за това си трябва МЪЖ!
И на мене тей ми се струва ..Първоначално написано от Povlekan
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
i az takamПървоначално написано от sexy_amotions
![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Na vsi4ki deto govorqt 4e bilo glupavo samo da se otvori momi4eto she im kaja che sa oligofreni, kakvo mu e magi4eskoto na purviq put ako momi4eto go boli i ne moje da se nasladi ? To4no kato se otvorila sama predi tova purviqt i put naistina shte e priqten spomen.
Moga da kaja samo edno golqmo respekt za tiq deto sa gi napravili suznatelno sami, a tezi koito tvurdqt che e glupavo, sa ili tvurde tupi, ili prosto gi e strah i zatova otlagat i ostavqt na drug da q svur6i taq rabota.
ami DA ... to4no taka si e !![]()
SkrOmNoSTaA e Ka4eSTvO,KoeTo PriTeJaVaT TeZi,KoiTo NqMaT DrUgi Ka4eSTvAaA ! :P
Не е за препоръчване да се отваряш сама хахахСпоред мене де...
![]()
ne se otvarqite sami be macki! za6to e maja togava?az li4no predpo4itam da me otvori lubim 4ovek vmesto krastavica
![]()
![]()
ne se otvarqite sami be macki! za6to e maja togava?az li4no predpo4itam da me otvori lubim 4ovek vmesto krastavica
![]()
![]()