- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как прекарахте НОВА ГОДИНА и къде ?
аз много добре на центъра на В.търново дори симх един пияница тето танцува хахахах много тъп![]()
http://vbox7.com/play:101ebaab
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо
v ka6ti s fr se sabrahme i se razbihme ot kupon be6e ebati qkoto![]()
![]()
![]()
а ти що не пи Eli да не би ваще да не ти дават или ?
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо
На вилата ми край София, с гаджето и още няколко много близки приятели. Доста добре се получи![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Аз и аз като тапаците си бях у нас и ако не беше вуйчо ми щях да умра от тъпотия,той поне е маняк.И имахме мноого фоерверкиаз още като лапетата им са кафя
![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Вкъщи сама.Беше много тъпо...
Обичам само един човек и това съм аз.
Вкъщи бях,със семейството.
Изпълних си плана: ядох,пих вино,пих и бира...легнах си и заспах![]()
при мен проблема е,че не обичам шампанско...червеното вино го замести обаче![]()
В къщи и странно за първи път беше якото май щото се напих де и с фрс си пишехме по скайп те и те повечето бяха пияни
![]()
![]()
Aми, в къщи бях. Ядох, пих, гледах хоръри. Определено можеше да мине и по-добре.![]()
You are broken, I can fix you...
v apartamenta na 1 fr bqhme.be6e mnooooogo veselo![]()
В апартамента на приятеля ми ... пиянски вечери,отидох с едни чорапи,върнах се с други,ризата ми беше цялата в шампанско,след това облякох анорак,но ме уполяха с вода,щото традицията повелява именниците да се уполиват ... и така смених и тоя анорак ...
Абе винаги може и повече ...![]()
Перфектно.До към 1 бях с наще после на купонче![]()
apfffffffmn mi be6e tupy.....bqh v nas s na6te ......mojeh da sum s priqtelq mi ama kat ne me pusnaha .........................................
При мен беше супер яко.Бяхме около 60 човека(това включва и възрастни,но ние тиновете бяхме около 20 така че стана купона).Та бяхме на Варвара(това е близо до Велинград).Имаше басейн с минерална вода и ние се къпахме.На нова година седяхме до 6,наште се напиха и не ни следяха и ние се правехме каквато си искаме.Беше луд купон,имаше и пиене.Супер яко беше.![]()
В къщи с нашите и приятели и мина много ЯКО!![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Ами до 12ч. бях с наще, после на центъра с мъжо ми и после у 1фр ходихме![]()
Ами бяхме в една приятелка,събрахме се една компанийка от 18 човека (трима,от които по-късно изгонихме)!Беше много яко,пийнахме,хапнахме,върт хме кючеците...абе беше много весело!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
За мен тая Нова година съкс от всякъде...Не стига,4е съм 7ми клас,мама и тати се развеждат... и т.н. Прекарах я на място,което не ми харесва,с компания,която не ми харесва,имаше храна,която не ми хареса...
Исках на батемберг...ама не!!!Бях при баба и дядо в Лом,със мама и тати...храната можеше да е и по-хубава...цяла ве4ер изкарах пред компа...после гледах ужаси...Фойарверките бяха тъпи...не ми дадоха да пия алкохол,скиха виното от мен
После към..не знам колко 4аса си писах с приятели по скайп.Ли4еше си,4е се бяха напили
...Малко свалки със едно мом4е...даже не бяха хи4 малко
и тва беше...МАаани ужасссс...Ама гругата година ше е купон до дупка 100%
![]()
![]()
Миии...като цяло я изкарах...тъпосъс семейството, на село
![]()
![]()
беше голямо купонче :P
някъде до 2ч. бях на центъра на концерт и после в едни фр![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!