.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Забременяване чрез...Пръстите!?

Здрасти народе, ЧНГ

Така, имам едно въпросче.Преди няколко дена със сегашната ми приятелка се понатискахме малко прекалено на едно купонче, сложих кондома и тръгнахме да го правиме но...Свърших Смисъл, дори не беше вътре като хората, ама така става като приятеля мързелува много време явно Славих си кондома, изхвърлих го, но нямах втори.Лежахме 15-20 мин и само се гушкахме, по едно време пак се заиграхме и пръстите ми отидоха вътре в нея.По едно време тя разкара ръката ми и ми каза, че я е страх да не забременее като съм махал кондома.Питам най-вече колко е дълъг животът на сперматозоидите върху ръката ми, и дали вероятността да забременее е достатъчна да си докарам бели косми от притеснение в чакане на гостите и от червен бряг?

Guest
    Не мисля, че има място за притеснение .. Едва ли от кондома може да попадне семенна течност по ръката ти.

Бе от кондома не, ама то и самият приятел се поомаца докато го свалях, и като го пипнах и се "мацнах" малко.Въпросът е дали от това малко е оцеляло нещо и това нещо може ли от пръстите да иде там където не трябва...

Спокс,няма място за притеснение

Град
    Варна
    Има има и то много

ami spermatozoidite jiveqt v kislorodnata sreda samo nqkolko sekundi i nemislq 4e imam qsto otpritesneniq no da e po spokoina i ti da si po spokoen vzemi i edno test4e za bremenost i taka 6te ste spokoino i dvamata no 100% nqma 6ans taka da zabremenee

Голям фен Аватара на mokka
    Tест за бременност може да се прави един-два дни след като и закъснява мензиса...Но според мен няма смисъл,нищо не е станало.Ама друг път си мий ръцете

Град
    Асеновград, България
    Абсолютно нищо не е станало. Да не говорим, че сперматозоидите живеят в кислородна среда не повече от минута!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Tест за бременност може да се прави един-два дни след като и закъснява мензиса...Но според мен няма смисъл,нищо не е станало.Ама друг път си мий ръцете
    Подкрепям!

Цитирай Първоначално написано от mokka
    Ама друг път си мий ръцете
    Това и направих следващия път като си играх с пръстите ми след като бяхме свършили със секса.Мерси за мненията, и аз чях чувал, че сперматозоидите не живят много във въздушна среда, пък какво остава за 20 мин през които я галя...Но все пак предпочетох да питам.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Абсолютно нищо не е станало. Да не говорим, че сперматозоидите живеят в кислородна среда не повече от минута!

Цитирай Първоначално написано от delll
    ami spermatozoidite jiveqt v kislorodnata sreda samo nqkolko sekundi
    Не е вярно.Сперматозоидите могат да оцелеят много повече от няколко минути в кислородна среда.
    Извадка от тази тема:

Сега за няколко куриозни случай описани в специализираната литература даващи основания да се мисли, че сперматозоидите НЕ "ЖИВЕЯТ ЕДНА МИНУТА"!

- преди не мн време един известен USA филмов актьор води и спечели шумно дело против бившата си жена, която "чрез измама, при орален секс откраднала от него сперма " с която по-късно била оплодена.

- друг водещ USA психиатър успя да спечели дело за бащинство в съда срещу бивша негова пациентка, вманиачила се и изровила от чувала за боклук на психиатъра ползван от него презерватив със съдържимото на който се самооплодила и родила здраво момченце.

- най-изумителният случай бе споделен на един конгрес преди години: по време на войната в Босна при разпадане на бивша Югославия - млада мед сестра, девственица, италианка, доброволка на Червен кръст е ранена от случаен заблуден проектил /проектил е оловцето на патрона което излита и убива = куршум / в долната част на корема, като проектила /куршума/ преминава през левия яйчник и засяда в гръбначен мускул без да нанесе сериозни поражения.
    След рутнна операция за изваждане на проектила /куршум/ мед сестра е изписана и се връща на работа.
    След пет месеца се оказва бременна.
    Износва и при доказано девствен статус ражда здраво момиченце.
    По времето на нейното раняване в лазарета постъпва войник от босненските мюсюлмански милиции ранен в десния тестис, като проектилът е оформил входно-изходно отверстие, тоест преминал през тестиса и продължил да лети.
    На войника травмирания тестис е бил отсранен поради настъпилите необратими промени в него.
    ДНК пробата по категоричен и безспорен начин доказва, че казаният войник е биологичен баща на момиченцето / нито той нито Майката обаче педявяват претенция за това/.

Ако беше прецедент /първи случай/ професионалната колегия би го приела на нож, с нужната доза скептицизъм. Но не е първи подобен случай: има документиран един такъв по време на USA гражданска война и втори доказан с млада белгийка по време на Втората световна. Този е третият.

Следователно можем само да се възхитим на дядо Господ, или Еволюцията - ако това повече ви харесва, за перфектният механизъм създаден за да оцелява и възпроизвежда Живота при всякви условия независимо от човешкото безумие!!!
    Т.е. ако не си си измил ръката и е останало солидно количество семенна течност по пръстите ти и приятелката ти не пие противозачатъчни,е напълно възможно да забременее.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

:P kakvo go uspokoqva6 o4akvame bliznaci.... iny4e si prav

Абе, вие все гледате да не си направите детенце, а то точно това ни трябва на нас Българите в днешно време. Почвайте се чу**те, че броят ни намалява, а циганите се увеличават и ще ни избияяяят!

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    ...следващият път като се "заиграете" си измии ръцете поне,че няма ти да носиш 9 месеца бебе!

Град
    #mainatown
    Нищо не е станало. Спокойно
    Обичам само един човек и това съм аз.

Цитирай Първоначално написано от Diabolic^Angel
    ...следващият път като се "заиграете" си измии ръцете поне,че няма ти да носиш 9 месеца бебе!
    Че то и тя няма да носи 9 месеца бебе, ако недай си Боже такова е тръгнало да се пръква. Иначе...ще почакаме още 10ина дена и ще разберем...Или ще купуваме тестче

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA

:P kakvo go uspokoqva6 o4akvame bliznaci.... iny4e si prav
    По скоро ще се роди ръчичка..като онази от "Семейство Адамс", но и тя е по-добре пред някой uncle Fester \/

Нищо не е станало, спокойно. И аз съм имала такива случаи, но всичко е било наред. Занапред не е лошо да добиеш навик след като свършиш да идеш да се изпишкаш, измиеш члена и ръцете. Просто така ще си спетиш доста чудене и тревоги.

Сперматозоидите живея до 10 секунди на бял свят вече
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Град
    Синя София!
    за куршума в топките->яйчниците...
    само ми е чудно как един сперматозоид оцелява на температурата на върха на куршума?!?
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от krisscho
    за куршума в топките->яйчниците...
    само ми е чудно как един сперматозоид оцелява на температурата на върха на куршума?!?
    а според теб как оцелявя при температура МИНУС 196 градуса по Целзий в банките за сперма?

Цитирай Първоначално написано от Click
    Не мисля, че има място за притеснение .. Едва ли от кондома може да попадне семенна течност по ръката ти.
    аз съм на същото мнение,а не можа ли да питам да отиде6 да си измие6 ръцете,зада няма място за притеснение
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

vij pich, 4ula sm 4e spermatozoidite popadnat li vyv vyzdushna sreda umirat..nz dali e taka ne sm sig, no sm sig 4e tq ne e bremenna..

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми след 9 месеца като се пръкне бебето ще разбереш
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

ще ви разочаеовам и ще ви кажа,че няма никакъв шанс да забременее с помощта на пръстите ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си