.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 130
    Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    жалко че не мога да си едитвам постовете

диабета се причинява от захарите,които се поемат(да не говоря за фрашканата кола)

инсулина разгражда поеттата захар и тази захар служи като за енергия на клетктие (инсулина се образува от панкреаса)
    АКО тази захар не може да се разгради,отива в кръвта и минава през всички органи като бавно ги уврежда
    нормалното ниво на захар в човека е от 3-5.5 (като над 5.5 е вече...)
    така освен,че с тази кола си увреждате панкреасите,а и си навличате ОГРОМНИ ПРОСТО ОГРОМНИ неприятности

диабета е автоимунно заболяване т.е "работи" с/у организма
    случва се да се ослепява напълно!
    ако се бие инсулин,не може да се нацели точната доза,това води до огромни затластявния,от затластяванет знаете че се уврежда сърцето,от това инфаркти инсулти атеросклерози...
    случва се често да се АМПУТИРАТ крайници-гангрена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    получават се хипо или хипер глекимии - внезапно падане на захарта и това води до припадане

ако искате още ще ви изредя!!!

всеки се грижи за себе си,въпроса е как го прави

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    и аз пия Кола ама Лайт защото от другата ме заболява корема
    oще по-зле !

Лайт уврежда белите дробове!
    Ти пък стига писа глупости бе ... Кажи ми кое нещо за пиене не е вредно ?
    да,водата
    глупостите аз не ги пиша,вие ги пишите с тъпите си изкзвания
    от рода "Пий,самоубий се"

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Дам, също така е вредно да се яде след 6 вечерта; вредно е свинското, вредни са хамбургерите, мазните пържени картофки, генно-модифицираните храни и ... (да изреждам ли ) За това правете като американците - двоен чийзбургер, двойни пържени картофки, ябълков пай и диетична кола

после станете като тях
    грозни,дебели,гнусни,увред ни свине със СТОТИЦИ болести

чудя се как ги казвате тези работи,изобщо мислите ли като ги казвате

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Кво му е вредното на свинското? Няма нищо вредно в свинското.
    като говорим за отрова, що намесвате хубавата храна?

СВИНСКОТО Е ПОЛЕЗНО.

ДИГА КРЪВНОТО!
    но не е чак толквоа вредно колкото шибаната кола,пък и в умерени количества винското е наситина нужна храна за организма

но иначе пилешките(пилета,патки,гъс и мъски) продъкти са най-полезните АМА НЕ КАТО ПЪРЖЕНИ

^ дразниш вече ...

п.п. Ти като си толкова умен, не пий нищо, не яж нищо, самокомплексирай се и се самоубий !!! И не пълни на хората главичките с глупости !!! Спирам да се занимавам с теб !
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Колата не е отрова, не преувеличавай.
    Това го кажи на 12 годишните американчета с множествена склороза от консумация на кола лайт. Или на някой с диабет от злоупотреба със захар. И по-точно течната форма а захарта като в колата.

Наливам се с кола от 8 години, ей ме на - жива и здрава. Пия минимум литър и половина дневно.
    тръпна в очакване да те видя в бъдещето (недай си боже),героинята на мама =D>

ти някакво чувство на самосъхранение имаш ли?

Град
    София
    То е доказано, че и дишането е вредно, ама дишаме нали?

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Абе, ти нормален ли си бе? Сега остава да ми кажеш и че свинското не е вредно... плс. С тея мазнотии, е безплатен билет към инфаркт...
    Ъъъъ, съжалявам, че ще те разочаровам, но холестериновата хипотеза и теорията за вредните наситени мазнини отдавна са опровергани. Наситените мазнини не са вредни, даже напротив. Хората, които консумират много наситени мазнини и холестерол имат по-нисък кръвен холестерол. Справка Framingham.
    почти всички твои коментари се верни!!!!!само да вмъкна,че прекалената употреба на свинско,както казах вреди на сърцето и дига кръвното!

ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ СВИНСКА МАЗНА ПЪРЖОЛА И ПЛЕШКА,КЪДЕТО НЯМА ГРАМ СЛАНИНА.
    БЕЗПРОСВЕТНИ ХОРА

Град
    Къде ли не
    Какво става с тялото, когато пием кола.

В рамките на 20 минути кръвната захар се изстрелва в небето, а черния дорб реагира с огормна секреция на инсулин, който превърща излишната захар в мазнини.

ПАНКРЕСА ПРОИЗВЕЖДА ИНСУЛИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! [/b]

Град
    Къде ли не
    Добре бе, мама му стара, що не забранят производството щом е толкова вредна (като наркотиците примерно) и който употребява кола да бъде преследван от закона. Смях в залата... всичко е вредно.

Вървете живейте в планината на чист въздух, яжте само плодове и зеленчуци, пийте по чаша червено вино на ден и ходете минимум 10км дневно за тренировка.. ще доживеете 100г. и ще живеете ебати живота.

И като е вредна - не я пийте. Защо трябва да клатите назидателно глава и да насърчавате другарчетата си към един по-здравословен начин на живот?

Моят свят без цигари, кафе и кола е изгубен - не го сривайте, моля.

П.С.
    Смъквала съм 12 кг, наливайки се с поне по 2литра кола на ден, обяснявай на някой друг, че от нея се дебелее.

ЗАЩО ПЪК ДА НЕ ОТИДА!ПОНЕ ЩЕ СЕ РАДВАМ НА ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ!НИКОЙ НЕ КАРА НИКОГО ДА Я ОТКАЗВА!КАЗВЯАМЕ КАКВИ СА ВРЕДИТЕ ОТ НЕЯ,А ВЕЧЕ ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ ПРЕЦЕНКА.
    А ОПРЕДЕЛНО ТИ,ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИШ СЕРИОЗНО!

Град
    Къде ли не
    П.С.
    Смъквала съм 12 кг, наливайки се с поне по 2литра кола на ден, обяснявай на някой друг, че от нея се дебелее.
    А някой да е казал, че от нея се дебелее? От нея се качват мазнини. Ако не приемаш достатъчно калории като цяло няма как да надебелееш. Което обяснява и защ хората, които се ядат сладко и отслабват от някаква диета после си връщат килограмите - загубили са мускулна маса (тежка и плътна), но са запазили мазнините си. А колкото по-малко мускули и повече мазнини - по-лесно се качват мазнини поради понижения калориен разход.
    УФФФФ,да от колата СЕ ДЕБЕЛЕЕ!
    Относно сладкото виж предните ми постове,то вече ми писна

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    ^ дразниш вече ...

п.п. Ти като си толкова умен, не пий нищо, не яж нищо, самокомплексирай се и се самоубий !!! И не пълни на хората главичките с глупости !!! Спирам да се занимавам с теб !
    това не са глупости,а е реалност!!!вземи да четеш малко повече!това,че на теб не ти пука за здравето,хич не ме е*е,някой поне може да се замисли...всичко това е истина,няма лужа,няма измама,вече който квото иска да си мисли

Аз не съм комплексар,не се притеснявай.Живея си живота и ми е прекрасно!!!Ти ходи се прави на голямата работа.
    Еми незнам кой ще се самоубие пръв,аз или ти.На мен живота ми харесва,щото съм проумял тези неща!

Това,че на теб или някой друг не му харесва не ме интересуваАз изказвам мнение,помагам,дори може и да стрясквам...при теб проблема е че те е страх да примеш реалноста!!!!

^ Абе олигофренче малко ... доста повече неща знам от теб със сигурност по темата : " Здравословен начин на живот " ... Първо ходя на фитнес от 3 години и второ това уча ( Готварство ) и съм сигурен, че съм доста по-умен от теб и знам доста повече неща за калориите, вредността, захарта, мазнините и т.н. ... ходи на друг обеснявай ... Не ме цитирай повече ! Ясен ли съм ... !
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Град
    Къде ли не
    олигрофен на друг
    еми браво,радвам се за теб,то явно във фитнеса наистина доста работи научаваш,продължавай все напред,идиот

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Кво му е вредното на свинското? Няма нищо вредно в свинското.
    като говорим за отрова, що намесвате хубавата храна?

СВИНСКОТО Е ПОЛЕЗНО.

ДИГА КРЪВНОТО!
    но не е чак толквоа вредно колкото шибаната кола,пък и в умерени количества винското е наситина нужна храна за организма

но иначе пилешките(пилета,патки,гъс и мъски) продъкти са най-полезните АМА НЕ КАТО ПЪРЖЕНИ
    Ам моето тогава що е 115/77 ? и пулс в покой 55? Вярно го консумирам в умерени коли+еста 0,5 - 1 кг свинско на ден
    Grumpy old madman

Незнам дали е вредно или не...Ама това едва ли би ме отказало от нея. Кола пия постоянно Все пак един живот живея , сега ако не се наливам с кола кога.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Добре бе, мама му стара, що не забранят производството щом е толкова вредна (като наркотиците примерно) и който употребява кола да бъде преследван от закона. Смях в залата... всичко е вредно.

Вървете живейте в планината на чист въздух, яжте само плодове и зеленчуци, пийте по чаша червено вино на ден и ходете минимум 10км дневно за тренировка.. ще доживеете 100г. и ще живеете ебати живота.

И като е вредна - не я пийте. Защо трябва да клатите назидателно глава и да насърчавате другарчетата си към един по-здравословен начин на живот?

Моят свят без цигари, кафе и кола е изгубен - не го сривайте, моля.

П.С.

ЗАЩО ПЪК ДА НЕ ОТИДА!ПОНЕ ЩЕ СЕ РАДВАМ НА ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ!НИКОЙ НЕ КАРА НИКОГО ДА Я ОТКАЗВА!КАЗВЯАМЕ КАКВИ СА ВРЕДИТЕ ОТ НЕЯ,А ВЕЧЕ ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ ПРЕЦЕНКА.
    А ОПРЕДЕЛНО ТИ,ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИШ СЕРИОЗНО!
    Ти да не пиеш повече кола и кафета и от мен? Изглеждаш ми доста нервна.

И като искаш, ходи в планината, аз критика относно начина си на живот и поведение не приемам, така че не си прави труда да ми изписваш света.

И няма какво да мисля сериозно, казах, че от много време пия кола и нищо ми няма. И не, от колата не се дебелее. Дебелее се от противните боклуци, които продават в училище, дебелее се от шоколадите и вафлите, от хляба и т.н.
    Собственост на Canis_Dirus

И не, от колата не се дебелее. Дебелее се от противните боклуци, които продават в училище, дебелее се от шоколадите и вафлите, от хляба и т.н.
    Ж че то е същото. Все са въглехидрати с висок гликемичен индекс - високо съдържание на захар. като колата е най-зле, понеже калориите са в течен вид.
    Grumpy old madman

Казах ти, смъквала съм 12 кила и съм се наливала с кола. Ако се тъпчех с шоколад или хляб, това нямаше да се случи.

Къде отива тогава логиката ти?

Нямаше да споря толкова, ако не беше истина, но е факт и аз продължавам да държа на своето.

Казах ти, смъквала съм 12 кила и съм се наливала с кола. Ако се тъпчех с шоколад или хляб, това нямаше да се случи.

Нямаше да споря толкова, ако не беше истина, но е факт и аз продължавам да държа на своето.
    Логиката ми се базира на изследвания правени на представителни извадки от населението. Сега, че при теб е станло - е и? То не зависи само от колата.
    Grumpy old madman

Логиката ми се базира на изследвания правени на представителни извадки от населението. Сега, че при теб е станло - е и? То не зависи само от колата.
    Хубаво, четете си представителните извадки, докато аз се наливам с моя животворен елексир...

Не познавам нито един човек, който е надебелял, защото пие кола и продължавам да не вярвам. В крайна сметка за мен е по-логично човек да се базира на опита си, а не на това какво са казали другите.
    Окей, изследванията показват, че е вредна, но аз нямам проблеми със стомах/сърце, имам перфектно кръвно и пулс, въпреки нездравословния ми начин на живот, удавен в кола и обвит в тютюнев дим, имам ужасен хранителен режим (сега например гладувам), но все пак съм здрава и всичко ми е наред.

Град
    Къде ли не
    1.Не съм женско

2.От колата се дебелее много,доказано

3.Ако беше видяла по-горе щеше да забележиш,че (при мен) като спрях колата преди 2 години отслабнах с 20 кг,а си бях същинско прасе!!!Наливах през лятото 4 литра на ден!

4.Не може да се тъпчиш с толкова много захар и да отслабваш

5.Мила,ти какво очакваш веднага да ти дойдат проблемите ли,имаш време,малда си,живота и болестите (н едай си боже) са пред теб,ще се реве ама късно.Ти си пий колата без да ти пука за здравето си и после ще има сълзи,ама късно!

6.Моите уважения към Canis_Dirus ,някой свестен да се намери,браво

Уф, хубаво, не ща да споря, знам, че е вредна, но имам усещането, че много преувеличавате, пък и я обожавам и нищо ми няма от нея.

както и да е, лека нощ

Град
    sofiq
    ako ima6 rajda pistoleta primerno potopqva6 v kola za malko i posle e kato nov
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

мн ясно че колата е вредна,за това пия бира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си