.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моля да ми отговорите

Преди време ми бях на уролог и тои ме изпрати да дам сперма в лабораторията. Резултатите там са че имам Някаква бактерия или микоплазма S. agalactiae. Някои може ли да ми каже това венерическа болест ли е или какво е и от колко време може да я имам?

Град
    у вас
    И те саму ти казаха че я имаш не ти казаха кфо е тфа. И ти не ги попита и питаш тука

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    И те саму ти казаха че я имаш не ти казаха кфо е тфа. И ти не ги попита и питаш тука

If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Предписаха ми лечение с антибиотици, но не ми казаха каквое и аз се опитвам да разбера малко повече

Град
    у вас
    Аве тфа са некфи диви гъбички май ама нз.

Град
    там някъде...
    TOVA NE6TO MISLQ 4E SE PREDAVA PO NASLEDSTVO... OBA4E PAK MOJE I DA SA G1BI4KI! NZ DALI SE LEKUVAT LESNO AMA DRUGIQ PAT VNIMAVAI,ZA DA NE TARSI6 PAK TYK SAVETI

Град
    у вас
    Можи да са гъбички по наследство.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Стрептококи група В или още Streptococcus agalactiae са възбудите ли на пикочополови инфекции. При мъжа бактериите се откриват в уретрата а при жената влагалище и родови пътища (наблюдава се едновременно носителство при двамата партньори). Различават се уретрална инфекция и инфекция на глътката и горните дихателни пътища. Стрептококи група В се явяват като представители на нормалната микрофлора на човека. Това носителство заедно с вътреболнична инфекция или спад на имунитета води до проблеми. В повечето случаи носителството е безсимптомно, но понякога се наблюдават симптоми сходни със симптомите на причинители като гонококи, хламидии, микоплазми и някои вируси предаващи се по полов път. Лечение: Ефективна антибиотико терапия. Често един антибиотик не дава желаният резултат затова се използва комбинация от препарати. Желателно е предварителен анализ на причинителя с тест за антибиотик на който да реагира (антибиограма). Самолечението често не води до излекуване, и изработва устойчивост към лекарства на микроорганизмите.

Guest
    Мн зли доктори. Държат те в напрежение.

pitai tqh ne nas

Kakvoto i da e bolest kato e ne e dobre
    Фен на Ловеч.Както и на Стифлър

Град
    Sofia
    ami pitai gi da ti go razqsnqt malko po podrobno...

Град
    София
    НА КОЛКО СИ ГОДИНИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си