.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    LoveTown

Козметични процедури за момчета и "гейове"?!?

Значи аз съм момче почти на 17.Правя си редовно кола маска на гърдите и корема ,бръсна се отдолу и ходя на косметик да ми почиства лицето.Прекалявам ли?Някой казват ,че който прави такива неща е гей.Какво мислите вие?
    Аз не съм обратен ,обаче има много хора с примитивно мислене които не държат на външния си вид и ме наричат така.
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Tova zavisi ot samiq teb.No ne trqbva i da prekalqva6.Hubavo e,4e poddurja6 higienata si..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Според мен няма нищо лошо. Дори харесвам момчета,които се подържат ,но познавам малко такива за жалост.

Не е гейско да се поддържаш! Никой ли не го разбра? Ти държиш на външният си вид и за това го правиш! Разберете го веднъж за винаги! Пък и доколкото съм запозната, повечето от момичетата/жените предпочитат момчетата/мъжете да се поддържат отколкото да са някакви отпуснати, дето не ги интересува външният им вид.

П.С Извинявам се, ако съм го написала злобно, но просто това е истината!
    Pure white

Град
    там някъде...
    SPOX AKO NE SI GEI TOGAVA SI METROSEKSUALEN(AKO ZNAE6 KAKVO ZNA4I TOVA)

Защо ти е нашето мнение?
    Ако си обезкосмяваш краката и ръцете-тогава е гейско (въпреки че познавам гейове,които не го правят)
    Почистване на лице се прави и на мъже и на жени и това е всеизвестно

Не си гей просто си добре поддържано момче.. моя приятел е същия.. ходим заедно да си махаме космите и аз нямам нищо на против.. напротив даже така ми харесва повечеее много повече
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Еджа ли има нужда хората да ти казват че не си гей Все пак ти си го знаеш. Аз съмщо ходя на козметик макар и не толкова често колкото ти просто защото тялото ми няма нужда от това но все пак в месеца ми се връзват 2-3 посещения на педикюр, маникюр и подобни... другите неща сам си ги правя

Ето ти малко информация за Метросексуалността като цяло http://www.teenproblem.net/s/1376.html

На кратко - да не ти пука какво мислят хората които смятат това за гейско. Аз имам един единствен пример - защо след като жените се бръснат, гримират и поддържат за да са красиви и приятни за нас ние да не правим същото за тях? По-добре ли е са сме космати, рунтави, миризливи, с груби ръце и др.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Брато , ти си гей !!!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Защо ти е нашето мнение?
    Ако си обезкосмяваш краката и ръцете-тогава е гейско (въпреки че познавам гейове,които не го правят)
    абе...то и моят приятел си обезкосмяжа ръцете,краката и му оформят веждите,но странно за година и половина не съм забелязала да е гей

А по темата не мисля,че момчетата или мъжете които се обезкосмяват където и да било и се подлагат на каквито и да е козметични процедури(които консервативните хора,както и тези живеещи в началото на миналия век определят като женски) са гейове...Някой преди мен го каза много точно ние жените се грижим за външният си вид заради самите себе си,но от части и заради тях...защо те да не го правят за нас

Re: Козметични процедури за момчета и "гейове"?!?

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    ?Някой казват ,че който прави такива неща е гей.Какво мислите вие?
    Аз пък казвам, че просто се грижиш за външния си вид, което е много хубаво и съвсем не е гейско! \/

Прав си-хората които те съдят за това което правиш са с примитивно мислене и те са достойните за подигравки.Все още има хора които смятат че истинския мъж трябва да си седи така както майка природа го е създала Така като са привърженици на примитивното дали ще им се хареса една необезкосмена жена все пак в древността жените не са извършвали такъв тип козметични процедури?
    НО един педикюр идва малко в повече определено говори за сигурна метросексуалност и навява и други мисли...

Град
    пловДИВ

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    ?Някой казват ,че който прави такива неща е гей.Какво мислите вие?
    Аз пък казвам, че просто се грижиш за външния си вид, което е много хубаво и съвсем не е гейско! \/
    Така е ... не виждам нищо гейско в поддържането : оформяне на веждите , обезкосмяване на ръце , крака и други меска Даже аз лично го правя
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Цитирай Първоначално написано от spongebob
    Защо ти е нашето мнение?
    абе...то и моят приятел си обезкосмяжа ръцете,краката и му оформят веждите,но странно за година и половина не съм забелязала да е гей

А по темата не мисля,че момчетата или мъжете които се обезкосмяват където и да било и се подлагат на каквито и да е козметични процедури(които консервативните хора,както и тези живеещи в началото на миналия век определят като женски) са гейове...Някой преди мен го каза много точно ние жените се грижим за външният си вид заради самите себе си,но от части и заради тях...защо те да не го правят за нас
    И моя ходи на козметик на кола маска на лице....и му скубят и веждите..Въпроса е,че когато един мъж има по-гладки крака и ръце от моите,вече за мен не е мъж

Според зависи кой колко се поддържа... сеш'се
    В смисъл не можеш да ме убедиш,че еди кой си е гей 'щото е по-гладък от мен...миии епилирай се..така де..дано не ти звучи заядливо..просто аз така мисля

почвам да се убеждавам повече и повече ,че в този форум са само някфи лапета които незнаят какво говорят (спрямо коментарите). Иначе човече изобщо няма нищо лошо да се ПОтДЪРЖАШ . И аз го правя по-добре да ходиш с избръснати крака от колкото с много космясали и да са чудиш тва крака ли ти е или главата.... ,а да си гей значи да харесваш момчета (смисал да се влюбваш) Хора сабудете се 21 век е НЯМА НИщО ГЕЙСКО В ТОВА !!! саветвам те да не обръщаш внимание на околните пак повтарям НЯМА НОЩО ГЕЙСКО В ТОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В смисъл не можеш да ме убедиш,че еди кой си е гей 'щото е по-гладък от мен...миии епилирай се..така де..дано не ти звучи заядливо..просто аз така мисля
    Да бе епилирам си се ама мъжа ми при положение че си изправя косата с преса,слага и 5 тона кристали(както аз правя),ходи на процедури на които и аз ходя...и то вече само едни крака и ръце останаха... и остана и да се гримира
    Изцяло обезкосмен "гол охлюв" не ме възбужда(лично мен).Все едно да спя с жена с ...пенис
    Между другото девствена ли си?

Значи аз съм момче почти на 17.Правя си редовно кола маска на гърдите и корема ,бръсна се отдолу и ходя на косметик да ми почиства лицето.Прекалявам ли?Някой казват ,че който прави такива неща е гей.Какво мислите вие?
    Аз не съм обратен ,обаче има много хора с примитивно мислене които не държат на външния си вид и ме наричат така.
    Нищо лошо няма!Един от най-добрите ми приятели хиляда пъти повече неща прави,а не е гей.И е 100% сигурно.Уверявам те даже предпочитам момчетата да бъдат поддържани като теб!А зам е гнусно да видя някакъв космат гибон.А има мъже ,които правят доста повече неща от теб.

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Да бе епилирам си се ама мъжа ми при положение че си изправя косата с преса,слага и 5 тона кристали(както аз правя),ходи на процедури на които и аз ходя...и то вече само едни крака и ръце останаха... и остана и да се гримира
    Изцяло обезкосмен "гол охлюв" не ме възбужда(лично мен).Все едно да спя с жена с ...пенис
    Аз ли?

Аз ли?
    Да.

Не не съм,защо?Какво общо има това с моето мнение и позиция по въпроса?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Ае тука само гейове ли има ?!
    сиурно аз нося по-малко грим от вас е ! баси тъпанарите ... ! и не биле гейове ! прочетете тва дето пишете и прочетете тва дето някое момиче пише и после ми говорете че не сте гейове !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Оф,тези схващания са крайно скучни,клиширани,тъпи и безмислени.Всеки е свободен да прави с тялото си каквото иска.Ако си момче,ходиш на кола маска,оформяне на вежди и тем подобни процедури,това не винаги означава,че си гей.

Въобще,като нямате ни най-малка представа от това какво всъщтност представлява хомосексуализма,по-добре замълчете.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Не си гей, добре е когато момчета се поддържат все пак външния вид е много важен.

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Ае тука само гейове ли има ?!
    сиурно аз нося по-малко грим от вас е ! баси тъпанарите ... ! и не биле гейове ! прочетете тва дето пишете и прочетете тва дето някое момиче пише и после ми говорете че не сте гейове !
    Hora kato teb sa prosti, ogranicheni i tesnogrudi Ne iskam da se povtarqm s ostanalite, no vsichki takiva trqaa da izlezete nai -nakraq ot 15 vek Mashtehata mi e kozmetichka i az se vuzpolzvam ot yslygite i na pulni oboroti i ne mislq che tova me pravi gei... kakto i vsichki ostanali momcheta, koito ne iskat da sa nekfi smradlivi, gurlivi, kosmati mechki s vulnqsali kraka, ruce i vejdi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си