- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 15 години съм,но нямам сперма
маай постоянно чикии , все някога ше дойде ;]![]()
![]()
Пиши на кирилица и не давай малоумни съвети.Първоначално написано от KiCi`
![]()
Поредната простотия излязла от устата на разбирач. Ти не прочете ли предишните постове бе идиот? Хората неслучайно казаха, че първата еякулация е нормално да протече м/у 12 и 16 години и, че някои се развиват по-бавно от други.Първоначално написано от Drama Queen
А по темата, прочетох първите десетина странички, но не се сдържах да видя к'во е станало дали му е дошла спермата дали е ходил на лекар и т.н.. Та пич ако все пак още имаш същия проблем послушай другите. Иди на преглед.. Неможе вечно да отлагаш.. Повикай някой приятел с тебе да те чака пред кабинета, че да ти е по-спокойно.. Той лекаря няма да те изяде.. Затова му викат преглед. Ще ти погледне генеталиите и ще ти каже какъв е проблема, ако има такъв.![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Може би не си достатъчно узрял , че да имаш сперма ... ако си пълен това обяснява факта . Пълнотата при момчетата забавя производството на тестостерона ( мъжкия хормон )
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Аз като набия чекията и в дупката на хуя ми има нещо мазно и прозрачно.Това сперма ли е???????
а защо не отидеш на лекар
А защо възраждате мъртви теми да ви се не знае?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
защото не са умни като вас,професореПървоначално написано от fear4o
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Авторът ли? Няма да се учудя!Първоначално написано от asp1r1n94
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 5:56 pm Заглавие: На 15 години съм,но нямам сперма
![]()
![]()
ай прочетох първите 5 страници .... така не съм се смял през живота си е изроди ...
да лъска по 3 пъти на ден .....
аз лъскам от детската градина и там лелката ми вика ей ебльо ща накажа (бз са ест)
някаде на 11-12 беше при мене дъ фърст .... отиди на докторка ти удари една професионална *** е съвета към всички с такива проблеми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Имам приятел, който точно като чукна една и свършил! "