- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 15 години съм,но нямам сперма
С отлагане , нищо не се решава, няма за какво да се безпокоиш., отивай на доктор.
+1Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Без да ти давам идеи, но така можеш да правиш секс без презерватив
Това в кръга на майтапа. Наистина при теб се е забавило малко, но не се отчайвай. Отиди на лекар, той ще знае най-добре.
на 15 бях като след потоп бе пич..как реши че нямаш сперма.. http://www.only-x-rated.com/maps/search?q=little+lup ... Гледай и после ми кажи че нямаш сперма..бий докрая..да видиш дали нямаш..просто не си се възбудил докрая...![]()
![]()
Нали Ви казвам,че накрая свършвам обаче вместо да излиза сперма ми се пикае и ходя и пикая това е![]()
Чувал съм че първата еякулация е на 13-15 год . Все пак си отиди на лекар и колкото и да те е срам и да не искаш отиди и сподели с вашите![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
ммм брато няма се притесняваш 1 приятел ми сподели и тои е бил така но сега се празни. СПОКОЙНО !!!
Lord Give Me A Sign
Спокич, бий чикии всеки ден и ще се оправиш най-вероятно до колкото знам 17 години е крайната нормална възрастт за празнене![]()
+1 И само да те успокоя-лекарите не хапят,а само могат да ти помогнат,все пак това им е работата!Първоначално написано от Sexyyy``
![]()
Друг пък ми предложи да пробвам с народна медицина!?
ЛЕкар или Народна медецина?
ЛЕКАР БЕЕЕЕЕЕ ТИ ТЪП ЛИ СИ ???? СРИ ЧЕ ОБИЖДАМ АМА ВСИЧКИ ТИ ГО КАЗАХА ! ЛЕКАР ЛЕКАР И ТОЧКА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ПО-ЛОШООО ! АКО НЕ ОТИДЕШ СЕГА МОЖЕШ ДА СТАНЕШ ИМПОТЕНТЕН![]()
ЩЕ се опитам в блиските дни да преодолея срама и отивам![]()
![]()
![]()
Пии повече Боза![]()
![]()
![]()
и лъскаи повече
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
пич споко има времеако толкова се претеснявасш иди на лекар
![]()
да ти кажа честно искрено ти завиждам![]()
понеже аз сега сам на 14 ама то праска кат мъркуч ,преди кат бях на 12-13 поне не пръскаске толкова,а сега само тря се бършеш, постоянно кат ласкаш тря да имаш поне кам 2 карпички че да не омажеш(вече ползвам тоалетна хартия щот кат си помисля колко пари отиват само за кърпички и![]()
)
сега знам че някои хора ще започнат да питат нямам ли си гадже
ама не мога да я опъвам по 2 -3 пъти на ден
P.S.винаги сам си мечтал да имам гадже нинфуманка ама още не съм попаднал на такава
![]()
опа много заговорих за мен такаче сорри
надявам се поста ми да ти е полезен
Наистина няма от какво да те е срам!Айде успех и дано не е нищо сериозно!Първоначално написано от Criss_Angell
![]()
![]()
Мале на 12-13 вече лъскат ..Първоначално написано от BUFU994
Деца няма ли кво да прайте..![]()
![]()
П.С По въпроса пич ако мн се притесняваш ходи на лекар ама и на мен ми доиде чак на 14... така че има време.
![]()
...ще срещнеш ти отново любовта. Но знай: "Изгасне ли жарта - остава само пепелта!"
Ами не искам майка ми да разбира!
Искам пълна анонимност и имам право на това!
Не искам тя да разбира!
Мога сам да се оправям обаче нея не мога да я понасям!
Явно не се притесняваш особено от проблема щом само си търсиш оправдания вместо да решиш проблема колкото се може по-бързо ,веднъж и завинаги.![]()
Притеснявам се за проблема,но нали казвам ще изчакам няколко дни и отивам на лекар и ще си искам пълната анаонимност от него
Аз лъскам от 2ри клас (съвсем сериозно говоря, точно така - 2ри клас) и нямам такива проблеми.Почвай всеки ден когато можеш и ако нямаш проблеми, ще можеш да...![]()
Адйе почваме всеки ден в продължение на 2 месеца и дано стане!