.
Затворена тема
Страница 7 от 16 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 388
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от quench
    рофл

няма такава мутация, не

как нямаш спрема бе? случайно да си ходил да те тестват? да нямаш запушване на семеотводните канали? макар да е малко вероятно...
    За пръя път чувам за запушване на тезе канали добра идеа да се консултирам с някой за това!

Цитирай Първоначално написано от Criss_Angell
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    И медицинската сестра ще ти набие 1 чикия да види каква е хавата
    не се сърди може пък сестрата да е млади4ка
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Цитирай Първоначално написано от Kashon
    Възможно е да си стелирен приятелю.
    Бащта ти да работи в кремикоци ?
    Стерилността представлява болест,която се изразява с неактивни сперматозоиди!Не че го няма ,а че нямат възможността да оплодят яйцеклетката!
    Големи разбирачи . . .
    Абе сигурно има глисти в кура, които му ядът спермата. Де да знам...

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от quench
    рофл

няма такава мутация, не

как нямаш спрема бе? случайно да си ходил да те тестват? да нямаш запушване на семеотводните канали? макар да е малко вероятно...
    За пръя път чувам за запушване на тезе канали добра идеа да се консултирам с някой за това!
    омг омг

ама не си ли ходил на шибан специалист? боже, боже

даа, тийна е първото място за питане по тея въпроси...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    хмм ...лошо лошо

копеле не се отказвай
    шибай чирака докато му потече мозака

Град
    sofia

eoooo

nameri si gadje i shte vidish kak shte se opravat rabotite
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

mmm da naistina nee normalno da nqmash SPERMA sled kato si ve4e na 15

Град
    127.0.0.1
    тоя още ли няма сперма?
    аман от тая тема..
    пич. ти дам малко от моята
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TH33N
    тоя още ли няма сперма?
    аман от тая тема..
    пич. ти дам малко от моята
    1.Тоя си има ник!
    2.Като ти е писнало недей чети темата!
    3.От теб и отрова не искам!!!

лл

Вие пък на ебавка ли го зехте бе машини..? Пич не им обръщай внимание на тея тъпаци,а се фани и отиди на лекар.Няма нищо срамно всеки мъж трябва да ходи като има проблем.Знам,че те е срам,но незабравай,че това си е за тебе..Ако не отидеш само ще се притесняваш допълнително.По добре отиди когато се почувстваш готов на лекар и ще те помотат малко с изследвания и за 2-3 дена ще разбереш какво ти е.Спокойно според мен това не е нещо опасно просто не си му хванал цаката или както казват бавно се развиваш Отиди на лекар и той ще ти каже какво да правиш...Айде стискам ти палци и пиши какво става..Късмет братле

Град
    София

Re: лл

Цитирай Първоначално написано от c.ronaldo.
    Вие пък на ебавка ли го зехте бе машини..? Пич не им обръщай внимание на тея тъпаци,а се фани и отиди на лекар.Няма нищо срамно всеки мъж трябва да ходи като има проблем.Знам,че те е срам,но незабравай,че това си е за тебе..Ако не отидеш само ще се притесняваш допълнително.По добре отиди когато се почувстваш готов на лекар и ще те помотат малко с изследвания и за 2-3 дена ще разбереш какво ти е.Спокойно според мен това не е нещо опасно просто не си му хванал цаката или както казват бавно се развиваш Отиди на лекар и той ще ти каже какво да правиш...Айде стискам ти палци и пиши какво става..Късмет братле
    Искрено благодаря!

пич виж са не казвай на майкаси а кажи на бащати по добре той ще ти помогне аз Имам ППП на пениса едни малки папчици безвредни казах на татко бях малак на 13години и му казах и той ме заведе на гинеколог лекарите не ядат хора

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

Criss_Angell виждам че отговаряш последователно на всички мнения, та и аз ще ти задам въпрос и дано отговорш.

Какво те спира, че още не си отишъл на лекар (или поне не казваш че си)

ако искаш кажи, а ние понеже сме се хванали да ти помагаме, може току виж да измислим решение и на проблема, който те спира да посетиш специалист..
    Do you speak Salsa? .......

Цитирай Първоначално написано от svetlin92
    пич виж са не казвай на майкаси а кажи на бащати по добре той ще ти помогне аз Имам ППП на пениса едни малки папчици безвредни казах на татко бях малак на 13години и му казах и той ме заведе на гинеколог лекарите не ядат хора
    казва се УРОЛОГ,а не гинеколог.Гинеколога е за жените
    offline forever!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    аз пък съм на 26 и имам много сперма
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Ечи ако бие чикий от 2 дена ... Е нормално
    Fitness Forever

Значи момче фащаш прахосмукачката, пускаш я и го бутваш в нея. Ако тя не извади сперма имаш проблем.

Град
    София

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    Criss_Angell виждам че отговаряш последователно на всички мнения, та и аз ще ти задам въпрос и дано отговорш.

Какво те спира, че още не си отишъл на лекар (или поне не казваш че си)

ако искаш кажи, а ние понеже сме се хванали да ти помагаме, може току виж да измислим решение и на проблема, който те спира да посетиш специалист..
    Преди два дни отидох при едни приятели фармацевти!
    Поговихме си с тях обясним им конкретно промлема и ми казаха да не се притеснявам изобщои,че съм малък и може ми ще ми трябва още време и,че просто се развивам по-бавно.
    Говорих и с госпжата ми по биология и тя ми отвърна същото,което ми отвърнаха и фармацевтите консултирах се и с трето лице,което иска мда остане анонимно и той/тя ми каза ,че трябва да почакам още малко и сега се чудя да чакам ли не ли . . . та общо взето затова не ходя на лекар защото те ми акзват да почакам

Повече от фен
    Град
    КМД
    Не разбирам защо всички са се съдрали да те пращат по лекари, при положение, че във всички учебници по анатомия пише, че първите семеизпразвания се появяват на възраст между 12 и 16 години. Сега яко акселерация има, ама пра-пра-пра-дедите ни със сигурност са почвали да се празнят на по 14-15 години, че и повече. Факт. Иначе, приятел, фармацевтите и учителката ти по биология са ти казали всичко необходимо по въпроса, така че неа се плашиш - имаш още време да се развиваш. Успех!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    във всички учебници по анатомия пише, че първите семеизпразвания се появяват на възраст между 12 и 16 години.
    Я пък аз като започнах на 10 и половина да не би да съм ненормален..........

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Темата ми се струва ебавка.Моля някой модератор да я заключи!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Не разбирам защо всички са се съдрали да те пращат по лекари, при положение, че във всички учебници по анатомия пише, че първите семеизпразвания се появяват на възраст между 12 и 16 години. Сега яко акселерация има, ама пра-пра-пра-дедите ни със сигурност са почвали да се празнят на по 14-15 години, че и повече. Факт. Иначе, приятел, фармацевтите и учителката ти по биология са ти казали всичко необходимо по въпроса, така че неа се плашиш - имаш още време да се развиваш. Успех!
    Именно!

ходиш първо при личния лекар тои ще реши дали проблема е за уролог или тем подобни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си