- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 15 години съм,но нямам сперма
За пръя път чувам за запушване на тезе канали добра идеа да се консултирам с някой за това!Първоначално написано от quench
не се сърди може пък сестрата да е млади4каПървоначално написано от Criss_Angell
![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Абе сигурно има глисти в кура, които му ядът спермата. Де да знам...Първоначално написано от Criss_Angell
омг омгПървоначално написано от Criss_Angell
ама не си ли ходил на шибан специалист? боже, боже
даа, тийна е първото място за питане по тея въпроси...
копеле не се отказвай
шибай чирака докато му потече мозака
nameri si gadje i shte vidish kak shte se opravat rabotite
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
mmm da naistina nee normalno da nqmash SPERMA sled kato si ve4e na 15
тоя още ли няма сперма?
аман от тая тема..
пич. ти дам малко от моята![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
1.Тоя си има ник!Първоначално написано от TH33N
2.Като ти е писнало недей чети темата!
3.От теб и отрова не искам!!!
Вие пък на ебавка ли го зехте бе машини..?Пич не им обръщай внимание на тея тъпаци,а се фани и отиди на лекар.Няма нищо срамно всеки мъж трябва да ходи като има проблем.Знам,че те е срам,но незабравай,че това си е за тебе..Ако не отидеш само ще се притесняваш допълнително.По добре отиди когато се почувстваш готов на лекар и ще те помотат малко с изследвания и за 2-3 дена ще разбереш какво ти е.Спокойно според мен това не е нещо опасно просто не си му хванал цаката или както казват бавно се развиваш
Отиди на лекар и той ще ти каже какво да правиш...Айде стискам ти палци и пиши какво става..Късмет братле
![]()
Искрено благодаря!Първоначално написано от c.ronaldo.
пич виж са не казвай на майкаси а кажи на бащати по добре той ще ти помогне аз Имам ППП на пениса едни малки папчици безвредни казах на татко бях малак на 13години и му казах и той ме заведе на гинеколог лекарите не ядат хора![]()
Criss_Angell виждам че отговаряш последователно на всички мнения, та и аз ще ти задам въпрос и дано отговорш.
Какво те спира, че още не си отишъл на лекар (или поне не казваш че си)
ако искаш кажи, а ние понеже сме се хванали да ти помагаме, може току виж да измислим решение и на проблема, който те спира да посетиш специалист..
Do you speak Salsa? .......
казва се УРОЛОГ,а не гинеколог.Гинеколога е за женитеПървоначално написано от svetlin92
![]()
offline forever!
аз пък съм на 26 и имам много сперма![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Значи момче фащаш прахосмукачката, пускаш я и го бутваш в нея. Ако тя не извади сперма имаш проблем.
Преди два дни отидох при едни приятели фармацевти!Първоначално написано от lwsu
Поговихме си с тях обясним им конкретно промлема и ми казаха да не се притеснявам изобщои,че съм малък и може ми ще ми трябва още време и,че просто се развивам по-бавно.
Говорих и с госпжата ми по биология и тя ми отвърна същото,което ми отвърнаха и фармацевтите консултирах се и с трето лице,което иска мда остане анонимно и той/тя ми каза ,че трябва да почакам още малко и сега се чудя да чакам ли не ли . . . та общо взето затова не ходя на лекар защото те ми акзват да почакам![]()
Не разбирам защо всички са се съдрали да те пращат по лекари, при положение, че във всички учебници по анатомия пише, че първите семеизпразвания се появяват на възраст между 12 и 16 години. Сега яко акселерация има, ама пра-пра-пра-дедите ни със сигурност са почвали да се празнят на по 14-15 години, че и повече. Факт. Иначе, приятел, фармацевтите и учителката ти по биология са ти казали всичко необходимо по въпроса, така че неа се плашиш - имаш още време да се развиваш. Успех!
Я пък аз като започнах на 10 и половина да не би да съм ненормален..........Първоначално написано от Joey Tempest
Темата ми се струва ебавка.Моля някой модератор да я заключи!
ходиш първо при личния лекар тои ще реши дали проблема е за уролог или тем подобни.