- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 15 години съм,но нямам сперма
отглеждам си прототията в гаража - и като съм на кеф раздавам по малко, че е заразнаПървоначално написано от v3nDe77a
![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
А Кой ти е казъл, че на 15 трябва да имаш? А и за момента тя само ти пречи. Споко, да си се родил безспермен е 1 на 1000000.![]()
ама е възможноПървоначално написано от GameFace
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Няма невъзможни неща все пакПървоначално написано от v3nDe77a
Но нека не разочароваме момчето,защото има още 3-4 години през които може да му "текне"
![]()
A we daje e po dobre
![]()
Ako gajeto e 4isto 6a 4uka6 bez prezervati4e :P ... A be nz 4estno kazano 6to nema6 ama po-dobre idi na lekar i 6a ti kajat![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Да, но попринцип половата система е наследствена. Според мен момчето май не е правено от един човек (или поне се надявам да е така).Първоначално написано от v3nDe77a
![]()
ние "големите разбирачи" дето сме ше го искараме че е някав изрод или нещо такова.... тва е нормално нещо при хората които се развиват по трудноПървоначално написано от GameFace
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
И без това искам да отворя цирк.Първоначално написано от v3nDe77a
![]()
![]()
на мен ли ве ???Първоначално написано от Criss_Angell
www.impulse.bg/PeYcHeV
Първоначално написано от Criss_Angell
Ако правилно съм те разбрал - погледни ми предишните постове в темата.
Ако не - обоснови се.
mom4e.spermata ne idva tuko taka.trebva vreme.moje bi leka poleka no nai sigurno e da otide6 na lekar za6toto ne 6ta da te pla6a no moje da ima6 sterilitet.a tva ve4e e uja6no za 15 godi6no mom4e.
ne ti trebva roditel za da otide6,otidi sam i i kaji 4e nema6 sperma i 4e ne 6te6 va6ite da znaqt,vervam 4e 6te te razbere.
mejdu drugoto pravil li si go-opitval li si-nadurvq6 li go.![]()
Питах баща ми който е лекар и той каза ,че или е добрия вариант и ли е мн по лош , ЗАМИНАВАЙ НА ЛЕКАР
Сега разпитвах какво ще те правят ,понеже те е яко срам
Клиничното изследване се състои от:
изследване на тестистите(обем ,плътност
варикоцеле)
Изследване на епидидима.
Изследване на семенния канал
Изследване на пенис
Айде пиши ,ако пак ти се пита нещо
НЕ СМЕЙ ДА МИ ОТГОВАРЯШ " МЕРСИ МНОГО ,БЛАГОДАРЯ" ,а отиваш на шибания доктор .......без коментар си ...
И питах какво може да ти е ,ако ти има нещо
ТЕРАТОЗООСПЕРМИЯ
ПИОСПЕРМИЯ
ХИПОВОЛЕМИЯ
ХИПЕРВОЛЕМИЯ
АСПЕРМАТИЗЪМ -вероятно това
ХИПЕРЗООСПЕРМИЯ
Мисля ,че друго мнение по кометентно освен при лекара няма да намериш
togava prestani da se pravi6 na oligofrenПървоначално написано от Criss_Angell
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
qko typ si bratle ne 4e te obijdam ama horata sa napisali hilqdi komentari da hodi6 na doktor!!!!spored men ti nqma ni6to i se pravi6 na interesen 6tot ako be6e taka 6te6e da otide6 dori i da si na stesnitelniq!!!Nz dali drygite me podkrepqt no tva si e moe li4no mnenie
божееееееееееееееее кви благодарности бе ,кво требваше да ти кажа ,че може да имаш тромб или тумор ли ?????????????????Първоначално написано от Criss_Angell
едното се лекува със ДРЕНове в члена и тромбози -което да ти кажа едва ли не е болезнено ,като знам ,че иглите са по 20 сантиметра ,но така или иначе ти се правиш и нищо ти няма ,това обеснява как излъга
"приятели фармацефти" - та ти си на 15 кви приятели ,или още на първата страница ти казаха да ходиш на лекар и ти каза "да не ми я налива тая сперма" , просто се дъниш много яко и воубще не си интересен
чао
Ам човек, според мен не трябва чак толкова притеснения се пак си на 15![]()
![]()
има време.Аз съм момиче и не мога да ти кажа кво ти е обаче според мен трябва да отидеш на лекар,да кажеш кво ти е и повече с тея хора няма да се виждаш така че -няма нищо срамно!!!
Първоначално написано от scorpias
Ти каза достатъчно обиди!Първоначално написано от blade(*
Не се сещам аз да съм те убидил нито неднъж!
Във всекидневието си постоянно се обиждате и сте свикнали д се обиждате не зависимо на каква въраст сте!
Мислиш ли,че като ми кажеш "Братле много си тъп" ще постигнеш нещо!? Е аз ще ти кажа нищо не постигаш като обиждаш останалите сам показваш какъв си ти!
Има една призказка кажи ми кой ти е приятел за да ти кажа какъв си и ти!
По цял ден се движа сред такива като теб правят се на много устати,а вътрешно дори незнаят колко са тъпи!
А относно проблема ми и твоето мнение,че лъжа щом мислиш,че лъжа мисли си не карам никой от тук насилствено да ми вярва и според теб бих ли тръгнал да пиша в някой познат сайт,ако нямах проблем!
Ако искаш да се заяждаш не го прави с мен/чрез мен!
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!
ПРОБЛЕМА МИ ОЩЕ НЕ Е РЕШ,АКО НЯКОЙ ИСКА ДА КАЗВА НЕЩО Е ДОБРЕ ДОШЪЛ!