.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

продажба на коса!СПЕШНОООООООО

Моля ви се някой да ме посъветва къде мога да си продам косаркоято купих,но просто нито е моя цвят, нито се възприемам.Моля ви Спешно ми трябва някакво място в София!!!!!!!Моля ви

черна ли е?
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Мега фен Аватара на babity

Re: продажба на коса!СПЕШНОООООООО

Цитирай Първоначално написано от agapula_
    Моля ви се някой да ме посъветва къде мога да си продам косаркоято купих,но просто нито е моя цвят, нито се възприемам.Моля ви Спешно ми трябва някакво място в София!!!!!!!Моля ви
    защо не я боядисаш в твоя цвят?

Не може да се намери такъв цвят като моя и не искам да се боядисвам.Моля ви,ако някой си търси коса за прикачване да ми пише!Много ми е спешно.давам я на много достъпна цена,естествена готова,може да се маха,когато поискаш!Моля ви се много е спешно.Ако случайно познавате някой,който си търси,помогнете ми!Светло кестенява е,дълга е 47см!

Град
    ..във един измислен свят..
    Жалко..руса съм

Ти можеш да я боядисаш!Тя до сега не е третирена,което е много добре!Моля ви се много ми е спешно,много съм притеснена помогнете ми!Спешно ми е!Между другото е много светло кестенява и ще хване всякакъв цвят на боя!
    http://www.snimka.bg/profile.php?vie...lbum_id=206300
    Това е!Три реда е ,естествена продавам я за 300 лв!

Град
    Bikini Bottom
    Що ли ми се струва,, че причината не е в цвета. Не че има дефект, ма май си я взела... пък в последствие майка ти или някой друг ти е казал нещо на въпреки, и ти ся искаш да се оттървеш от нея. Се пак като си я копувала е трябвато да погледнеш цвета, мисля, че всеки един би постъпил така Хайде успех, и добър пазърлък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си