.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Секс с анорексичка

amiii az prejivqh anoreksia iiii vse o6te nqmam cikul taaa vyprosat mi e dali ima nqkakuv problem ako pravq sex sus priqtelqt mi? Dali moje da mi se ovredi ne6to ili ne znam... smisal sega ne vijdam problem da zabremeneq nooo vse pak fakta s cikalut me pritesnqva molq ako znaete ne6to kajete

т.7
    krem4et0

Голям фен Аватара на mokka
    na kolko godini si?

ima li zna4enie? na 17 sum

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    всичко след определен период трябва да се нормализира. Радвам се че си се измъкнала Но изчакай малко ако пък толкова искаш първо се консултирай с лекар
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Mi 6tom pitam na4i ima,6toto ne e normalno da si na 17 i da nqma6 cikal.Trqbva da otide6 na lekar.kolkoto do seksa ne mislq 4e 6te navredi ne6to

ne ne predi samata anoreksiq imah nooo az se razbolqh i nadqvam se... se izmuknah gledam se napred ama ve4e ot dosta vreme nqmam cikul. V smisal moje li da mi stane ne6to ako pravq sex iliii ne e opasno

Aма наистина трябва да идеш на лекар!

Град
    Varna
    еми тогава не мисля че има чак такъв проблем, стига да се овлажняваш достатъчно.

От секса нищо няма да ти стане

amiiii ot tazi strana sum si nared

Град
    Varna
    по принцип защото лубрикацията се дължи на хормони а при анорексия настъпва хормонален дисбаланс. А и мацка дръж се ние сме с теб

Град
    Sofia ofc ^^
    Аз съм чувал за случай на момиче да и дойде на 18............

Кой се обади пак
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

mersi ocenqvam go.... za hormonalnia disbalans go znam no naistina se pritesnqvam da ne stane ne6to lo6o za6oto znam 4eee ne e hubavo ako nqkoe ne razvito momi4e... koeto nqma cikul da pravi sex smisal moje da dovede do nqkakvi problemi (kakvi to4no ne znam... taka sum 4uvala) ta za tova se pritesnqvam ina4e ve4e ot dosta vreme sum dobre nqma da i se dam na pustata bolest!

Град
    Varna
    Наистина искам да се оправиш. Мисля че моя приятелка има подобен проблем, но с булимия. Не ми е ясно тя отрича. Но ако се окажем прави ще е много гадно

Град
    Sofia ofc ^^
    1 въпрост до сега имала ли си цикл дефакто от анорексията ли ти е спряла???
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

ako si sigurna 4e e bolimiq VZEMAI MERKI!!!!! za6toto znam 4e ako ima maluk 6ans da se oturve6 ot anoreksiq to ot bolimiqta e o6te po maluk tazi bolest e mnogo smurtonostna pazi priqtelkata si! vsi4ki vinagi otri4at... ne iskam da te napla6vam no naistina tazi bolest e opasna (tq se poevqva obiknoveno sled anoreksiq)

Цитирай Първоначално написано от Povlekan
    1 въпрост до сега имала ли си цикл дефакто от анорексията ли ти е спряла???
    i da imala sum cikul predi tova... i da anoreksiqta dovede doooo spiraneto na cikalut mi... e dobre priqteli mersi 4e mi otgovorihte na vuprosa 4NG iii &ILOVEU2 pazi priqtelkata si leka meka i sledki suni6ta

Град
    Varna
    Еми тя е повръщала няколко пъти след като и е било тежко. Поне за 3-4 случая знам но иначе излгежда нормална и разумна обаче много ме притеснява.

НЯма нищо опасно да правиш секс след анорексия. На практика двете неща нямат връзка. Това че нямаш цикъл е защото анорексията е разбила хормоналните баланси на организма ти но те ще се нормализират след кто достигнеш необходимите килограми и организма ти се върне към нормален живот. Та за секса - не се притеснявай но не експериментирай да го правиш без предпазни мерки.

emi ne e zle se konsultira6 s lekar purvo ,no vse pak moje6 da si pravi6 sex

умирам чесно хахахаххаха не най-мн да ти удря на кокъл или да ти повърне докато го правите др няма да се случи
    nau4i se da ti haresva...

Цитирай Първоначално написано от kolio-shiikata
    умирам чесно хахахаххаха не най-мн да ти удря на кокъл или да ти повърне докато го правите др няма да се случи
    Abe spored teb tva 4e e bolna sme6no li e??? Vsi4kite ti mneniq gledah,edno smisleno nqma! Horata imat problemi a ti se prismiva6...TVa ili si nqkvo lape det ne znae za kvo e tuka ili si nqkav neobrazovan muhlio!!!!

НЯма нищо опасно да правиш секс след анорексия. На практика двете неща нямат връзка. Това че нямаш цикъл е защото анорексията е разбила хормоналните баланси на организма ти но те ще се нормализират след кто достигнеш необходимите килограми и организма ти се върне към нормален живот. Та за секса - не се притеснявай но не експериментирай да го правиш без предпазни мерки.

то4но това 6тях да казвам ... +1 браво
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Цитирай Първоначално написано от mokka
    Abe spored teb tva 4e e bolna sme6no li e??? Vsi4kite ti mneniq gledah,edno smisleno nqma! Horata imat problemi a ti se prismiva6...TVa ili si nqkvo lape det ne znae za kvo e tuka ili si nqkav neobrazovan muhlio!!!!
    може да е комбинация от двете да съм някво необразовано лапе а може и да не съм и да умирам от смях на така наречените проблеми на малко грамотните индивиди наричащи се хора или там каквото са
    nau4i se da ti haresva...

Цитирай Първоначално написано от mokka
    може да е комбинация от двете да съм някво необразовано лапе а може и да не съм и да умирам от смях на така наречените проблеми на малко грамотните индивиди наричащи се хора или там каквото са
    Da ti kaja ima v toq forum i mnogo tupi tema ,ama ne e sme6na to4no taq 6toto momi4eto e bolno i tva e dosta seriozna bolest...Puk ti na drugite si se hili kolkot si iska6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си