- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хич ме няма
Абе хора хич ме няма...Преди време ми разбираха сърцето супер гадно..и си казах че повече няма да се влюбвам ...е да вярно не се влюбвах известно време и аз разбивах сърца и си ми беше мноогооо добре..бих казала супер...НОООо незнам какво ми става на косъм съм пак да се влюбя и то на всичкото от горе в момче от чата....с което се познава по скайп от 6 месеца че и повече по едно време бяхме спряли да си пишем и после като почнахме и тогавааа,,о,боже не знам какво става с мен... не знам как става ....нямаше да се влюбвам и ко стана....+ 1 това не сме от един град и е с 4 години по голям от мен...а бе вече нямам думи за мен си....
П.П.Моля да няма излишни коментари просто споделих това което ми тежеше ......апф
Това че са ти разбили сърцето не означава ,че никога повече няма да можеш да обичаш..Погледани напред и моя съвет е ако наистина харесваш новото момче да го опознаеш наистина добре ,за да не се разочароваш след време пак...може пък да е за добро да се влюбиш в него
![]()
Според мен първо се срещнете няколко пъти и виж дали е това което е в чата пък после се влюбвай!!!
ахах а вие четете ли какво пише в поста ми...че е от дуг град и че е 4 години по голям от мен....и аз си мислих че така става влюбвам се не се влюбвам ама уви..сърцето ми за 2-ри път ми изневерява,..пфуууПървоначално написано от eli03
До 3-4 години разлика е поносимо.
Една наша пр-ска двойка така се запознаха по скайп.. и скоро направиха 1 година =D> Само, че те са от моя град и двамата
Ако е възможна връзката ви.. давай! По-добре ще ти е да опиташ пък каквото и да става отколкото сега да пишеш из форума и да негодуваш какво ти става
А това, че са ти разбили сърцето.. това, което не те убива те прави по-силна! Колко още дертове ще имаш.. забрави го това - поне вече имашопит и няма да позволиш да се повтори
Пък ако не е възм,ожно това - най-малкото поне се вижте 1-2 пъти
Успех![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
1во Явно си влюбчива натура,което е лошо.Първоначално написано от ZaI4I
2ро Колко сте големи и двамата ?
3то Колко далеч са градовете?
4то Той дава ли ти някакви намеци,че и той те харесва?
Абе за годинките да не ти пука...аз съм с моя от 1 година и 5 месеца и си се обичкаме а тои е с 6 години по голям от мен...Другото което е и аз уча в друг град и се виждаме само събота и неделя ама тжа не ни пречи....![]()
mmmmmmmm da 4etem postati i az smqtam kato tova momi4e parvo se sre6tnete nqkolko pati i sled tova re6i az imah podoben slu4ai i kato se vidqhme nqkolko pati razbrah 4e tozi 4ovek nee za men bqh mn obarkana no ne sajalqvam za tova 4e ne sam se vlubila i ne sam tragnala s tozi 4ovek uspehПървоначално написано от ZaI4I
![]()
ами аз на 13 той на 17...аз в Бургас той в София...ами той с всяко момиче така да го кажем се зарибява...хм абе ддз и аз....ама не искам да става това...ко да напрая че да го предодвратяяяяПървоначално написано от Krem4eto
![]()
Мацка я по-добре спри да пишеш с него щом си объркана....![]()
Апф ми кат не мога...Какво ми става..влизам и 1-вата ми работа е дали той е вътре...ходих с едно момче преди време...и го скъсах и аз нз защо просто вече нямах мерак за него...или може би заради този...и нали още ходех с другото момче и влизам аз в скайп и нито гледам дали гаджето ми е там а гледам 1-во не него... [-o< нз нз...Първоначално написано от kifla
Мацко ей сега ще анализираме работата. Нека бъдем реалисти. Разликата между вас е 4 години. Реално погледната той е някакъв тип, който познаваш само на снимки, но повярвай ми, има много добри актьори. 1вото, което е, че той едвали ще дойде чак до Бургас, а на 2ра ръка седи и въпроса какво толкова си казва с теб. И аз съм си чатил с 13-14 годишни и чесно казано разговорите ми с тях са още по-безинтересни от колкото дори на живо с някоя на тази възраст. Ако питаш мен, това момче го е зачесала патката и ти му се връзваш да му пращаш снимки и да го възбуждаш с онлайн лиготии. Не го знаеш нито какъв е, нито дали не е някой извратен дето вечер практикува ръчна гимнастика над твоите снимки. Това е най-възможното, много по-възноно от колкото той да проявява реален интерес към теб като човек, от колкото като към някоя сладка кукличка, която лесно омайва с евтини лавчета. Осъзнай се, порасни 1-2 години. Намери си момче от твоя град и недей се впечтлява толкова от онлайн лиготиите.
PRAVI SA mili4ka, te sa mom4eta i ti go kazaha napravo.... pak kvo ostava az da kaja..... prosto gi poslu6ai. vruzka,kakto kazvate vie ''zaribena v skupe'' e vazmojna smao ako ste ot 1 grad.... zasi4aqli ste se po ulicite i t.n....... ina4e tvoito e nevazmojno .....................
Първоначално написано от ™G-Baby™
Е мерси все пак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кофти работаПървоначално написано от ZaI4I
..... но да си ти кажа....Разстоянието ще Ви бъде голям проблем.... стига да не е много далече де.....иначе....не мисля ,че има за какво да се притесняваш....нормално е да се влюбваш отново и отново...остава да решиш ти как ще постъпиш за напред не само с въпросното момче....ми въобще ...
![]()
....УспеХ \/
Хора бяхте напълно прави,мерси за всичко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но вече просто не вярвам в скапаната любов
![]()
![]()
![]()
...ХейПървоначално написано от ZaI4I
...недей така....любов има по целия свят....
...не се отчайвай....просто бъди търпелива...и както се казва ...направи и ти нещо ,все пак момчето няма да ти звънне на вратата и да ти каже аз съм твойта любов...
.......
Глупаво е да се тормозиш заради това....Усмихвай се и се оглеждай повечко...
....Успех \/
Много добре, ама виж тяхното разстояние към 300-400 кмПървоначално написано от mokka
Заврете се в нета от своя дом
Ей момиче !!! Ако ти си на снимката долу, искам да ти кажа, че си сладка и тоя, който ти е разбил сърцето заслужава голямо дървоПървоначално написано от ZaI4I
![]()
![]()
Да аз съм на снимката...![]()
![]()
![]()
и каква файда че съм хубава.....
![]()
![]()
![]()
![]()
като не съм щастлива
![]()
![]()
![]()
по добре грозна но щастлива...
![]()
![]()
Познато до болкаПървоначално написано от ZaI4I
Има време докато намериш щастието си ... все пак си на 13Първоначално написано от ZaI4I
a be kvo stana hah tfa mom4e ot skypa ti e razbilo surceto taka li??Q kaji ko stanalo 4e mi e interesno![]()