.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Класна по литратура

pls kajete nqkoi pi6tov deto da izpolzvam na klasnata po literatura pls pls pls mn 6te sam blagodarna
    ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...

ЪъЪъ...какъв по-точно пищов ?Нещо не те разбрах ????

nqma zna4enie kakav stiga da moga da si prepi6a temeta
    ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...

А по каква тема трябва да пишеш ?

ili za "predi da se rodq" ili za " desrvi6ovo seme" ili za "pomo6 li.." i "skriti vopli"

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    ама искаш тема ли или искаш да ти кажеме начин как да я препишеш без да те хванат

kak da q prepi6a

Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от des4eto_93
    kak da q prepi6a
    ооо аз см измислил един много як пищов ама незнам дали ще мога да ти го обясна понеже ме няма по обясненията и рядко се случва да ме разбеат когато разказвам нещо Значи нз в училище на чинове или на маси сте но както е масата/чина отдолу (не на тва дет си слагаш закуска а на самия плот обаче от долната страна) лепваш един пощенски плик или кариран лист така че да се получи джоб и следователно пъхаш темата вътре, обаче гледаш да не виси щото примено нали по някой път даскалите проверяват отдолу (там при закуската или учебници дет тряя си слагаш :Д) и се1 няма да го видят щот не се навеждат толкова... е надявам се да си разбрала мисълта ми

mersi mn ama se pak ako imate o6t idei davaite

Аха разбрах те ! Ми значи,ако даскала не ти се подписва на листа на които пишеш,си правиш готов от вкъщи,можеш да си напишеш пищова на стола на момчето/момичето,което седи пред теб и си го гледаш,моше да облечеш 1 пола и в чорапогащника да си мушнеш пищова и си дигаш полата и поглеждаш,даскала дори и да те види,че гледаш на долу,няма да ти рови под полата ,ако чиновете са ви тъмни,може на чина да го напишеш такач е само ти да си го разбираш,аз и мой фр специално сме си измислили азбука,която представлява символи примерно квадратчето отг на буквата "В" и т.н. и си правим пищови на наща си азбука !

Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    Аха разбрах те ! Ми значи,ако даскала не ти се подписва на листа на които пишеш,си правиш готов от вкъщи,можеш да си напишеш пищова на стола на момчето/момичето,което седи пред теб и си го гледаш,моше да облечеш 1 пола и в чорапогащника да си мушнеш пищова и си дигаш полата и поглеждаш,даскала дори и да те види,че гледаш на долу,няма да ти рови под полата ,ако чиновете са ви тъмни,може на чина да го напишеш такач е само ти да си го разбираш,аз и мой фр специално сме си измислили азбука,която представлява символи примерно квадратчето отг на буквата "В" и т.н. и си правим пищови на наща си азбука !
    xahxh kato kaza tfa se setih vedyj v 5-ti klas s edni priqteli si bqhme izmislili i nie taina azbuka za da moje da si podskazvame ama tq beshe malku slojna i ne uspoqvahme da se razbirame...znachi bukvite v azbukata nali sa 30 i znachi gi bqhme razdelili na 3, pyrvite 10 tfa sa ot A do Й i trqq plqskame s ryca i kolkoto pyti plesnesh znachi taq bukva koqto e podred sys votirte 10 pyk trqqshe da tropame s krak a s tretite 10 ne pomnq ama e bilo tolkova typo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си