- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- вярвате ли в духове?
Не иронизирай. Момичето пуска поста си тук, с надеждата, че ще се намери някой по-сериозен от слепците и лигльовци в другите раздели, за да й вдъхне кураж.Първоначално написано от ZipFail
themusicinme имаш ЛС.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
до като не видя не вярвам, за вярата в Господ това е друго нещо![]()
не, но са интересна част от митологията и фентъзито
Вярата в Бог няма нищо общо с фентъзита и митологии. Отварял ли си някога примерно библията? Изобщо имам чувството, че нямаш идея какво пише в нея.Първоначално написано от DimovB
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
След две бутилки алкохол и призраци ми се е случвало да виждам
Хем не вярвам,че някой мъртвец ще ми се яви,хем се посирам,като чуя за такива случки,не знам как става!
Първоначално написано от CrazyWitch
Подкрепям![]()
Ами да и според мен съществуват!Не сме сами на този Свят!!!Знам доста неща които мога да напиша в подкрепа на коментара ми,но просто не ми се пише.Те тези дето вярваат си знаят![]()
Глупаво прикритие на мързела си направи... Никога не знаеш по какъв начин ще повлияе написаното от теб в/у някой друг. В бъдеще споделяй всичко, което ти се струва интересно, и не оставяй такива голи, безсмислени постовеПървоначално написано от SunnyTime
.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Само искам да кажа нещо преди всички (гретчету) да са се хвърлили да обиждат и псуват, духове, според Християнската религия няма.
Това, че според вярата няма, не означава че действително няма! А доказателства за съществуването на призраци има толкова, колкото и за съществуването на бог. Въпрос на гледна точка е в кое намираш по-голям комфорт. Да приемеш, че ще отидеш в рая или ада, или пък ще продължиш съществуването си на тази призрак.Първоначално написано от SolusChristus
Не знам защо изобщо християнството трябва да се намесва в цялата работа.Духове като ,,стереотипи,, и като образ, създаден от хората с времето в следствие на внушението им относно необясними неща няма.Духове като енергия и като физическо преминаване на душата в друга форма на друго място (имам в предвид място като местоположение-не като духовно извисяване) няма как да се отрече че няма.Най-малкото е фактът за олекването на човека с 21 грама малко след смъртта му и материализирането на тази енергия в различни форми (оттам нататък е въпрос на внушаване че тази форма е придобила формата на ,,прапрадядо ми ,, или нещо от сорта).Всичко е въпрос на психика и на внушение.Надявам се да съм се изказал възможно най-ясно макар че като го чета е зле
![]()
![]()
![]()
Vortexa, просто го казвам като предупреждение към хората, които веднага ще се хвърлят да обиждат и да се смеят, че християните това, християните онова. :P
Аааа....на мен не ми влияят добре такива постове.Първоначално написано от Naman07
Иначе,каквото и да напише,остават си празни думи!
Не вярвам в духове и призраци.![]()
Не съм много съгласна че духовете не съществуват. Един мой мн добър приятел вижда духове. Знам колко странно и нереално звучи и аз първоначално не повярвах. Той го е страх да влезе в банята, защото те били на всякъде и не го оставяли намира. В училище, той ходи с психолога си, за да го успокоява.Първоначално написано от SuNsEt
Знам че няма да ми повярвате. но исках да споделя. И аз напълно вярвам в духове!
И тоя пич изобщо не е психично болен...
Хора, като сме заговорили за духове, моля ви, препоръчайте ми някой документален филм за духове и паранормални явления. Ще ви бъда адски много бладорен.![]()
По темата- Да, вярвам, че съществуват ...
Филмите няма да ти помогнат. Чети духовна литература.Първоначално написано от burpp
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ами да, знам, но ми се ще да гледам филми ... ще съм благодарен, ако някой ми посочи някойПървоначално написано от Nam3less3
![]()
Fifth dimension
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Това не е ли книга ?
http://www.youtube.com/watch?v=49XIQzz4d4s
http://topdocumentaryfilms.com/5th-dimension-ghosts/
не знам, ти как мислиш?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes