.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 303
    Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Уцелила си темата
    Не иронизирай. Момичето пуска поста си тук, с надеждата, че ще се намери някой по-сериозен от слепците и лигльовци в другите раздели, за да й вдъхне кураж.
    themusicinme имаш ЛС.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

до като не видя не вярвам, за вярата в Господ това е друго нещо

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    не, но са интересна част от митологията и фентъзито

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    не, но са интересна част от митологията и фентъзито
    Вярата в Бог няма нищо общо с фентъзита и митологии. Отварял ли си някога примерно библията? Изобщо имам чувството, че нямаш идея какво пише в нея.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от xaxa
    http://www.dnes.bg/article.php?id=53617 komentiraite ;]
    LOL

Знаеш ли колко такива "духове" съм виждал по камерите в Техно Маркет?

Мухи ми лазеха цяла нощ по камерите пролетта...

Местният поп коментира случая: Това е духът на Йоан Кръстител.
    К'во, Йоан Кръстител е отишъл да сипе бензин ли?

Еми до рая има доста път пък колата не върви с въздух.

Град
    Sofia
    След две бутилки алкохол и призраци ми се е случвало да виждам

Мисля че има.

Хем не вярвам,че някой мъртвец ще ми се яви,хем се посирам,като чуя за такива случки,не знам как става!

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от CrazyWitch
    Тия които казват, че не вярват в духове, означаава, че не вярват в душата на човек.... Аз вярвам!

Подкрепям

Ами да и според мен съществуват!Не сме сами на този Свят!!!Знам доста неща които мога да напиша в подкрепа на коментара ми,но просто не ми се пише.Те тези дето вярваат си знаят

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    Тия които казват, че не вярват в духове, означаава, че не вярват в душата на човек.... Аз вярвам!

Подкрепям

Ами да и според мен съществуват!Не сме сами на този Свят!!!Знам доста неща които мога да напиша в подкрепа на коментара ми,но просто не ми се пише.Те тези дето вярваат си знаят
    Глупаво прикритие на мързела си направи... Никога не знаеш по какъв начин ще повлияе написаното от теб в/у някой друг. В бъдеще споделяй всичко, което ти се струва интересно, и не оставяй такива голи, безсмислени постове .
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Само искам да кажа нещо преди всички (гретчету) да са се хвърлили да обиждат и псуват, духове, според Християнската религия няма.

Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Само искам да кажа нещо преди всички (гретчету) да са се хвърлили да обиждат и псуват, духове, според Християнската религия няма.
    Това, че според вярата няма, не означава че действително няма! А доказателства за съществуването на призраци има толкова, колкото и за съществуването на бог. Въпрос на гледна точка е в кое намираш по-голям комфорт. Да приемеш, че ще отидеш в рая или ада, или пък ще продължиш съществуването си на тази призрак.

Не знам защо изобщо християнството трябва да се намесва в цялата работа.Духове като ,,стереотипи,, и като образ, създаден от хората с времето в следствие на внушението им относно необясними неща няма.Духове като енергия и като физическо преминаване на душата в друга форма на друго място (имам в предвид място като местоположение-не като духовно извисяване) няма как да се отрече че няма.Най-малкото е фактът за олекването на човека с 21 грама малко след смъртта му и материализирането на тази енергия в различни форми (оттам нататък е въпрос на внушаване че тази форма е придобила формата на ,,прапрадядо ми ,, или нещо от сорта).Всичко е въпрос на психика и на внушение. Надявам се да съм се изказал възможно най-ясно макар че като го чета е зле

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Vortexa, просто го казвам като предупреждение към хората, които веднага ще се хвърлят да обиждат и да се смеят, че християните това, християните онова. :P

Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime

Подкрепям

Глупаво прикритие на мързела си направи... Никога не знаеш по какъв начин ще повлияе написаното от теб в/у някой друг. В бъдеще споделяй всичко, което ти се струва интересно, и не оставяй такива голи, безсмислени постове .
    Аааа....на мен не ми влияят добре такива постове.
    Иначе,каквото и да напише,остават си празни думи!

Град
    в света на приключенията ..
    Не вярвам в духове и призраци.

Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Определено вярвам в духове.Много е тъпо да си мислиш,че няма такива паранормални явления.Който не вярва,просто не иска да разбере каква е реалността.
    Не.Аз пък не вярвам.Какво от това?Не можеш да кажеш,4е който не вярва,не знае какво е реалност.

Я ми дайте пример за съществуване на духове.Ама не измислени или някой да ви е казал...Според мен са глупости.Този страх от духове или просто да вярваш в тях в пове4ето слу4аи се е зародил от гледането на прекаленно много филми на ужаси и "проминаве" на мозъците с глупости,когато са били малки.
    Не съм много съгласна че духовете не съществуват. Един мой мн добър приятел вижда духове. Знам колко странно и нереално звучи и аз първоначално не повярвах. Той го е страх да влезе в банята, защото те били на всякъде и не го оставяли намира. В училище, той ходи с психолога си, за да го успокоява.
    Знам че няма да ми повярвате. но исках да споделя. И аз напълно вярвам в духове!

Мега фен Аватара на ZipFail
    И тоя пич изобщо не е психично болен...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Хора, като сме заговорили за духове, моля ви, препоръчайте ми някой документален филм за духове и паранормални явления. Ще ви бъда адски много бладорен.

По темата- Да, вярвам, че съществуват ...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Хора, като сме заговорили за духове, моля ви, препоръчайте ми някой документален филм за духове и паранормални явления. Ще ви бъда адски много бладорен.

Филмите няма да ти помогнат. Чети духовна литература.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от burpp

Филмите няма да ти помогнат. Чети духовна литература.
    Ами да, знам, но ми се ще да гледам филми ... ще съм благодарен, ако някой ми посочи някой

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Fifth dimension
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Това не е ли книга ?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си