.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    София най-голямото село в БГ

Какво точно представлява женския оргазъм?

Аз мисля, че още не съм стигнала до него или просто не са ме докарали до него ..
    Искам да ми обясните какво точно изпитва жената като стигне до оргазъм???? И как най-лесно може мъж да докара оргазъм на жена? :P
    Чакам отговори :P

Може би най-изчерпателната статия, която съм чел по въпроса.

http://bg-sexologia.info/site/index....d=248&Itemid=2

Това е от чиста научна гледна точка, ако искаш да знаеш какво става с тялото по време на оргазъм. Ако предпочиташ да научиш нещо за емоционалната страна, може би ще е добре да прочетеш малко еротична литература, там като че ли е описано най-добре. Препоръчвам ти 11 Минути на Пауло Коелю

Голям фен Аватара на dami666
    Ами..не мога да кажа за вси4ки жени,мога да кажа за себе си...аз изпитжам множество топли вълни и ужасно приятно 4увство и запо4вам да треперя доста най-лесния на4ин за полу4аване на оргазъм е самозадоволяването,а още по-добре френска лов
    Believe in yourself.

Град
    София
    Попитай родителите си!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Criss_Angell
    Попитай родителите си!
    Ти не ми бери грижа кой питам?!
    Мисля, че аз си решавам?? Виждам, че ти не си компетентен по този въпрос.. просто замълчи! :P

Цитирай Първоначално написано от dami666
    Ами..не мога да кажа за вси4ки жени,мога да кажа за себе си...аз изпитжам множество топли вълни и ужасно приятно 4увство и запо4вам да треперя доста най-лесния на4ин за полу4аване на оргазъм е самозадоволяването,а още по-добре френска лов
    mm..подобно за мен

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от dami666
    По лесно свършвам от вагинален секс.. не се самозадоволявам.. иначе ми е кеф по време на френска, ама по-трудно достигам до края.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

nqmа два еднаквиоргазма - при всяка жена е разли4но това някъде го бях прочела

при мен лично се появява едно невероятно чувство между парене и сърбеж точно преди Момента (с главно М ) после имам чувсвото че всичките ми мускули се стягат.. направо оставам без дъх... невероятно е

Град
    Po vashite izkazvaniq stigam do izvoda 4e i az mai sym stigala do orgazym!

Ако беше изпитала, нямаше да пускаш тема във форума и да питаш другите какво изпитват - а щеше да си сигурна

Като изпиташ наистина оргазъм ще осъзнаеш за какво ти говоря
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Хм..... Аз пък усещам...леко присвиване отвътре,топли вълни,стягане на мускулите,последвано от чувство за безсилие и ....чувствам се изтощена,лека като перце....и за няколко минути повече не мога да правя секс ,чувствам как ми се насълзяват очите и още малко ще се разплача

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    леко присвиване отвътре
    даже хич не е леко... стягане на мускулите вътре... пускам хващам... сякаш се изстрелвам на Луната за секунди... уникално е...

Цялостното усещане когато изпитвам оргазъм не може да се сравни с нищо друго..Сякаш за няколко секунди се отделям от тялото си и се пренасям някъде другаде ..+ това всичко ми изтръпва и имам нужда от няколко минути,за да мога да продължа със секса..абее уникално е
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си