- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Tрудно е да си различен на дне6но време....
..... говоря за в1ншна красота ( то е ясно 4е в1тре6но всички сме различни) имам чувството че, света е различен в рамките на своята об6тествена група като например : ''емота, метали, делови хора....., фешанките и т.н'' ( тук маи трябва да има и група тип '' бритонче ''![]()
![]()
) та мислта ми е , че преди това не ми праве6е голямо впечатление но сега адски мн ме дразни! все едно всички сме правени по каталог!
колкото и да му се иска на човек да е разли4ен и индивидуален ( говориме за дрешки,прическа...грим) е мн трудно в този свят! вземе6 си не6то и на др я ден полвината ти познати и те така....... мн е тапо...... [-o<
[-o< ,освен разбирасе ако не пазарува6 от чужбина или не си някав мулти-милиоер.... оф хора мн се дразня! не бадете робове на модата ( ест и не и обратното да ходите с на баба ви сукманите) просто бадете различни... но какжото и да си говоря.... сигурна сам че до пролетта наи касно си4ки 6е се засипете с новото лилавко....дет идва на мода. оххх недеите, не сте клоннинги! отличаваите се от др те и бадете разли4ни!
Първоначално написано от ™G-Baby™
НАПЪЛНО съгласна с мнението ти
аз винаги си купувам и обличам дрешки в стил спортно-елерантен или нещо от сорта
![]()
и в цветове,в които си харесам.А не днес розовото ли е на мода-добре розово и точка,утре зелено-аа кво е тва гаднорозово -зеленото е по хубаво.Т'ВА много го мразя начи
![]()
![]()
![]()
обичам си моя стил и не ми дреме дали другите го харесват тва е истината
![]()
![]()
![]()
MNOGO HUBAVA TEMA SI NAPRAVILAAZ LI4NO NE ROBUVAM NA MODATA,A S16TO TAKA NQMAM I IDOL ZA DA MU PODRAJAVAM...NO NE RAZBIRAM ZA6TO VSI4KI MOI PRIQTELI ISKAT DA B1DAT S RUSA KOSA , A I ISAKAM DA KAJA 4E MI OMR1ZNA NA VSEKI MET1R DA VIJDAM PODDR1JNI4KI NA BG FOLK PEVICI...MOLQ VI BE HORA-NE STAVAITE ZLE PODD1RJANI 4ALGAR4ETA....
![]()
![]()
![]()
![]()
to hora eto..... est 4e nqma d api6ete kato se okazah prava, a pove4eto ste taka.....
a btw dr te 2 macki \/ \
/ \
/ \
/
another rebel dead..
хахах
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ах,че си ми заблудена мома![]()
Не си мисли,че като направиш темичка в някое форумче,целия народ ще те слуша.Всеки си има право да се облича както намери за добре.
Ти си просто поредния бунтовник,който има нулев шанс.![]()
1vo ne iskam nikoi da me slu6a, 2 ro nikoi s ni6to ne zaduljavam i 3 to ne sma hi4 zabludena 6tom si davam smetka za 1 vite 2Първоначално написано от Pedigree
i samo da ti kaja 4e napisah temata, za6toto e moe li4no mnenie. qvqva se kato ''problem''.... 6toto ,mi pisna ot kopirane i t.n. a dr t ene mogat da razberat 4e tva ne e nikak orginalno i gotino !
![]()
aa i zabravih da kaja 4e ne sma izob6to nito buntarka nito ni6to, prosto obiknovenno momi4e. ''moderno'' v granicite..... no ..... abe kvo se obqsnqvam..kvo iska6 misli.....
И к'во?
Аз пък съм уникална - външно, вътрешно... всякак.
2 думи(напоследък често я използвам тая фраза) - ВКУС и СТИЛ.
a saglasna li si 4e si unikalna sred tolko mn kloninnkgi![]()
![]()
![]()
![]()
toest si 1 ot malkoto
![]()
Да.Първоначално написано от BeBsItO
Знаеш ли, мисля че разглеждаш точно определени възрастови и обществени групи. "Различните" не са малко. Въобще дори.
Но тези "тенденции" при тийнейджърите, в допълнение към слабите им, неизградени характери, идват в повече.
Еми то новото лилаво не е лошоИ все пак всеки носи тва, което е в магазините.. Едва ли някой ще тръгне да си прави дрехи по поръчка, за да е различен от останалите.А и дрехите, които са на мода са готини.Защо да се лишаваме от тях
![]()
Човек е различен не заради дрехите си, а заради характера си. Аз честно казано изобщо не знам какво е модерно сега, нито пък се обличам според музикалните си предпочитания (макар че понякога ми се иска).
то сега вече стана "фешън" да се отричате от всичките там чалгии ,емота и т.н...BeBsItO,айде стига се комплексира,живей си живота...
Пазарувай секънд хенд...най-мн още една бройка от твойто да има хаха
SLU6AITE KVO, NE KAZVAM 4E MODERNOTO NE E HUBAVO! A KAZVAM 4E KATO NE6TO E MODERNO NE E NUJNO VSI4KI DA SME EDNAKVI! SPORED VAS NE E LI TAPO.... AKO PREDI 4 GODINI, VIDEHTE MOMI4E S BRITON (PRAV)6TQHTE GO POMISLITE SIGURNO ZA STAROMODNA ZUBARKA.... NO AKO E SEGAAA O NEEE TQ E PREKRASNA!E TOVA ME DRAZNI, 4E MODATA VI NABIVA V GLAVATA KVO DA HARESVATE I KVO NE.NQMATE LI SOBSTVENO MNENIE? KAKTO PREDI VSI4KI NOSEHA 4ARALSTON, A SEGA VSI4KI PRAVI! I DA , TO4NO ZA TEENAGARITE GOVORQ!
a ti moje6 da me nari4a6 kompleksarka edinstveno ako znae6 kak izglejdam, kakse durja ,koq sam... i t.n qsno?Първоначално написано от Mariella
![]()
hubavo, saglasna sam 4e pravi6 izkustvo. no talpata ot dr te hora, zabelqzala li si q?ednotipnite momi4enca... se6ta6 se, da ne povtarqm.....na novo.Първоначално написано от Whisskas
Боооже...
Ква е тая мания за различие,бе хора...
Обличаш се както на теб ти изнася и точка.Не се съобразяваш с тва кой колко блузки ще има като твоята.
Емотата са различни от металяците,ама са еднакви с другите емота.Металяците са различни от чалгарите,еднакви са с другите металяци.Пънкарите са различни от чалгарите...
; )
tova oba4e za izkustvoto me izkefi. radvam se 4e ima hora kato teb. a na men mi se iska... seki da si pravi negovoto izkustvo i da ne gleda v pani4kata na gr q
ama primerno az po4vam da pravq ''izkustvo'' i na dr q den .. nqkoiq fr i tq kato moito izkustvo
tva me drazni ne dr go
само като ти гледам ника и ми се повдига...Първоначално написано от BeBsItO
napalno sam saglasna!!!!Първоначално написано от Pedigree
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
slu6ai kvo ,kato ne si zapoznata ne govori! 1 vo da ti svetna 4e toq nik ne sma go izmislia az! prosto ne mojah da se regna ot pc to mi, i pomolih edna fr da me regne s kakavto nik izbere. i are zatvaria si usti4kata momi4ence da ti se ne povvdigne o6te tolko!!!!!Първоначално написано от Mariella