.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Tрудно е да си различен на дне6но време....

..... говоря за в1ншна красота ( то е ясно 4е в1тре6но всички сме различни) имам чувството че, света е различен в рамките на своята об6тествена група като например : ''емота, метали, делови хора....., фешанките и т.н'' ( тук маи трябва да има и група тип '' бритонче '' ) та мислта ми е , че преди това не ми праве6е голямо впечатление но сега адски мн ме дразни! все едно всички сме правени по каталог! колкото и да му се иска на човек да е разли4ен и индивидуален ( говориме за дрешки,прическа...грим) е мн трудно в този свят! вземе6 си не6то и на др я ден полвината ти познати и те така....... мн е тапо...... [-o< [-o< ,освен разбирасе ако не пазарува6 от чужбина или не си някав мулти-милиоер.... оф хора мн се дразня! не бадете робове на модата ( ест и не и обратното да ходите с на баба ви сукманите) просто бадете различни... но какжото и да си говоря.... сигурна сам че до пролетта наи касно си4ки 6е се засипете с новото лилавко....дет идва на мода. оххх недеите, не сте клоннинги! отличаваите се от др те и бадете разли4ни!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

НАПЪЛНО съгласна с мнението ти аз винаги си купувам и обличам дрешки в стил спортно-елерантен или нещо от сорта и в цветове,в които си харесам.А не днес розовото ли е на мода-добре розово и точка,утре зелено-аа кво е тва гаднорозово -зеленото е по хубаво.Т'ВА много го мразя начи обичам си моя стил и не ми дреме дали другите го харесват тва е истината

Град
    Amsterdam,Netherlands
    MNOGO HUBAVA TEMA SI NAPRAVILA AZ LI4NO NE ROBUVAM NA MODATA,A S16TO TAKA NQMAM I IDOL ZA DA MU PODRAJAVAM...NO NE RAZBIRAM ZA6TO VSI4KI MOI PRIQTELI ISKAT DA B1DAT S RUSA KOSA , A I ISAKAM DA KAJA 4E MI OMR1ZNA NA VSEKI MET1R DA VIJDAM PODDR1JNI4KI NA BG FOLK PEVICI...MOLQ VI BE HORA-NE STAVAITE ZLE PODD1RJANI 4ALGAR4ETA....

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    to hora eto..... est 4e nqma d api6ete kato se okazah prava, a pove4eto ste taka.....

a btw dr te 2 macki \/ \/ \/ \/

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

another rebel dead..
    хахах

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ах,че си ми заблудена мома
    Не си мисли,че като направиш темичка в някое форумче,целия народ ще те слуша.Всеки си има право да се облича както намери за добре.
    Ти си просто поредния бунтовник,който има нулев шанс.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Не си мисли,че като направиш темичка в някое форумче,целия народ ще те слуша.Всеки си има право да се облича както намери за добре.
    1vo ne iskam nikoi da me slu6a, 2 ro nikoi s ni6to ne zaduljavam i 3 to ne sma hi4 zabludena 6tom si davam smetka za 1 vite 2 i samo da ti kaja 4e napisah temata, za6toto e moe li4no mnenie. qvqva se kato ''problem''.... 6toto ,mi pisna ot kopirane i t.n. a dr t ene mogat da razberat 4e tva ne e nikak orginalno i gotino !

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    aa i zabravih da kaja 4e ne sma izob6to nito buntarka nito ni6to, prosto obiknovenno momi4e. ''moderno'' v granicite..... no ..... abe kvo se obqsnqvam..kvo iska6 misli.....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на Blab
    И к'во?

Аз пък съм уникална - външно, вътрешно... всякак.
    2 думи(напоследък често я използвам тая фраза ) - ВКУС и СТИЛ.

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    НАПЪЛНО съгласна с мнението ти аз винаги си купувам и обличам дрешки в стил спортно-елерантен или нещо от сорта и в цветове,в които си харесам.А не днес розовото ли е на мода-добре розово и точка,утре зелено-аа кво е тва гаднорозово -зеленото е по хубаво.Т'ВА много го мразя начи обичам си моя стил и не ми дреме дали другите го харесват тва е истината
    Мхм =D> =D> =D>
    Pure white

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    a saglasna li si 4e si unikalna sred tolko mn kloninnkgi toest si 1 ot malkoto

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    a saglasna li si 4e si unikalna sred tolko mn kloninnkgi toest si 1 ot malkoto
    Да.
    Знаеш ли, мисля че разглеждаш точно определени възрастови и обществени групи. "Различните" не са малко. Въобще дори.
    Но тези "тенденции" при тийнейджърите, в допълнение към слабите им, неизградени характери, идват в повече.

Еми то новото лилаво не е лошо И все пак всеки носи тва, което е в магазините.. Едва ли някой ще тръгне да си прави дрехи по поръчка, за да е различен от останалите.А и дрехите, които са на мода са готини.Защо да се лишаваме от тях

Супер фен
    Град
    в килера
    Човек е различен не заради дрехите си, а заради характера си. Аз честно казано изобщо не знам какво е модерно сега, нито пък се обличам според музикалните си предпочитания (макар че понякога ми се иска).

то сега вече стана "фешън" да се отричате от всичките там чалгии ,емота и т.н...BeBsItO,айде стига се комплексира,живей си живота...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Пазарувай секънд хенд...най-мн още една бройка от твойто да има хаха

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    SLU6AITE KVO, NE KAZVAM 4E MODERNOTO NE E HUBAVO! A KAZVAM 4E KATO NE6TO E MODERNO NE E NUJNO VSI4KI DA SME EDNAKVI! SPORED VAS NE E LI TAPO.... AKO PREDI 4 GODINI, VIDEHTE MOMI4E S BRITON (PRAV)6TQHTE GO POMISLITE SIGURNO ZA STAROMODNA ZUBARKA.... NO AKO E SEGAAA O NEEE TQ E PREKRASNA!E TOVA ME DRAZNI, 4E MODATA VI NABIVA V GLAVATA KVO DA HARESVATE I KVO NE.NQMATE LI SOBSTVENO MNENIE? KAKTO PREDI VSI4KI NOSEHA 4ARALSTON, A SEGA VSI4KI PRAVI! I DA , TO4NO ZA TEENAGARITE GOVORQ!

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    то сега вече стана "фешън" да се отричате от всичките там чалгии ,емота и т.н...BeBsItO,айде стига се комплексира,живей си живота...
    a ti moje6 da me nari4a6 kompleksarka edinstveno ako znae6 kak izglejdam, kakse durja ,koq sam... i t.n qsno?

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Съвсем отговорно мага да кажа,че не познавам човек,който да се облича като мен...
    Заеби ги дрехиге... Да, по света е пълно с дрехи като моите,прическа като моята, обувки като моите и стил,подобен на моя...
    Обаче аз,когато стана сутрин,отивам пред огледалото с идеята и целта да създам нещо красиво... Да правя "изкуство" ...
    Защото то не е просто върху хартията... А навсякъде- във всяка панделка,верижка,синджирче , шнола и пухче.... (:
    Обичам красивите неща най-много и преди всичко...Всеки ден,когато се обличам и гримирам се чувствам като платно, благодарно на мама,че е красиво достатъчно,за да могат да се правят всички тези неща въру него.
    Мразя да слушам дрънканици за това,че "различните" са малко, и че е трудно да си "различен" ,защото обикновено тези неща ги дрънкат просто хора,които се опитват да се почувстват "различни"...
    Безсмислено натоварване е...
    Не ми пука дали някой се облича като мен...И не ми пука в кои определения се вписвам...
    Защото за мен всичко това е много,много повече...
    Дори някой да носи дрехи като моите, аз знам,че той просто ги облича и си слага грим..
    А аз рисувам...
    hubavo, saglasna sam 4e pravi6 izkustvo. no talpata ot dr te hora, zabelqzala li si q?ednotipnite momi4enca... se6ta6 se, da ne povtarqm.....na novo.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Боооже...
    Ква е тая мания за различие,бе хора...
    Обличаш се както на теб ти изнася и точка.Не се съобразяваш с тва кой колко блузки ще има като твоята.
    Емотата са различни от металяците,ама са еднакви с другите емота.Металяците са различни от чалгарите,еднакви са с другите металяци.Пънкарите са различни от чалгарите...
    ; )

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    tova oba4e za izkustvoto me izkefi. radvam se 4e ima hora kato teb. a na men mi se iska... seki da si pravi negovoto izkustvo i da ne gleda v pani4kata na gr q ama primerno az po4vam da pravq ''izkustvo'' i na dr q den .. nqkoiq fr i tq kato moito izkustvo tva me drazni ne dr go

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

a ti moje6 da me nari4a6 kompleksarka edinstveno ako znae6 kak izglejdam, kakse durja ,koq sam... i t.n qsno?
    само като ти гледам ника и ми се повдига...

Град
    Bikini Bottom
    Така е, наистина сме си еднакви, много хора копират, защото не могат да измислят нещо уникално. В момента умувам ква прическа да си направа, ма да е много фешън, искам досега никой да не я е правил, но е много трудно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    napalno sam saglasna!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    само като ти гледам ника и ми се повдига...
    slu6ai kvo ,kato ne si zapoznata ne govori! 1 vo da ti svetna 4e toq nik ne sma go izmislia az! prosto ne mojah da se regna ot pc to mi, i pomolih edna fr da me regne s kakavto nik izbere. i are zatvaria si usti4kata momi4ence da ti se ne povvdigne o6te tolko!!!!!

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми