.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Да кажа ли на майка ми, че правих секс?

Zdraveite. Mn mi e gadno za6toto pravih sex s gadjeto mi i se 4udq dali da kaja na maika mi.Tq postoqnno mi povtarq 4e kato go napravq trqbva da i kaja,no men me e strah za6toto si mislq 4e ako i kaja 6te mi zabrani nqkoi raboti.Na 16 sum i mislq 4e ve4e e normalno da go pravq za6toto se 4uvstvam gotova no tq postoqnno mi nabiva v glavata 4e sum malka i 4e moga da si oburkam jivota totalno s 1 dete,s edna duma postoqnno me pla6i Vupreki 4e si go napravih s predpazni sredstva,zapo4vam da mislq mislq 4e v skoro vreme nqma da pravq sex zaradi maika si i paranoite koito mi vkarva,a az iskam obi4am si priqtelq i iskam da mu gotino s men Molq vi kajete mi kakvo da pravq i kak da postupq...

т.7
    krem4et0
    Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

Всеки родител говори така, за да ви предпази
    Иска да ти каже, да го направиш когато пораснеш, защото мисли, че може и да не разбираш по важните неща.

Щом си се предпазвала и всичко е точно и кажи

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Aбе аз на моята бих и казала,защото е пекана и дори и в началото да се нацупи....знам,че ще ме разбере и може да ми помогне даже.Все пак и тя си споделя с мен.И моята ми е говорила такива неща,ама като и каже6,че е било с предпазни средства ще се зарадва сигурно.Ти сама се я познаваш(Тя споделя ли с теб личния си живот?)

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    Amsterdam,Netherlands
    MOITE RODITELI NIKOGA NE BIHA MI KAZVALI TAKIVA NE6TA,NO NIKOGA NE ISKAM DA IZPADAM V TVOQTA SITUACIQ.AZ MISLQ 4E IMA NQKOI NE6TA V JIVOTA NA EDIN TIINEIDJ1R ZA KOITO RODITELITE NE VINAGI TRQBVA DA ZNAQT TO4NO ZA6TOTO SA LI4NI...NE RAZBIRAM ZA6TO MAMA TE E NAKARALA DA I OBQSNQVA6 PODROBNO INTIMNIQ SI JIVOT,DA NE BI DA TE NAU4I KAK DA GO PRAVI6 PO-DOBRE....NO V1PREKI TOVA AZ SMQTAM 4E ZASEGA NE E NUJNO TQ DA UZNAVA TOVA,MOJE BI SLED VREME TQ SAMA 6TE TE POPITA I TOGAVA AKO ISKA6 I OTGOVORI,NO NE SMQTAM 4E TOVA KOETO TQ PRAVI E REDNO...

Град
    София
    НЕ Й КАЗВАЙ !

Emi ponqkoga roditelite ne sa pravi 6e si pravi6 sex i nqma da kazva6 na maika ti samo vnimavai da ne stavat gafove misli6 li 4e az sum kazal na na6te kato pravix sex za 1 put vuob6te neznaqt ni6to taka 4e kvoto ti e na surceto tva pravi moqt suvet e tfa maika ti ne e prava v toq slu4ai

Град
    Sofia ofc ^^
    Може,но.........малко по късно..... когато мислиш,че вече можеш да и кажеш защото в момента не си сигурна в това.Ще усетиш момента кога да и кажеш
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Не й казвай,но внимавай!
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Май е по-добре да изчакаш малко,но ти си знаеш...Познаваш майка си и сигурно знаеш как ще реагира
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

mi neznam chesno kazano moq syvet e da ne i kazvash che shte pochne te pita prezervativi imash li pazi se prezervativi nedei zabravq ala bala postoqno shti dava nqkvi syveti i t.n. ama nedei i kazva nai dobre
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Град
    Русе
    az na nikogo ne sym kazwal ot semejstwoto no to se podrazbira 4e sym... ne znam za teb... moje da kaje6, moje i ne, ti sama poznava6 nai dobre svoite roditeli, ti si preceni, ima si i plusove, ima si i minusi...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    A3 Ha Mouta cмятам да й кажа след още 1-2 години и то ако тогава си имам приятел ,с който съм мн. време Сега наистина ако и кажа ще откачи ,а и може да ми забрани някой неща.
    Така че ти решаваш ти знаеш до колко майка ти е отворена към тези неща

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Майка ти е най-близката ти приятелка и ако недай си Божа се случи нещо няма с кой да споделиш. По-добре и кажи.

Мисля че си зависи от годините... като станеш на 17 й кажи
    [img][/img]

Супер фен Аватара на rakiQ
    кажи и!

ще ти олекне сигурно по тоя начин.. тя ти е майка и тя е минала през това!

+ това тя няма да спре да те обича а и всепак ти си на 16 а не на 10
    кажи ,сподели и!успех мацкоу

Стига сте насърчавали момичето да сподели! Не се ли виждате колко е абсурдно! Не стига, че всички знаем как поколението на родителите ни е адски консервативно ами сега в купом я подстрекавате момичето да каже на всяка цена, за да може после да гледате сеир като тръгне да разправя какво е станало. Момиче, сериозно недей казва нищо! Поне не и докато не станеш на 18! Тогава всичко ако щеш сподели, но не и в момент, когато ти остават само 2 години до пълнолетие, да рискуваш да се скараш с майка ти...

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Стига сте насърчавали момичето да сподели! Не се ли виждате колко е абсурдно! Не стига, че всички знаем как поколението на родителите ни е адски консервативно ами сега в купом я подстрекавате момичето да каже на всяка цена, за да може после да гледате сеир като тръгне да разправя какво е станало. Момиче, сериозно недей казва нищо! Поне не и докато не станеш на 18! Тогава всичко ако щеш сподели, но не и в момент, когато ти остават само 2 години до пълнолетие, да рискуваш да се скараш с майка ти...
    не мислиш ли,че е по- добре да рискува да се скара с майка си
    отколкото да рискува да забременее??
    все пак това и е майка а не звяр!!!!

Град
    София
    НА Й КАЗВАЙ .

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    И аз съм на мнение малко да изчака..Моята като разбра,че си имам приятел взе да ме държи много изкъсо.По-добре изчакай малко за по-сигурно,защото предполагам не искаш да ти забрани да се виждаш с приятеля ти.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Karlovo

Re: Да кажа ли на майка ми, че правих секс?

Цитирай Първоначално написано от Daidito
    Zdraveite. Mn mi e gadno za6toto pravih sex s gadjeto mi i se 4udq dali da kaja na maika mi.Tq postoqnno mi povtarq 4e kato go napravq trqbva da i kaja,no men me e strah za6toto si mislq 4e ako i kaja 6te mi zabrani nqkoi raboti.Na 16 sum i mislq 4e ve4e e normalno da go pravq za6toto se 4uvstvam gotova no tq postoqnno mi nabiva v glavata 4e sum malka i 4e moga da si oburkam jivota totalno s 1 dete,s edna duma postoqnno me pla6i Vupreki 4e si go napravih s predpazni sredstva,zapo4vam da mislq mislq 4e v skoro vreme nqma da pravq sex zaradi maika si i paranoite koito mi vkarva,a az iskam obi4am si priqtelq i iskam da mu gotino s men Molq vi kajete mi kakvo da pravq i kak da postupq...

т.7
    krem4et0
    Според мен по-хубаво ще е ако НЕ и кажеш..Всеки си има личен живот..всеки отговаря сам за себе си ,а и ти вече не си малка и трябва да знаеш всичките рискове-за деца,болести и тн... просто се опитай да покажеш на майка си,че не си малкото момиченце както преди ,а ве4е си една млада дама... за секса тя сама ще предположи че си правила няма да има смисъл да и го казваш
    Djointa se zavarta,mozaka prevarta,satanata povelqva...koito pafka OCELQVA !!! <3

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    А ти на твойта като че ли си казала, че правиш секс? Не си, нали?
    Тогава?

Daidito написа:

т.7
    krem4et0
    Ами аз и мойта майка сме подобен случай.По принцип абсолютно всичко си казваме,единственото изключение е сексуалния ми живот,както и нейния.Аз не сметнах за необходимо да и споделя какво правя с приятеля ми,но съм на 100%убедена,че тя знае.Още повече,че наскоро разбра,че съм спала при него и то не 1 път.Та моя съвет е изчакай я сама да те попита и тогава и кажи.Пък и смятам,че никой тука не познава майка ти,че да знае как ще реагира ако й кажеш или ако не й кажеш,така че ти трябва сама да си прецениш какво да правиш.

Аз на 16 го направих и казах на майка си... не знам защо така едва ли не заклеймявате родителското поколение, при условие, че проявяват много по-голямо разбиране от колкото си мислим...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Всеки родител говори така, за да ви предпази
    Иска да ти каже, да го направиш когато пораснеш, защото мисли, че може и да не разбираш по важните неща.

Щом си се предпазвала и всичко е точно и кажи
    ако мисли6 4е ще ти крещи и ще ти направи проблем не дей да и казва6.из4акай малко.......а през тва време си прави секса с предпазни средства и не се притеснявай толкова много........по късно и кажи
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

mi problema e 4e tq ve4e me popita i az i kazah 4e ne sum,toest q izlugah i sega mi e malko kofti
    Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си