.

Виж резултатите на анкетата: Sami li ste se otvorili ili go e svur6ila mujka ruka/4len

Гласували
80. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da, sama se otvorih s prust4eta

11 13,75%
  • ne, mom4e/muj/ne6to po sredata ^^ me otvori

69 86,25%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    tc1k... ne si prava... popve4eto hora priemat 4e tova da si devstvena e razli4no ot tova da si otvorena. Smisal takav 4e da kajem ti moje6 da se otvori6 s prasti - himenat ti e razkasan krai, no devstvennostta ti se otnema 4ak sled seks s mom4e/maj. 4estno tyk mn hora priemat 2te dymi po razli4en na4in. nqkoi smqtat kato teb da kajem, no ima i takiva, za koito - razkasan li e himenat, ve4e ne si devstvena, otvorena si /i 2te/. li4no az priemam ne6tata po parviq variant /ne tvoq/.
    po temata: devstvena sam, ne sam otvorena i tn. 4esno kazano go namiram za malko glypavo sama da se otvori6... deto kaza nqkoi : za kvo sa tez maje ama sq kato se zamislq naistina pritesnenieto, 4e moje da ima krav i tn, ako izpadna v sityaciq mislq 4e bi moglo da me podtikne kam takiva deistviq - tva e samo ako zema da se filmiram.
    i btw nqkoi pita dali "devoika" ne e devstveno momi4e -~=> barkate ne6tata, "devica" se nari4a devstvena jena/momi4e.
    Всъщност има логика и в това, което ти казваш.. но и моето си ми звучи логично.
    А и мисля, че по-важното е, че липсата на химен не значи, че не си девствена.. именно това се бърка днес. Като си бъркаш сама, не променяш нещата..
    ..Но възприемането на двете понятия си остава лично мнение.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    tc1k... ne si prava... popve4eto hora priemat 4e tova da si devstvena e razli4no ot tova da si otvorena. Smisal takav 4e da kajem ti moje6 da se otvori6 s prasti - himenat ti e razkasan krai, no devstvennostta ti se otnema 4ak sled seks s mom4e/maj. 4estno tyk mn hora priemat 2te dymi po razli4en na4in. nqkoi smqtat kato teb da kajem, no ima i takiva, za koito - razkasan li e himenat, ve4e ne si devstvena, otvorena si /i 2te/. li4no az priemam ne6tata po parviq variant /ne tvoq/.
    po temata: devstvena sam, ne sam otvorena i tn. 4esno kazano go namiram za malko glypavo sama da se otvori6... deto kaza nqkoi : za kvo sa tez maje ama sq kato se zamislq naistina pritesnenieto, 4e moje da ima krav i tn, ako izpadna v sityaciq mislq 4e bi moglo da me podtikne kam takiva deistviq - tva e samo ako zema da se filmiram.
    i btw nqkoi pita dali "devoika" ne e devstveno momi4e -~=> barkate ne6tata, "devica" se nari4a devstvena jena/momi4e.
    Всъщност има логика и в това, което ти казваш.. но и моето си ми звучи логично.
    А и мисля, че по-важното е, че липсата на химен не значи, че не си девствена.. именно това се бърка днес. Като си бъркаш сама, не променяш нещата..
    ..Но възприемането на двете понятия си остава лично мнение.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Гр.. малки ли сте, та не мислите?
    "Отворена съм" означава "не съм девствена".
    А едно момиче престава да бъде такова едва след първия си сексуален акт, т.е след като ПЕНИС й е бил във вагината, а не банани, пръсти, моркови и т.н.
    Защото когато си бъркаш с пръсти или си вреш разни предмети, ти можеш да скъсаш химена, но няма да премахнеш факта, че си девствена. Нека не забравим, че в много случаи хименът се къса доста преди първия сексуален контакт - при спорт(колоездене, плуване), при балет, гимнастика и т.н.
    А дори има момичета, които се раждат без химен.
    Така, че това дали имаш или не химен, не показва дали си девствена. Трябва да си правила секс, за да не си.

Absolutno sum saglasna.

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Защо анкета за "девойките"?!
    prepolaga se che mujete ne iskat da se otvarqt
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си