.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    Там,където мъртвите птици пеят...

Стимулант за коса Eterika?

Ам..искам да попитам някои ползвал ли го е,защото днес една фризьорка ме обезобрази и искам да си възвърна по-бързо дължината на косата...Търсих в няколко теми,но никъде не го видях..и се чудя да не я съсипя още повече,въпреки,че като чета листовката ми изглежда добър..та някой знае ли нещо за него?

Град
    Гледам,че няма отговори..явно никой не го е ползвал.Аз вече го изпробвах 1 път и косата ми стана като намазана с 1 бутилка олио,може би този ефект ще изчезне,но дано поне подсилва разтежа.Ако след време има забележим ефект ще кажа

Град
    blg
    a kolko stuva i ot kade si go kupi

На "Етерика" продуктите са хубави, също както на "Икаров". Ти казваш, че косата ти изглеждала мазна, а как по-точно го ползваш?? По принцип тези стимуланти се слагат в домашно приготвени маски или се ползват самостоятелно като след нанасяне завиваш косата си с найлонова торбичка и кърпа и така престояваш 1-2 часа (може и повече, ако имаш свободно време). След като това време изтече си измиваш косата с шампоан по стандартната процедура. Според мен не би трябвало да ти стои мазно, освен ако косата ти по принцип не е по-мазна

Град
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    a kolko stuva i ot kade si go kupi
    Струва 4 и 10 от аптеката

Град
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    На "Етерика" продуктите са хубави, също както на "Икаров". Ти казваш, че косата ти изглеждала мазна, а как по-точно го ползваш?? По принцип тези стимуланти се слагат в домашно приготвени маски или се ползват самостоятелно като след нанасяне завиваш косата си с найлонова торбичка и кърпа и така престояваш 1-2 часа (може и повече, ако имаш свободно време). След като това време изтече си измиваш косата с шампоан по стандартната процедура. Според мен не би трябвало да ти стои мазно, освен ако косата ти по принцип не е по-мазна
    Ами първо го затоплих на водна баня,намазах и увих с плик и кърпа,престоях 2 часа и после не си измих косата,а само я подсуших с кърпа,защото така пишеше в листовката,но може би е трябвало да я измия Вероятно затова седи така,дори на другия ден ме питаха косата ли съм си измила,та е мокра Значи другия път ще я измия задължително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си