- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя поза...
Може да я има тая тема някъде незнам ,но коя поза ви задоволява най-много момичета![]()
egoistkine be bazikam se
![]()
Аз отгоре![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
pak egoistka![]()
bazik
абсолютно!!! Или лъжичкиПървоначално написано от mokka
![]()
men pyk mi e malko kofti kato sym otgore nz za6to ! kofti mi e 6toto nz to4no kak da se dvija![]()
1.На задна
2.Аз съм отдолу и ми е дигнал краката на раменете му.
Smile!?
Doggy style, babe.![]()
individyalno e no az li4no nqmam liybima![]()
ezdachka i zadna![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
+1Първоначално написано от ra4ence
![]()
И btw имаше такава тема
е ти защото не си правила секс, разбираемо еПървоначално написано от bebok
![]()
nau4i se da ti haresva...
Най-приятна напоследък ми е следната:аз съм легнала по корем с възглавничка под коремчето, так че тазът да е по-нависоко, а той прониква отзади и ляга върху мен. невероятн е. А и мисионерската с крака на раменете или свитидо гърдите ми.....Ездачката също, но когато съм извита назад.........абе напоследък ми е далеч по-лесно да свърша, отколкото преди да речем 5-6 месеца!
аз спя с жена и при всяка поза съм задоволена...........същност май при мисионерската,ма не съм легнала а съм по4ти седнала..........е тогава ми е мн гот(сори ако има друго име тая поза)![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
nai- golqmo udovostvie izpitvam ne samo ot pozata a ot use6tasneto za tqloto na jenata s koqto pravq seks a ina4e vsqka poza e dobra stiga da ni s udobna![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
оо да мн си духовит и откаде зн 4е не съм правила секс какво трябва твое висо4ество да е спало с даденото моми4е за да не е девствена ина4е не се признава така лиПървоначално написано от kolio-shiikata
аиде безпо4вените предположения другаде...
![]()
![]()
![]()
kazva 4e ne i haresva pozata 69 a predpo4ita samo tq da mu pravi svirki..pone az taka razbrahПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Na moq priatel teq mu haresvat dosta ama na mene me e boli... Lubimata mi e lyjichki :PПървоначално написано от ra4ence
Отгоре..Обичам да владея нещата![]()
Djointa se zavarta,mozaka prevarta,satanata povelqva...koito pafka OCELQVA !!!<3
На мен лично ми харесва като съм отгоре(защото аз диктувам правилата![]()
![]()
![]()
). Мисионерската с крака на раменете, също така е много добра, има по голямо проникване и по-голямо задоволяване! \
/
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
+1Първоначално написано от deliriumche
![]()
СтоИш И ГледаШ...МойТо ДуПе...ИскаШ Да Го ИмаШ...ВсяКа НоЩ И ВсекИ Ден..А Това Че Не си За Мен Е дРуГ ПроБлеМ...