- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ваканцията свършва...:(
Общо взето добре си прекарах през ваканцията, но и нямам търпение да почнем училище, защото искам да се видя с всичките си съучениците, понеже през ваканцията не сме се събирали![]()
с нетърпение чакам да почнеме даскало..Голям купон пада там =D>
Неееееееееееееееееееееее.. . не искам на училищеее... НЕ, НЕ, НЕЕЕЕ.... Не искаааааааааааааааааам![]()
![]()
Колко съм истерична
![]()
Li4no na men mi se xodi na daskalo no ne za da y4a :P zaradi frendovete e te sa prosto ynikalni i taka mi se iska da gi vida ina4e ne mi se y4iПървоначално написано от sweet15
![]()
I na men veche mi se hodi :P Ne che ne mi haresa vakanciqta, no veche mi lipsvat priqtelite s koito ne se vijdahme![]()
Бъди наркотик, а не болкоуспокоително!
offff не ми се ходи,но какво да се прави![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Оф, и на мен не ми се ходи на тъпото училище![]()
За мен тази ваканция беше много тъпа,така да се изразя.Искам да почна училище защото това значи,че ще е другата седмица,а тогава ще стане нещо,което го чакам отдавна(за любопитните:ще излизам с .......,по когото направо изгарям).
![]()
Добре, че хубаво наваля! Сега и да искате... НЯМА КАК ДА ИДЕТЕ!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аре да се вдигаме на стачка?
Заааащоооооо няма радоооооост...
Гладна Стачка! Таман ша свалим килата, които натрупахме по празниците!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе, нека ходим, ама да ги няма учителите. Или просто да се е запалила учителската с всички контролни, класни, домашни?![]()
Никак не ми се почва...Като си помисля ся кво зорене пак ще почне![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Нееееее, не си отивааайОстават само 2 денааа
![]()
Училището е един пантеон на културата и просветата,освен това има парно и можеш по 6 (астрономически) часа на ден да си жулиш белот на воля
Та мисълта ми е,какво толкова се стряскате,а и ваканции колкото си щеш![]()
То към София е по бедствено положението май?![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Братовчедката на гаджето ми ми каза,че няма да учим-става въпрос за Русе.Тя е гледала новините и казали,че дори министъра бил подписал заповед.Първоначално написано от KoKoScHe{F}
Апък и тука сме бедствено положение...