- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на езика или на носа?
Преди време си направих но на пъпа а сега се чудя между езика и носа кажете на вас къде повече ви харесва
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
На езика..
На носа е по яко пак и по безопасно![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
na ezika pove4e me kefi no i na nosa stava..![]()
БрЪкНи в КоНтАкТа,За Да УсЕтИш ТаКтА!!!
Oф ми кфото искаш..първо едното после другото.
направи си първо езика за да не видят ваще![]()
Ми аз наскоро си пробих езика, действително си беше мъчение, обаче сега си умирам от кеф, постоянно си играя с обицата.. обаче пък за това ме болят зъбите. Ми ти си решаваш какво искаш, нещо да ти краси носа или нещо, с което да си играеш в устата.. щото за целувките напр обиците рядко се усещат...
vai vai vai vai vai imam ideq 6to ne zeme6 i na nosa i an ezika da si naprai6 kato iska6 i na dvete mesta
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Къде на носа?
Мен ми харесва само на септума,и то не всички обици,и то не на всеки му ходи![]()
На езика не е лошо...
---
А всъщност кво ти пука кво мисля аз?
И на двете места си сложи!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
М не знам ти си решаваш,но аз бих си сложила на носа .
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
уухххх точно като мене..аз си имам на пъпа..и сега до няколко дена ще ходя да си пробия и езика...
аз съм ЗА езика :P давай давайи после снимчица ако може
![]()
![]()
Зависи дали не теб би ти отивало на носа.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ти к'во...ще се дупчиш заради хората ли? Мен ако питаш не дей си дупчи никаде повече. И ти не знае к'во искаш. Ако го правиш само за гъзария дупчи се и на двете места. Баси.....нямаш ли собствено мнение, че търсиш "съвети" за такива елементарни неща?!?!Първоначално написано от daisybaby
Ми не знам.. аз си имам на носа и и се кефяНа езика също не е лоша идеята, но нещо.. страх ме е от инфекции там..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами според мен на езичето е по-яко, но вече ти си преценяваш доколко можеш да рискуваш. Мен лично ме е страх от инфекции, че като знам ушите колко ме болят... дори не си помислям да си направя нещо такова, но страшно ме кефи![]()
На езиКаа е по яКиЧку![]()