- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вие имате ли такива проблеми?
Никога не са ми казвали,че немога да си имам гадже.Значи до 18 да чакаш за да имаш гадже,и после до 40 за да правиш секс ли?
Немаш грижи! Просто няма да си хващаш гадже до 18. До тогава ще те порят само приятели и разни случайни по кенефите в дискотеките.
хмхм на мен пък ми казват някой път,като са ми ядосани че те щели да ме командват докато не стана на 18 и да си живея сам.и до тогава трябвало да изпълнявам всичко което ми кажат.пффффффф тъпооооо![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Подобна е ситуацията и при мен. Или по-точно, преди беше така. Майка ми винаги е била тази, която се е интересувала, баща ми...не мога да кажа, че му е било безразлично, просто не любопитства. Единствено ако аз реша да споделя нещо, иначе - не!Първоначално написано от N0_feAR
Сега родителите ми се познават приятеля ми
... И както ти казаха другите - спокойно, прави го просто защото я грижа за теб. Та ти си едва на 13. Да, за теб това може да е много, но за нея ти си все още малкото й момиченце. Трудно й е да свикне с мисълта, че растеш
Но със сигурност, ако се върне назад - в нейните спомени когато е била на твоята възраст, би могла да си обясни и да разбере интереса и стремежа ти към това ново преживяване - любовта! Мисля, че и двете трябва да проявите малко разбиране и търпение. Успех!
според мен майка ти е казала така,защото си мисли че като си хванеш автоматично ще тръгнеш да правиш секс предполагам
аз поне нямам такива проблеми![]()
А за какво ти е гадже?Айде след няколко години - да, но на 13Т`ва си е чиста гъзария, съмнявам се, че има някого,когото да обичаш толкова много.А пък майка ти го е казала за момента просто, за да те накара да се откажеш да имаш гадже на 13 години, и ако питаш мен е права!
![]()
Ами аз ИМАМ почти същия проблем. Две сме... Само, че при мен е по-зле. Аз мога да имам гадже, но ми забраняват да общувам с момчето, което харесвам, защото мислят, че е лоша компания ...![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Нямам такива проблеми поради факта че не обсъждам с родителите си тази тийнейджърска тема.Не мисля че майка ти ще повлияе на твоя интимен живот кой знае колко затова се "гаджосвай" щом искаш.Все пак това са най-хубавите години-тийнейджърските!![]()