.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Никога не са ми казвали,че немога да си имам гадже.Значи до 18 да чакаш за да имаш гадже,и после до 40 за да правиш секс ли?

Немаш грижи! Просто няма да си хващаш гадже до 18. До тогава ще те порят само приятели и разни случайни по кенефите в дискотеките.

Град
    EastPerih (Исперих)
    хмхм на мен пък ми казват някой път,като са ми ядосани че те щели да ме командват докато не стана на 18 и да си живея сам.и до тогава трябвало да изпълнявам всичко което ми кажат.пффффффф тъпооооо

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Не, напротив. Майка ми постоянно любопитства и все ме бъзика за момчета, дори когато съм сингъл. А баща ми не си вре носа в личния ми живот...браво на него! =D>
    Подобна е ситуацията и при мен. Или по-точно, преди беше така. Майка ми винаги е била тази, която се е интересувала, баща ми...не мога да кажа, че му е било безразлично, просто не любопитства. Единствено ако аз реша да споделя нещо, иначе - не! Сега родителите ми се познават приятеля ми ... И както ти казаха другите - спокойно, прави го просто защото я грижа за теб. Та ти си едва на 13. Да, за теб това може да е много, но за нея ти си все още малкото й момиченце. Трудно й е да свикне с мисълта, че растеш Но със сигурност, ако се върне назад - в нейните спомени когато е била на твоята възраст, би могла да си обясни и да разбере интереса и стремежа ти към това ново преживяване - любовта! Мисля, че и двете трябва да проявите малко разбиране и търпение. Успех!

Град
    над морето
    според мен майка ти е казала така,защото си мисли че като си хванеш автоматично ще тръгнеш да правиш секс предполагам
    аз поне нямам такива проблеми

А за какво ти е гадже?Айде след няколко години - да, но на 13 Т`ва си е чиста гъзария, съмнявам се, че има някого,когото да обичаш толкова много.А пък майка ти го е казала за момента просто, за да те накара да се откажеш да имаш гадже на 13 години, и ако питаш мен е права!

Град
    v sur4iceto na Steli
    Na 17 sam i ba6ta mi ne6te da go pogledne nz kvo da napraim ta da go opoznae i da go prieme... ina4e s maika mi nikakvi problemi tq e dobri4ka i znae 4e moito mom4e e svestno ama ba6ta mi

Ами аз ИМАМ почти същия проблем. Две сме... Само, че при мен е по-зле. Аз мога да имам гадже, но ми забраняват да общувам с момчето, което харесвам, защото мислят, че е лоша компания ...
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Нямам такива проблеми поради факта че не обсъждам с родителите си тази тийнейджърска тема.Не мисля че майка ти ще повлияе на твоя интимен живот кой знае колко затова се "гаджосвай" щом искаш.Все пак това са най-хубавите години-тийнейджърските!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си