- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бях изнасилена... той свърши в мен
moje da si pomislite che temata e ebavka,da ne q vzemete na seriozno,no nadqvam se nqkoi da mi pomogne,.........dnes kato se pribirah,me.taka da se kaje....izhasiliha,ne iskam da navlizam v podrobnosti,zashtoto kato se setq i mi se povrushta,i toi svurshi v men.....strah me e da kaja na nashte,na 14 godini sum,kakvo da napravq za da ne zabremeneq,molq vi kajete mi ;[,dostatuchno mi e tazi travma,ne iskam sega da se chudq kak da go mahna
SHTE SE RADVAM AKO VZEMETE TEMATA POD VNIMANIE
Т.7
swords1010
Няма да е зле да кажеш на вашите или да се оплачеш в полицията![]()
pii xap4eto ama nz ,ne e bilo to4no iznasilvane nali, smisul za sex da ama da svu6va teb li ne si iskala obqsni malko ni6to 4e ti e gadno otg mi
![]()
Като не иска да не казва така ще и е по лесно да преглътне травмата. Не мисля, че ще имаш проблем с ескапела да ти го продадът, а колко струва не знам не ми се е налагало да го пия. След определено време обаче ще трябва и да отидеш да си направиш тест за венерически болести и спин. Много гадно съчувствам ти
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
mn se pritesnqvam da ne zabremeneq ;[,nishto dr ne me priitesnqva pveche ot tova
Здравей, мило момиче!![]()
Дори и темата да не е сериозна, за сега не може да се докаже, ще пиша!
Това, което ти се е случило е ужасно. Нормално е да има травма. Първо наистина е добре да пиеш Ескапел, възможно най-скоро. Хапчето се продава и на непълнолетни.
Трябва да поговориш с родителите си. Не казвам, че няма да е трудно, но те могат да ти помогнат и да те подкрепят в този момент. Сподели за случилото се, така ще ти олекне. Не задържай чувстваа в себе си, това е най-сигурният път към депресията. Ако ти е трудно да преживееш травмата, можеш да поговориш и с психотерапевт. Хубаво е и след време да отидете да се изследваш за някакви болести (възможно е и да си се заразила с нещо). Добре ще е да съобщите за случилото се в полицията. Подобна посъпка не може да остане безнаказана. Знам, че не пиша много по темата, но трябваше да напиша тези редове...![]()
Пожелавам ти успех.![]()
Eskapela mislq che struva 30 leva ama ne sym sigurnaNadqvam si nishto da ti nqma i da go zabravish do kolkoto tova e vyzmojno
![]()
Бъди наркотик, а не болкоуспокоително!
Значи.. случилото се е ужасно. Аз в много малка степен съм била нападана, но.. мога да си представя какво си изживяла.
И знай, че си много малка, за да се оправяш сама. Това са болести, бебета, хормонален дисбаланс... и какво ли още не.
Ако си чувала за Луиз Хейл, сигурно знаеш,че тя получава рак на влагалището, защото като малка е била изнасилена и не е намерила силите в себе си да каже проблема на близък, а вместо това е трупала гнева в себе си.
Наистина е сериозно.
Може да се обърнеш и към специалисти..
Момиче, кажи поне на майка си, моля те. Шеги с такива неща не бива. Най-малкото може да помогнеш на друго дете да не пострада.
П.П. Дано не си си измислила нещата.
веднага кажи на ваште..може да не ти се вярва, но те много ще ти помогнат..или по-добре кайи на майка ти, а тя наи-добре ще прецени как да ти помогне и ще оправи нещата..
lithium4e, защо само майката? Вярно, често по-добри психолози, по-състрадателни и по-лесно вникващи в душата на другия се оказват жените (всяко правилно си има изключения). Смятам обаче, че и бащата трябва да знае, той определено ще помогне и ще знае кое ще е добре за дъщеричката му. Хубаво е да има подкрепа и да се осъществява контакт и с двамата родителя. Важна е и подкрепата на бащата (мъжът в семейството) в подобни моменти.Първоначално написано от lithium4e
![]()
lithium4e, защо само майката? Вярно, често по-добри психолози, по-състрадателни и по-лесно вникващи в душата на другия се оказват жените (всяко правилно си има изключения). Смятам обаче, че и бащата трябва да знае, той определено ще помогне и ще знае кое ще е добре за дъщеричката му. Хубаво е да има подкрепа и да се осъществява контакт и с двамата родителя. Важна е и подкрепата на бащата (мъжът в семейството) в подобни моменти.[/quote]
Съгласна съм.Не дръж болката в себе си,сподели я и родителите ти ще направят най-доброто за тебе.Знам,че шока е голям,но не си мълчи.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
може ли да задам един семпъл въпрос:
след като твърдиш,че си "изнасилена" тогава...
какво му прави оная му дръжка в твоя хамбар?!
Може би те е оковал с белезници? ..айде моля за жените едно е правилото... "надървяй и прост...аа владей!"
Природата е измислила времето,за да не се случват всички неща наведнъж!
Компетенцията каза:
Другият път, като я изнасилят лиПървоначално написано от BUFU994
Четеш ли?!
DivoTo_KoTe
МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 1:36 am Заглавие:
lithium4e, защо само майката? Вярно, често по-добри психолози, по-състрадателни и по-лесно вникващи в душата на другия се оказват жените (всяко правилно си има изключения). Смятам обаче, че и бащата трябва да знае, той определено ще помогне и ще знае кое ще е добре за дъщеричката му. Хубаво е да има подкрепа и да се осъществява контакт и с двамата родителя. Важна е и подкрепата на бащата (мъжът в семейството) в подобни моменти. Smile хубаво е да каже на баща си ма съм сигурен 4е ше каже кои е тоя да го убия![]()
Имах една приятелка,на която и се слу4и съ6тото.Ами наи-добре 6те е да каже6 на ваще ,колкото и да ти е трудно.Пии Ескапел ,но е добре да отиде6 на гинеколог ,а затова 6те трябва да каже6 на родителите ти,заа6ттото не може6 да отиде6 там без родител,ако си под 18 години . Тва е от мен и успех !!!![]()
Купувай го колкото се може по скоро!!!!!!!!!!!![]()