.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от toni_boni
    Цитирай Първоначално написано от BUFU994
    наистина най-добре поговори с ваще

П.С.а и другиат път си вземете презервативи
    Другият път, като я изнасилят ли Четеш ли?!

Пий Ескапеле. Струва средно около 33 лева (различно е).
    и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиди на гинеколог да те прегледа да не ти е лепнал някоя болест, че даже може и СПИН...!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако искаш можеш да го вкараш в затвора (или в ТВУ ако е непълнолетен), трябва обаче да кажеш на ваще и да си извадиш медицинско за нанесени физически/псиохически щети!
    Даже и обезщетение ще ти дадат, но това не е важно в случая.

Според мен трябва да кажеш на ваще и да предприемете мерки.. щото може да те повтори, всякакви ги има!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Kolkoto i da te e strah ili da te e sram ako 6te6 kaji na va6ite.Te nqма да ти се карат ,защото не си виновна ,просто ще ти помогнат!!!Те знаят какво е най-правилното решение!!

Ескапел се пие веднага(казвам,защото може и да не знаеш).Ефект има като е прието до три дни,но със всеки изминат час надеждността намалява.Побързай!
    Сподели със родителите си.От какво те е страх???

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    мхм....... изнасилена и седнала да пише по форумите за помощ детска му работа,вместо да говориш с вашите

izpih go predi malko,nadqvam se da podeistfa ;[

Кажи на вашите.Майка ти ще ти даде мн по-добър съвет.Успех!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wild{}baby
    Ескапеле пий. Тва е.
    Аз като бъдещ фармацевт,искам да дам своето мнение!
    Знаеш ли станичните ефекти за Ескапел!?
    Знаеш ли между и над каква възраст се пие!?
    Знаеш ли преди колко време е имало сексуален контакт и дали Ескапел ще помогне!?
    До
    Момичето,консултирай се с лекър,но имай предвит,че той ще иска да каже на родителите ти и може да се стигне до полиция и тн.н.

Поздрави -----------------Criss Angel-----------------

Кажи на вашите,че да не се опита пак.И задължително си направи изследвания,че да си сигурна,че не ти е лепнал нещо.Оф тия са за въже...

Успех мила
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Значи.. случилото се е ужасно. Аз в много малка степен съм била нападана, но.. мога да си представя какво си изживяла.
    И знай, че си много малка, за да се оправяш сама. Това са болести, бебета, хормонален дисбаланс... и какво ли още не.
    Ако си чувала за Луиз Хейл, сигурно знаеш,че тя получава рак на влагалището, защото като малка е била изнасилена и не е намерила силите в себе си да каже проблема на близък, а вместо това е трупала гнева в себе си.
    Наистина е сериозно.
    Може да се обърнеш и към специалисти..
    Момиче, кажи поне на майка си, моля те. Шеги с такива неща не бива. Най-малкото може да помогнеш на друго дете да не пострада.

П.П. Дано не си си измислила нещата.
    тоя савет е наи-добър според мене.И задалжително се прегледаи дали не си фанала някоя болест!!!

Значи.. случилото се е ужасно. Аз в много малка степен съм била нападана, но.. мога да си представя какво си изживяла.
    И знай, че си много малка, за да се оправяш сама. Това са болести, бебета, хормонален дисбаланс... и какво ли още не.
    Ако си чувала за Луиз Хейл, сигурно знаеш,че тя получава рак на влагалището, защото като малка е била изнасилена и не е намерила силите в себе си да каже проблема на близък, а вместо това е трупала гнева в себе си.
    Наистина е сериозно.
    Може да се обърнеш и към специалисти..
    Момиче, кажи поне на майка си, моля те. Шеги с такива неща не бива. Най-малкото може да помогнеш на друго дете да не пострада.

П.П. Дано не си си измислила нещата.
    тоя савет е наи-добър според мене.И задалжително се прегледаи дали не си фанала някоя болест!!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от paranoia
    mn se pritesnqvam da ne zabremeneq ;[,nishto dr ne me priitesnqva pveche ot tova
    po opasno e da si hvanala SPIN ili nqkakva druga bolest otkolkoto da zabremenee6!!! Pii Eskapel..mislq 4e nqma da ima6 problemi s kupuvaneto,a kolko struva nz..i na men su6to ne mi se e nalagalo da go piq..

wtf ?! Как ще си вървиш и ще те изнасилят ,бе момиче ?! аз съм в шок ... И няма да кажеш на ваще ти ме сабори просто ... имам чувството че ако ти отрежат раката няма да кажеш на никой а просто ще питаш в някъф тиин форум Все едно е нещо нормално

Mного забавно...

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си