- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филми свързни със... наркотици
"Bulet"
s 2 pac i miki rurk malko e stari4ak ama e mnogo qk
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Пак ли почнахте да изкарвате старите теми бе....
Адски <33 Не съм гледала много "филми за наркотици"(хах), но този определено си струва.Май дори се разплакахПървоначално написано от Blab
Ама това беше защото го гледах през 2009,след смъртта на Хийт, който играе главната роля във филма.Много добре си играе драматичните роли.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Loaded / Претоварване -- Бива си го филмчето
И само ЛЕВСКИ оле!
Първото нещо,което ми изниква е Requiem for a dream.Един от любимите ми,тежък филм,но си струва да го изгледа човек,за да се стресне.Може да е споменат вече,но не ми се чете цялата тема.![]()
По-важните вече са споменати,така че бих предложила The Wackness (200и любимия ми The Chumscrubber (2005)
![]()
Yesterday, upon the stair,
I met a man who wasn’t there
He wasn’t there again today
I wish, I wish he’d go away...
Thitrteen
преди да гледате който и да е "филм за наркотици" изгледайте първо REQUIEM FOR A DREAM поне 2 пъти. Иначе препоърчвам Berlin Calling
WE ARE NOT ANGELS!
леле как пропуснах The Chumscrubber о0Първоначално написано от Soundish
Наистина невероятееен <33 И саунтрака е на Placebo.
Страшна психария <33
Филма не е толкова свързан с наркотици,но пак е добре да се гледа.Страшни образи има в него <3
И там това...дето се самоубива.Леле аз се разплаках,сериозно ;/
Вече им забравех имената,но главният актьор играе уникално.Дори е наминиран за БАФТА(т'ва за британските награди.не съм сиг за името).
Филма има от тези "хепи еднове" от които попринцип ми се драйфа,но в този филм са го направили доста добре.
Хареса ми всичко.И на мен ми е сред любимите (:
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
В капан на пурпурна омара и Дрога
пичове кажете някои филм нали пак за наркотици ама да е комеия нешто като голямото напушване
cscs
сагласен сам с андис тфа е наи големия филм
cscs
bratle filmi e s leonardo dikaprio i go gledah na skoro ne moga da se setq samo kak se kazva napi6i v google filmi s dikaprio i toi 6te ti izleze ako ne se luja se kazva basketbolni dnevniciПървоначално написано от azz_azz
rap!
Аз гледах наскоро Големи лъжи и много ми хареса!
Баскетболни Дневници или Basketball Diaries от 97,обаче мисля,че няма субс в интернет преди 2-3 години го гледах отново,но без субс,незнам дали са направили.Първоначално написано от isamsumsi
Това са филмите!!! Тамън си помислих , че сте ги забравили.Първоначално написано от Nithael
![]()
Много учудващо, никой не се е сетил за Cocaine cowboys... става въпрос за Гризелда Бланко - The Godmother
Всичко свързано с кокаина е тръгнало от нея...
Music is your life just keep on dancing!
Sex Pot .. подобен е на How High![]()
Requiem For A Dream
Kids
Rich Kids
Ken Park
Kidulthood
Adulthood
The Basketball Diaries
Evil Bong
Smiley Face
Fear And Loathing In Las Vegas
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-