.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от devisil
    Здрасти и от мен. Не разбирам защо се притесняваш. Според мен 14 сантиметра никак не са лош размер, като се има предвид,че средната дълбочина на влагалището при жената е към 10-12 сантиметра. Ако все пак девойката ти се оплаква от размера ти, опитайте пози, които стесняват входа на влагалището и правят проникването по-интензивно и при акт усещането е коренно различно. В интернет е пълно с такива материали.

На приятелката му п**ката е от друг вид .. от мн дълбоките .. яма ..
    и ти са прай на голяма е*ачка кат ти разправя,че ти е малък .. то треа я питаш въобще дали ш си намери х*й за .. ае мн груба станах .. ама на всички ни е ясно .. Нормален ти е размера .. има време ако порасне .. кефи са .. ако не .. пак ..
    Всеки приказва еднно и съшо и на всеки ни е ясно това ..
    Приятелката ти .. нейната вече сложна .. кой ли ще успее да я задоволи както трябва ..

Re: много смешно..но кажете плс

Цитирай Първоначално написано от Jarred
    ами ..какво да ви кажа...отчаян съм от живота.. пишката ми е малка.. четиринайсе санта...(бах мааму и прасе...) и.. гаджето ме тормози... всеки път като правя секс и тя ми вика "давай даавай..отпусни шланга.." та по тоя случай оня ден щеше да си го отнесе по без да иска за вкъщи..питам я аз..викам и "ми добре де.. в торбичка или на части, да ти ги завия поотделно.." направо умът ми не го побира...

айде ..дай акъл Винето...(ут де ли да гу земиш да дадеш...)
    razbiram 4e ti e sku4no i 4e nqmash kakvo da pravi6 ma samo drankate gluposti.....
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен Аватара на amatorium
    Nishto ne mojesh da napravish osven da spresh da se pritesnqvash i da kompensirash s jelanie i umeniq.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    На 18 си и ти е 14 см???Амммм,нз мисля,че не е чак мноо малко,ама познаам момче дето няя 16 и му е 22см
    Брях,брях

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    На 18 си и ти е 14 см???Амммм,нз мисля,че не е чак мноо малко,ама познаам момче дето няя 16 и му е 22см
    Е всеки е различен,бе!
    Не може на всички да им е по 22 см.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Е всеки е различен,бе!
    Не може на всички да им е по 22 см.
    Ясну де,просто казвам Инааче,каам на пича дет е пуснал темата да не му пука,важното е как работи с него
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си