.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Препоръчайте ми пози, подходяща за хора с по-малък пенис.

Пениса ми е само 13сантиметра. Което си е малко. Препоръчайте ми пози, в които мога по-добре да задоволя приятелката.

Град
    people`s wet dreams
    Мисионерска , или когато тя е отгоре , по-добре пробвайте , сам ще усетиш как е най-добре

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)
    Освен горните 2, порбвайте и така наречената задна прашка/кучешка.
    При нея проникването е най-големо
    Друг вариант е тя да е глегнала по гръб и да си е свила краката към корема (все едно е клекнала и е легнала така по гръб)

Мерси за съветите. Ще ги пробвам и ще кажа резултатите тук. Последния път като го правихме с нея тя каза, че това не е проблем за нея, но според мене е проблем и то голям. Ще видя в бъдеще какво ще предприема, но няма да оставя нещата така.

Също... бе малко ме е срам, но ще попитам. Как се прави хубава френска любов

Супер фен
    ами ... засмукваш клитора и си играеш с език с него ... поне на моята приятелка това най й харесва но все пак пробваи ралични неща за да разбереш какво на нея и харесва ... бавно и нежно, бързо и с по голям натиск на клитора, кръгови движения с език, може да облизваш и самата вагина ... бръкваш с пръст вътре ... докато й правиш френска сменяй посоката, скоростта, натиска, от време на време засмуквай клитора или пък минавай по няколко пъти по него с целия си език ... ще усетиш какво и харесва ... или пък тя ще ти каже на какво иска да наблегнеш
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Голям фен
    Първо - не се комплексирай - размера наистина няма кой знае какво значение за жените, независимо какво ти говорят разни малки лигли. Второ - за френската любов - пускаш се внимателно долу и следиш кое й харесва. После може направо да си я попиташ как го харесва - обратно на това, което си мислиш, ако ги попиташ направо жените не те мисля за неопитен, а точно обратното - мислят си, че след като ги питаш знаеш поне 10 начина да го правиш, следователно си уверен и опитен, а гарантирам ти няма нищо, което да привлича повече жените от един уверен мъж, което пак е свързано с първото нещо да не се комплексираш.
    Трето - виж си ЛС-ите - писал съм ти някои неща и там.

Аз лично мисля , че най дълбоко проникване има при тази поза нз как точно и се казва:

тя ляга по гръб ти си на колене и тя си качва краката с глезените на раменете ти

Една от любимите ми

Мега фен Аватара на amatorium
    Nai-dulboko se pronikva kato zastanesh v poza misionerska i posle izdurpash taza i kum korema si s krachetata i na vrata ti. Taka shte useshta dosta vlizaneto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си