- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС НА 14???
Абсолютно съм съгласна14-15 години не е нормалната въздраст според мен.Въпреки че сегашните момичета най-често на тази възраст го правят, а си представете какво ше стане за напред.. Да се чувстваш готов и да си достатъчно зрял да направиш тази важна крачка в живота си, за мен е нормално да си поне на 17-18 години.Тогава едно момиче е по зряло психически и физически.![]()
Първоначално написано от wasntme_
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
pri vseki e razli4no mn zavisi i otpsihikata i dli to naistina iska tova
![]()
ima edno momi4e koeto o6te na 12 godini be6e dosta zagorqlo
re6i da se otpu6i sama s krenvir6,e da otpu6ila se e ama krenvir6a zasedna vatre i kaf sram i e bilo kato e kazala na maika si 4e ima krenvir6 mejdu krakata
posle 1 km pe6 do bolnicata ujs
![]()
o6te se zalivam ot smqx kato se setq
![]()
e da,no momi4eto sega ve4e e na 14 i se porka kato raprano
![]()
xxx
Абе едни и същи теми пускате,ми аз мисля че трябва да си на 16 вие само бързате и какво като те отворят на 14 си голямата работа.Не е така!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
мхм никак не ми е смешно да чета за малки нимфоманки Mad
За мен подходящата възраст е на 16 години или на 17.Вече то си зависи от момичето.но такива избързвания като да го направиш на 14 или 15 не ми допадат![]()
ima nqkoi po razviti momi4eta na 14 godina na koito ak1la im izob6to ne e na osmoklasni4ki.. ako si takava i si ima6 seriozen priqtel i naistina mu ima6 mn doveriq ne mislq 4e ima ne6to na go napravite// stiga da mu vqrva6 i da si gotova![]()
Правилно ли чух!!!Секс на 14!!!Вие луди ли сте?Що не земем да пробваме още на 12!?Може пък да е интересно!!!Абе хора да не живеем в Саудитска Арабия.Където момичетата започват да правят секс още на 9???Моляви дръжте се на място.Вие представяте ли си едно момченце на 14,как се справя със секса.Не казвам че няма някой който да се справи,но повечето не могат.Моля елате на себе си!!!???
![]()
има такава тема, назад си с материалаПървоначално написано от alex-X
![]()
на 14 вече анален щели да правят
На 15 години съм и все още съм девствена ... Тей че ,всеки както си реши. Според мен най-добре е на 16-17![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Първоначално написано от sweeetmaniche
Брао,но изоставаш с модата...вече дребосъците и на 12 го правят...
alex-X написа:
Правилно ли чух!!!Секс на 14!!!Вие луди ли сте?Що не земем да пробваме още на 12!? Може пък да е интересно!!...
има такава тема, назад си с материала на 14 вече анален щели да правят
![]()
+1Първоначално написано от Invisible'Paladin
Първоначално написано от sweet15
11111389555433898799999999467999888888657900000000 0000 такава тема.................
Ми щом смяташ,че е рано на 14 не го прави.Който иска на 18,да го направи на 18.Ти смяташ ли,че тея твойте фр. много ги грее кога мислиш,че е редно?
И на 11 вече се ебат,за да са в крак с модата.
И това:"Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи......" ме скъса от смях,честно!
Какво значение има какво ние мислим за нормално и подходящо...има значение момичето,което ще го прави за първи път,кое смята за нормално и подходящо.
И като ги гледам лигавия ник и всичко относно тебе ми се разяснява......
Айде,по живо и по здраво!
abe kat ti dode moment zemi samo prezervativaz sam 14- i se 4udq koga pak da po4na da fu*k ama kat mi dode kefa togava
![]()
ne vinagi e qko da si bandit
Първоначално написано от martoo
офффф,тва ''чакам подходящия'' и ''ако се чувствам готова'' тооолкова ми лази по нервите,че не е реално чак.
и сигурно съм писала в темата,но 14 години си е идеалната възраст.
ако се чуФствате готови..![]()