.
Отговор в тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 359
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    14-15 години не е нормалната въздраст според мен.Въпреки че сегашните момичета най-често на тази възраст го правят, а си представете какво ше стане за напред.. Да се чувстваш готов и да си достатъчно зрял да направиш тази важна крачка в живота си, за мен е нормално да си поне на 17-18 години.Тогава едно момиче е по зряло психически и физически.
    Абсолютно съм съгласна

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    opfffff teq temi sa miliardi i milioni bahti dosadni ste ve4eeeee tarsete malko predi da praite tema veeee 4ak az po4nah se nerva.... kakto i da e de....
    epa nqma opredelena vazrast seki kato se po4yvstva gotov... /kakto kazaha v pogornite mneniq/
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

pri vseki e razli4no mn zavisi i otpsihikata i dli to naistina iska tova

Град
    burgas
    ima edno momi4e koeto o6te na 12 godini be6e dosta zagorqlo re6i da se otpu6i sama s krenvir6,e da otpu6ila se e ama krenvir6a zasedna vatre i kaf sram i e bilo kato e kazala na maika si 4e ima krenvir6 mejdu krakata posle 1 km pe6 do bolnicata ujs o6te se zalivam ot smqx kato se setq e da,no momi4eto sega ve4e e na 14 i se porka kato raprano
    xxx

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    мхм никак не ми е смешно да чета за малки нимфоманки

Абе едни и същи теми пускате,ми аз мисля че трябва да си на 16 вие само бързате и какво като те отворят на 14 си голямата работа.Не е така!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    София
    az poznavam i na 13

Град
    burgas
    мхм никак не ми е смешно да чета за малки нимфоманки Mad

За мен подходящата възраст е на 16 години или на 17.Вече то си зависи от момичето.но такива избързвания като да го направиш на 14 или 15 не ми допадат

.....

ima nqkoi po razviti momi4eta na 14 godina na koito ak1la im izob6to ne e na osmoklasni4ki.. ako si takava i si ima6 seriozen priqtel i naistina mu ima6 mn doveriq ne mislq 4e ima ne6to na go napravite// stiga da mu vqrva6 i da si gotova

16-17.

Glory,Glory Manchester United!!!

Голям фен
    vsqko momiche si reshava koga i s koi da go napravi.no naistina 14 god spored men e rano
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правилно ли чух!!!Секс на 14!!!Вие луди ли сте?Що не земем да пробваме още на 12!? Може пък да е интересно!!!Абе хора да не живеем в Саудитска Арабия.Където момичетата започват да правят секс още на 9???Моляви дръжте се на място.Вие представяте ли си едно момченце на 14,как се справя със секса.Не казвам че няма някой който да се справи,но повечето не могат.Моля елате на себе си!!!???

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от alex-X
    Правилно ли чух!!!Секс на 14!!!Вие луди ли сте?Що не земем да пробваме още на 12!? Може пък да е интересно!!...
    има такава тема, назад си с материала на 14 вече анален щели да правят

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Цитирай Първоначално написано от alex-X
    Правилно ли чух!!!Секс на 14!!!Вие луди ли сте?Що не земем да пробваме още на 12!? Може пък да е интересно!!...
    Вече го правят

На 15 години съм и все още съм девствена ... Тей че ,всеки както си реши. Според мен най-добре е на 16-17
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от sweeetmaniche
    На 15 години съм и все още съм девствена ... Тей че ,всеки както си реши. Според мен най-добре е на 16-17

Брао,но изоставаш с модата...вече дребосъците и на 12 го правят...

alex-X написа:

Ххахахахах.Само тва остава!!!

Цитирай Първоначално написано от Invisible'Paladin
    Когато се чустваш готова и без притеснения ....тогава спокойно може да го направиш.....но естествено както е казано по горе....11/12годишна възраст.....не са достатъчно зряли
    +1

Re: СЕКС НА 14???

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    Не съм на 14,но слагам темата така,защото повечето ми фр. са го правили на14.Според мен 14 години е твърде рано,както и 15 според мен е рано,макар че ако ми се отвори добра възможност(с подходящия човек) ще го направя.Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи за 1-ви път,защото все пак прио момичетата е различно...

Модерирано по т.1 от Правилника!
    коалка

11111389555433898799999999467999888888657900000000 0000 такава тема.................
    Ми щом смяташ,че е рано на 14 не го прави.Който иска на 18,да го направи на 18.Ти смяташ ли,че тея твойте фр. много ги грее кога мислиш,че е редно?
    И на 11 вече се ебат,за да са в крак с модата.
    И това:"Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи......" ме скъса от смях,честно!
    Какво значение има какво ние мислим за нормално и подходящо...има значение момичето,което ще го прави за първи път,кое смята за нормално и подходящо.

И като ги гледам лигавия ник и всичко относно тебе ми се разяснява......
    Айде,по живо и по здраво!

Град
    VaRnA
    abe kat ti dode moment zemi samo prezervativ az sam 14- i se 4udq koga pak da po4na da fu*k ama kat mi dode kefa togava
    ne vinagi e qko da si bandit

няма никво значение на колко си важно е МЕРАК да има

Цитирай Първоначално написано от martoo
    Nie ne mojem da kajem ni6to sqko momi4e si re6ava koga i s kogo nqma nikakvi granici

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    темата е хванала паяжини

Град
    Wonderland
    офффф,тва ''чакам подходящия'' и ''ако се чувствам готова'' тооолкова ми лази по нервите,че не е реално чак.

и сигурно съм писала в темата,но 14 години си е идеалната възраст.
    ако се чуФствате готови..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си