.
Отговор в тема
Страница 14 от 15 ПървиПърви ... 4101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 359
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от Joro951
    Аз съм ЗА, защо не?
    ПРЕСТАНЕТЕ с тва "на таа възраст си играех с кукли" - Времената се менят, днешние деца се развиват по-бързо!Защо да не правят секс, при положение, че знаят повече и от родителите си на тема 'секс'?
    Да бе,знаят те.Повечето знаят много пози (само на теория),как да лапат пишки и да го вадят и вкарват.И после хиляди теми:Бременна ли съм? ''Заразих ли се с нещо?' 'Я кажете,ако го правим без кондом може ли да забременея'.Предпочитам да стана на 18 ако ще,ама да знам за какво става дума,да знам как да се предпазя от болести,бременност.
    А иначе имаше един много добър въпрос:'Преди 50 години на 15 бяха жени.Сега на 14 са още деца.Толкова ли са се променили децата за 50 години?'.
    А ми кажи,за 4-5 години толкова ли се променят децата?Че преди 4-5 години на 14 сме играли на федербал пред блока,а сега се таковат в кенефите на дискотеките....
    Правилно,плюс това си има достатъчно време за секса,айде не са толкова престарели и загорели,че да не могат да изчакат една по-нормална за секс възраст,че и на 14 ще се ебът....

Цитирай Първоначално написано от madme
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    За мен разлика м/у 14 и 15 почти няма. До скоро бях на 14 и сега като станах на 15 няма никаква такава изведнъж идваща разлика в готовността ми за секс. Абе всичко си е същото. Незнам как ти изведнъж си решила, че те на 14 ако са го правили им е било рано, а на теб ти е добре 15... Освен, че разликата м/у 15 и 14 е все пак само година, те не са ти и не можете да бъдете готови по едно и също време.
    Нямам си ни най-малка представа вече (съвсем се обърках по този въпрос) кога е добре дори за мен самата, а да дам средна възраст също не мога. Хората са доста различни като психика и от там приемат секса различно...
    а разликата между 17 и 18 е един ден ама за тоя един ден можеш да убиеш човек и да бъдеш пратен в тву и да излежаваш присъда в затвор.Ти или си много ама много деградивна личност,която не си чете уроците по биология или си идиот.Са извинявай ама на 14-15 па сте патки то и на 40 пак сте идиотки,но разликата е там че за 1 година организмът ти се изменя светкавично...баш в пубертета.Та за ...кво говорехме?
    За разликата м/у 17 и 18 е друго нещо - тя не идва толкова от промяната в самия теб, а в това, че по закон си пълнолетен. Говорим за емоционални промени. А че се променя организмът пак съм съгласна, но това не са толкова драстични премени и то само от 14 до 15. Айде до 16 може би, ама на 15 никой не е особено зрял.

П.П. Не смятам, че съм деградирала личност, нито пък идиот. Обаче, че ти си дръвник, няма спор.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Смешен си.И какво точно знаят повече?Обяснете ми какво едно дете (ключова дума ДЕТЕ) на 14 знае за секса.И на 14 години вместо да се занимават с нещо по-смислено,примерно да четат повечко или нещо такова,те се праскат като животни.Ако изчакат година-две,нищо няма да им стане.Не ти е правилно мисленето,много първично и повърхностно ти е всъщност.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

еее късно късно минало ти е времето сестро.
    Следващия сезон за отваряне е на 20-21 :Д ... а до тогава ... го карай със здраве :Д

Абе бутай в пичката яката раота да не ви пука за годините щом 2-мата имат взаимно съгласие нищо не може да ги спре.Относно зрялостта , момичето трябва да има малко обща култура за да знае относно пичката си и рискове и глупости ... неен проблем дали ще се съгласи

Kogato iska,ama ne da e nekuv drebosuk i posle da se vaika.

Мега фен Аватара на teenems
    откачалка .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    И аз съм ЗА.
    Преди време казвах АБСУРД за секс преди 16, дори 17 годишна възраст.
    Сега мисля различно.
    Ако се чувствам готова на 14-15 защо не?!
    Просто требва да се взимат предпазни мерки, защото удоволствието може много лесно да се превърне в отговорност (бебчоо, мама, тати..).
    С правилния човек, би било страхотно.
    Трябва просто момичето да е сигурно, че после няма да съжалява.

Абе хора ... какво означава 14 годишно момиче да прави секс само със приятеля си при положение, че знае рисковете??? Тя по-голяма ''к***а'' ли е от една 18 годишна да речем, която го прави с най-различни момчета и се чувства ''достатъчно израснала'' и ''запозната'', а всъшност както някой спомена, че после точно онея ''осъзнатите'' 18 годишните създават теми със ''бременна ли съм'' и т.н .. въпреки че отговаря на критерия ви, защото са подминала вече 16?? :P

Има Момичета и Момичета ... всички различни .. някои курви други не ... някои нямат съзнанието и годините да вършат нещата, които вече са направили ... ( сега колкото и да е на 11 или 12 е наистина неприемливо ) НЕ СЛАГАЙТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ САМО ЗАЩОТО СА ЕДИН НАБОР !

Най-добрата ми приятелка го направи на 13 .. според мен не беше една от умните и посъпки, защото момчето му беше само за ебането, а тя пък беше пияна...и все пак извинението беше, че тя го била ''обичала'' ... а като стана дума за едно дете (12-1 какво е ''любов'' ??? Според мен лично любовта е чувство, което изпитваш цял живот към един човек, а не само за месец или два ... дори и ако ще 5 години .... ако обичаш - обичаш вечно ... но пък някой хора може и на 20-30 да са станали и още да не знаят какво е любов и дори да не им е познато това чувство! С една дума може да си умреш девствен, ако чакаш ''голямата си любов''...

Щом имаш желание и знаеш какво правиш и с кой го правиш ... защо да не го направиш? след като си наясно с рисковете и всичките му усложнения и последствия, защо да не го направиш ... е естествено аз съм на тоя принцип че колкото по-късно толкова по-добре ... защото е по голям шанса да си намерил възможно най-подходящия човек...

Винаги обаче си има първи път ... и да речем това че си го направил с някой не означава че след 5 години още ще сте заедно и ще се ожените (макар че има и такива случеи). Аз съм на 14, правила съм го да и го правя .. и не ме е срам, защото знам че съм го пожелала ... ясно е че съм била и любопитна да разбера какво точно е усещането...то кой не е ?? Но не съм го направила само от любопитство... вярвам че до себе си имам отговорен човек и разчитам много на него ... пък дори и да бъркам това не ми дава гаранция че ако не бях ''избързала толкова много'' след 10 години ще го направя с точния човек!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Syncho94
    Има Момичета и Момичета

И на 14 години вместо да се занимават с нещо по-смислено,примерно да четат повечко или нещо такова,те се праскат като животни
    не може ли и двете едновременно,м?

еми по мое мнение може .. аз поне съм успяла да го съчетая ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Може,ама повечето не знаят какво е това книга.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Еми всеки си прави избора в живота .. различни хора - различни решения ... човек би трябвало да може да осъзнае кое е правилно и кое не ... има ги всякакви, като не знае какво означава това животно ''книга'' само той ще страда от факта : )

Цитирай Първоначално написано от Rattlesnake
    Абе бутай в пичката яката раота да не ви пука за годините щом 2-мата имат взаимно съгласие нищо не може да ги спре.Относно зрялостта , момичето трябва да има малко обща култура за да знае относно пичката си и рискове и глупости ... неен проблем дали ще се съгласи
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Много ясно че съм за ако са зрели и 2мата няма проблем..

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    И на 14 години вместо да се занимават с нещо по-смислено,примерно да четат повечко или нещо такова,те се праскат като животни
    Не може ли и да си четат и едновременно да правя секс примерно?
    А и между другото да, това, че разбират повече от родителите го преувеличих, но все пак има хора, които са 100% наясно с рисковете и знаят как да се предпазват и т.н.
    Просто разберете, че днешните деца по-бързо се развиват!

И хора, защо секса е такава тема табу бе, да му се невиди!Секса е нещо нормално и е част от живота и ако хората са наясно с рисковете и знаят как да се предпазват не виждам АБСОЛЮТНО нищо лошо в това да правят СЕКС!
    ала бала

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Много ми е смешно това 'днешните деца по-бързо се развиват'...Значи преди няма и 5 години на 14 ние не сме се ебали като зайци (всички,които познавам),а сега-секс и всичко.Еми не,дори да си зрял за 14,пак няма значение.И аз си мислехй,че бях зряла тогава,а днес като се сетя какви съм ги правила.На тези години човек се променя най-бързо,и физически и ментално.Айде да изчакат още 1 годинка,2 по-добре.Но да правят каквото искат,за тях си е.Аз съм доволна,че чаках до 16 и си изживях както си подобава онези години-като дете.

Az napisah edno mnenie v druga tema sys syshtiq smisyl i to glasi :Zashto trqbwa da ima opredeleni godini za pyrwiq pyt ? Hora, sprete da se ogranichavate sys izlishni normi, nalojeni ot nqkogo, ot nqkyde...Glupawo e da se izbyrzwa s towa neshto, ne samo che trqbwa da ste gotowi fizicheski i psihicheski, no i ZAPOMNETE sex-a s chuwstwa e neshto neweroqtno, taka che ako ste namerili podhodqsht chowek koito da wi kara da greete nqma da si zadawate vyprosa ''Na kolko godini trqbwa da e pyrwiq sex'' - prosto shte go jelaete sys cqloto si syshtestwo i shte ste sigurni v sebe si. A shto se otansq naistina do godinite, ne si mislete che ne mojete da go naprawite na 15, zashtoto ste malki, a kato stanete na 17-18 primerno da se pochuwstwate mnogo golemi i da go naprawite samo ot liubopitstwo...prosto tyrsete choweka i liubowta

Mislq che towa mi mnenie napylno izcherpwa mnenieto mi po temata

Мани ги половината пикли, които са се проебали на 12 .. Това, че повечето дечица си мислят, че като се изебат стават по-интересни е абсолютна тъпотия .. ама напоследък това става модерно..

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    След НАЙ-малко 15-16 годишна възраст. + че тялото ти включително и ти си готова и имаш необходимата сексуална култура!
    точно така

Когато се почустваш готов..направи го ! Аз го направих на 15 ходих с момиче година и просто дойде време : ))

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Заглавието на тази тема е Секс на 14 ??
    Точно под нея е темата: Бременна на 14 !!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=187987

Ако питате мен - това е напълно случайно

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    наистина евала на Syncho94 , тя го е казала най-точно .Нензма дали преди съм писала в темата , но мисълта ми е , че има момичета на 14 и на 14 .Има някой които не могат да си вдигнат гащите , има някои които са с мисленето на големи .Също така има и момичета на 18 и момицета на 18 има такива които вече са готови за семейство и за реалния живот има и такива с мислене на 12 годишни , всичко е твърде относително , както и с развитието , защотото някои се развиват доста по-бързо от други.Вярно е , че всички си имаме мнение , но да не бъдем толкова тесногърди , а и все пак който прави глупусти той си носи последствията . Както и , че всеки си има различно възпитание , а и наистина не се ли сещате или не сте ли питали бабите си на колко години са се женили и на колко години са родили родителите ви ? Не само времената , а и хората се менят .А и все пак ако някой си има собствено мислене той вече ще е решил какво ще прави с живота си и няма да се интересува ии няма да му влияе мнението на съфорумницете или на околните .Можеби някои ще съжаляват после за постъпките си други не обаче то затова първо се мисли.
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Най-добрата ми приятелка го направи за първи път 2 месеца преди да навърши 15..И не съжалява,а и не мисля,че има за какво (: Познавам тогавашното й гадже,много свестно момче..и двамата бяха наясно с рисковете и т.н..Вярно,той беше на 18 тогава,обаче и на нея не можеше да й дадеш 14..Нито на външен вид,нито на акъл (: Осмисли го добре преди да легне с него,и в резултат има много хубави спомени от първия си път (: Според мен има голяма разлика от 14 до 14 и не може да се говори за всяко едно момиче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си