.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 359 от общо 359
    Когато почувстваш,че си готова.

Всеки когато се почувства готов .. : ) зависи да не е на 11-12

Е сега всеки си решава кога... Нооо преди това трябва да са изпълнени няколко условия:
    1. Да има сериозна връзка с избрания човек.
    2. Да се обичате и нищо да не е принудено.
    3. Да се чувстваш готова, защото това не се случва всеки ден. Това е нещо, което трябва да е красиво и изпълнено с чувства.

Е след казаното вече всеки си взима решението и действа както мисли за добре.

Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    според мен след като навърши 16, че то преди това и по закон си се води педофилия
    Педофилие ше се води самo ако момчето е навършило пълнолетие и го прави с непълнолетна или малолетна ;]

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Много ми е смешно това 'днешните деца по-бързо се развиват'...Значи преди няма и 5 години на 14 ние не сме се е**ли като зайци (всички,които познавам),а сега-секс и всичко.Еми не,дори да си зрял за 14,пак няма значение.И аз си мислехй,че бях зряла тогава,а днес като се сетя какви съм ги правила.На тези години човек се променя най-бързо,и физически и ментално.Айде да изчакат още 1 годинка,2 по-добре.Но да правят каквото искат,за тях си е.Аз съм доволна,че чаках до 16 и си изживях както си подобава онези години-като дете.
    Да знаеш,че в днешн0 време децата се развиваме с всяка следваща година по-бързо от по-възрастните..А относно твоето "чакане" докъто станеш на 16...мии то където е 13 днес там е било 16 преди 5 години ли,там колкото спомена хаха...За твоето време ти също си била малка ;]

Град
    Видин
    35+
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Супер фен
    Град
    Своге
    Смятам,че 14 си е идеалната възраст .
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

аз пък сметам, че всеки може да се шиба, когато му е кеф, друг е въпросът, че с 14 годишна, е всеедно да си с дете.. лично мнение...

ПС Всчиките 14 годишни, които познавам, се счупват от секс
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си