- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС НА 14???
зависи много от сексуалната култура,защото може и да си готова физически,но ако не знаеш какво да правиш...
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
за първи път когато го мушнах бях на 6-7 години,а тя на около 11,но си бяха просто няколко мушкания..тогава бяхме на улицата до едно фалирало кафе(Перверзно! маркирай текста с мишката,ако искаш да видиш(не е кой знае какво)тя се беше опряла на входната врата с груб към мен и тя си свали панталоните и аз мойте и почнах да го бутам малкия тигър в хралупата бях я хванал за циците в същия момент.. и така стана работата,а пък истинския секс почна от 11 годишна възраст.. бяхме заедно 3 месеца.. и аз отворих темата за секса и тя нямаше нищо против - харесваше и(тя беше на 13-14) и на 4-5 месец тя буквално искаше да правим секс преди даскало и след даскало.. умори ме![]()
..
Значи попринцип независимо на колко години е ... ако е под 20 няма да разбере какво е секса.Само едно търкане и това е ! А има момичета на по 14 дето се хвалят какви огразми и т.н. това са пълни глупости, на тези години не може да са достатъчно зрели за да осъзнаят какво правят![]()
Хора за какъв секс можем да говорим на 14 години...на 14 повечето момичета ги е страх от тъмното и от хлебарки а момчетата ги е страх да не би мама да им се скара или нещо такова...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4e men me ebaha na 14
на 13-14 е перфектната възраст кво ви е прихванало че 14 год е рано.....![]()
![]()
![]()
мии аз като бях на 14 си мислих,че поне до 16 ще чакам,ама на... стана на 14 ,защото тогава бях готова и го исках.. и не съжалявам за това.....иначи мисля,че 16-17 год вече е нормално
Ох,пак ли с тея теми за секса на 13,14...![]()
Мисля,че 17 е добра възраст за 1ви път.
kogato si poiska6 i s kogoto iska6 nqma ograni4eniq,no spored mene na 11,12 nqma smisal,em neka da kajem ot 14nagore
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
opredeleno e ranonestiga 4e sega6nite deca na po 12 13 14 godini sa tolkova propadnali napravo sum v nqkakuv 6ok ot tqxnoto povedenie
![]()
Mi spored mene seki si nosi otgovornost za sebe si.Vseki ima pravo na izbor i si re6ava kat svoboden 4ovek.nemoje da se opredeli v1zrast,to4na.![]()
(<>)...FeEliNgS cOmE To DiE...(<>)
Незнам за каква готовност говорито но понякога дори да не си си способен наприбер ако обичаш някой много или си излизал с него много време неможе например ако си ходил с гаджето ти 3 месеца например като ти поиска секс а той е в правото си да поиска да задоволи нуждите си да го отрежеш проосто така аре бегай ставате банални с тая готовност![]()
![]()
![]()
Когато решиш... но внимавай !!!
ne mi puka az nem o6e 12 i sam go praila s gajeto mi det e na 16.i kvo ni6o nestana be6e QKOOOOOO![]()
![]()
6om se obi4ate go pravete i na 5 ako 6tete
JIVEE SE VEDNAJ NE SI PROPILQVAITE JIVOTA ZA DR
SAMO LUBOV FOREVER
izvinqvai ama decata na 11 i 12 godini misla 4e trqbva da si jiveqt destvoto, a ne da xodat i da se 4ukat po parkovete. S kakuv moral posle 6te sa tezi xora. Radosten sum 4e sum imal detstvo, za6toto to e ne6to mnogo vajno za suzrqvaneto na 4ovekaПървоначално написано от gab4eto79
![]()
![]()
не не е нормално на 14 и ан 15 не е ... на 16 става ама винаги ще си останете курвичкинищо лично
"Първоначално написано от sweet15
imashe temi i mneniq i spodeleno i oshte kfo li ne za seks na 13 sq seks na 14 pitam se si4ki vazrasti li shte minete seks na 15 na 16 sprete se
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Nedei da pravi6 sex na 14.Iz4akai 2 3 godiniaz go napravih na 16
![]()
Ох, писна ми вече... Бе е*ете се когато искате. Още на 10, 11, 12, няма проблеми. К'во ни занимавате с глупости само?![]()
![]()
![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
+15!Първоначално написано от amazonkata90
дееба и келешите..
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
момичетата на 15 вече трябва да имат мотивацията[/b]
I Love
Vania
Kabakova
za sexa nqma opredelena vazrast kogato 4ustva 4e e gotova togava vazrasta nqma zna4enie vajnoto da ti e kef edin pat se jivee
Е ко искаш да кажеш че на 14 е мн зряла ??! Според мен 16+ си е добреПървоначално написано от <-ChelseA->
![]()