.
Отговор в тема
Страница 9 от 15 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 359
    Град
    не е установено още :]]
    зависи много от сексуалната култура,защото може и да си готова физически,но ако не знаеш какво да правиш...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

за първи път когато го мушнах бях на 6-7 години,а тя на около 11,но си бяха просто няколко мушкания..тогава бяхме на улицата до едно фалирало кафе(Перверзно! маркирай текста с мишката,ако искаш да видиш(не е кой знае какво)тя се беше опряла на входната врата с груб към мен и тя си свали панталоните и аз мойте и почнах да го бутам малкия тигър в хралупата бях я хванал за циците в същия момент.. и така стана работата,а пък истинския секс почна от 11 годишна възраст.. бяхме заедно 3 месеца.. и аз отворих темата за секса и тя нямаше нищо против - харесваше и(тя беше на 13-14) и на 4-5 месец тя буквално искаше да правим секс преди даскало и след даскало.. умори ме ..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Значи попринцип независимо на колко години е ... ако е под 20 няма да разбере какво е секса.Само едно търкане и това е ! А има момичета на по 14 дето се хвалят какви огразми и т.н. това са пълни глупости, на тези години не може да са достатъчно зрели за да осъзнаят какво правят

Хора за какъв секс можем да говорим на 14 години...на 14 повечето момичета ги е страх от тъмното и от хлебарки а момчетата ги е страх да не би мама да им се скара или нещо такова...

4e men me ebaha na 14

на 13-14 е перфектната възраст кво ви е прихванало че 14 год е рано.....

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    мии аз като бях на 14 си мислих,че поне до 16 ще чакам,ама на... стана на 14 ,защото тогава бях готова и го исках.. и не съжалявам за това.....иначи мисля,че 16-17 год вече е нормално

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ох,пак ли с тея теми за секса на 13,14...

Мисля,че 17 е добра възраст за 1ви път.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kogato si poiska6 i s kogoto iska6 nqma ograni4eniq,no spored mene na 11,12 nqma smisal,em neka da kajem ot 14nagore
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    София
    opredeleno e rano nestiga 4e sega6nite deca na po 12 13 14 godini sa tolkova propadnali napravo sum v nqkakuv 6ok ot tqxnoto povedenie

Mi spored mene seki si nosi otgovornost za sebe si.Vseki ima pravo na izbor i si re6ava kat svoboden 4ovek.nemoje da se opredeli v1zrast,to4na.
    (<>)...FeEliNgS cOmE To DiE...(<>)

Незнам за каква готовност говорито но понякога дори да не си си способен наприбер ако обичаш някой много или си излизал с него много време неможе например ако си ходил с гаджето ти 3 месеца например като ти поиска секс а той е в правото си да поиска да задоволи нуждите си да го отрежеш проосто така аре бегай ставате банални с тая готовност

Когато решиш... но внимавай !!!

ne mi puka az nem o6e 12 i sam go praila s gajeto mi det e na 16.i kvo ni6o nestana be6e QKOOOOOO 6om se obi4ate go pravete i na 5 ako 6tete JIVEE SE VEDNAJ NE SI PROPILQVAITE JIVOTA ZA DR
    SAMO LUBOV FOREVER

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gab4eto79
    ne mi puka az nem o6e 12 i sam go praila s gajeto mi det e na 16.i kvo ni6o nestana be6e QKOOOOOO 6om se obi4ate go pravete i na 5 ako 6tete JIVEE SE VEDNAJ NE SI PROPILQVAITE JIVOTA ZA DR
    SAMO LUBOV FOREVER
    izvinqvai ama decata na 11 i 12 godini misla 4e trqbva da si jiveqt destvoto, a ne da xodat i da se 4ukat po parkovete. S kakuv moral posle 6te sa tezi xora. Radosten sum 4e sum imal detstvo, za6toto to e ne6to mnogo vajno za suzrqvaneto na 4oveka

не не е нормално на 14 и ан 15 не е ... на 16 става ама винаги ще си останете курвички нищо лично

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: СЕКС НА 14???

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    Не съм на 14,но слагам темата така,защото повечето ми фр. са го правили на14.Според мен 14 години е твърде рано,както и 15 според мен е рано,макар че ако ми се отвори добра възможност(с подходящия човек) ще го направя.Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи за 1-ви път,защото все пак прио момичетата е различно...

Модерирано по т.1 от Правилника!
    коалка
    "

imashe temi i mneniq i spodeleno i oshte kfo li ne za seks na 13 sq seks na 14 pitam se si4ki vazrasti li shte minete seks na 15 na 16 sprete se
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Nedei da pravi6 sex na 14.Iz4akai 2 3 godini az go napravih na 16

Град
    паралелно
    Ох, писна ми вече... Бе е*ете се когато искате. Още на 10, 11, 12, няма проблеми. К'во ни занимавате с глупости само?
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Ох, писна ми вече... Бе е*ете се когато искате. Още на 10, 11, 12, няма проблеми. К'во ни занимавате с глупости само?
    +15!
    дееба и келешите..
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    момичетата на 15 вече трябва да имат мотивацията[/b]
    I Love
    Vania
    Kabakova

za sexa nqma opredelena vazrast kogato 4ustva 4e e gotova togava vazrasta nqma zna4enie vajnoto da ti e kef edin pat se jivee

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от martoo
    Nie ne mojem da kajem ni6to sqko momi4e si re6ava koga i s kogo nqma nikakvi granici
    +1

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от <-ChelseA->
    Когато се почувства готова.Естествено ,ако не е на 11-12,эащото тогава не е достатъмно эряла.
    Е ко искаш да кажеш че на 14 е мн зряла ??! Според мен 16+ си е добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си