- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лентички за вежди...
Стори ми е,че някъде бях чула за лентички за вежди..за по-лесно обезкосмяване отколкото с пинсета..Иска ми се да пробвам..Та някой опитвал ли е?Ии нещо повече да ми обясните ако може) Аз ще си питам допълнително в парфюмерията,но исках да знам дали въобще се продават такива лентички..
![]()
Отиваш в някоя аптека и казваш че искаш лентички за обезкосмяване на лице.Те са същите като тези за краката но са по-малки и по-лесни за използване на по-малка площ.За секви косми стават =p
Едно голямо ТУПървоначално написано от Liar
![]()
Еееми дам..мерси... даже си взех вече и си направих каквото искахАма добре ,че ми казахте в аптека да търся :}
шоу?Първоначално написано от (S) AINT
Ами шоту е болезнено, пък и може да ти замине половината вежда...Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
a na kva cena sa ina4e?
Първоначално написано от ™G-Baby™
e da verno 4e ne e mn priqtno ama vij rezyltata posle
OMG az kat si gi skuba i daje i pri oskubvaneto na edno kosum4e me boli , a ako e s lenta sig 6te e se 1 rajdam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
s lenti4ki boli po malko 6toto stava ot razПървоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
![]()
Между другото аз не ви ги препоръчвам тези, лентички, защото структурата на косъма е такава, че ако махнеш един следващия път от същото място могат да излязат 2. А по принцип лицето е покрито с доста невидими косъмчета. При скъбенето с пинцета премахвате косъмчетата, които пречат; докато при употребата на лентичи премахвате и доста "невидими" косъмчета, които по принцип дори може да не забележите. А при някои хора организма така е устроен, че започва да стимулира растежа на косъмчетата и има вероятност да започнат да ви растат повече косъмчета и веждите ви да станат безформени и окосмяването по тях да е неравномерно и много ще ви е трудно да ги приведете в нормален вид, и отнема повече от месец.