.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Da
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Ем да има значение. То някои вътрешни качества си проличават и от начина/стила на обличане... Макар че рядко си вадя изводи преди да опозная самия човек. Но всичките ми приятели се обличат добре според мен

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да има.Не би било приятно да излизам с мърльовци,с изпокъсани и намачкани дрехи.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

По принцип не ми пука стига те да с ехаресват и чувстват добре така.Аз бих им казала мнението си, ако примерно мисля, че нещо не са го оцелили в комбинациите, но това няма да попречи на приятелството ни.

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    По принцип не ми пука стига те да с ехаресват и чувстват добре така.Аз бих им казала мнението си, ако примерно мисля, че нещо не са го оцелили в комбинациите, но това няма да попречи на приятелството ни.
    И при мене е така
    Pure white

хич не ми дреме как се обличат. Ако ще да са с чувал от картофи, важното е само да се държат наистина като приятели

Супер фен
    Щом са готини и са фр няма значение. И да ме кефи и да не ме кефи как се обличат .. кво мога да направя Смисал никога не съм ги избирала по дрехите.. :Р

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хайде малко философски разсъждения.

"По дрехите подрещат,по акъла изпровождат"-Понякога хората се обличат доста добре,винаги съчетават добре дрехите и аксесоарите си,но това не бива да залъгва.Не винаги хората с хубава и привлекателна външност стават за приятели.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Винаги първото впечатление е по външния вид...Когато търся приятели гледам да имат нещо общо с мен....било то стил на обличане , прическа , външен вид или нещо друго....Е , разбира се, това не е най-важното , но и то има значение....Всеки ще го потвърди

Град
    Варна
    миии не съм се замисляла, ама може би да....все пак има значение как ще се облича гаджето ми, а той ми е и приятел ...

Няма уж...

Еми за тези, които са написали, че няма значение как се обличат приятелите им имам въпрос: Ако сте се разбрали с най-добрия си фр примерно да отидете на кафе и като се видите той/тя носи дрехи на клоун (буквално) нищо ли няма да му кажете..?

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Не, няма значение за мен.Имам приятели,които нямат финансови възможности да се обличат по полседната мода, това прави ли ги по-млако хора...?! Пък и с някои от приятелите ми имаме съвсем различни вкусове относно облеклото,та някак си не виждам смисъл да се впечатлявам от начина,по който се обличат, и как този "критерии" ще ги прави мои приятели....

sladko_bebzi ,
    не мислиш ли,че този пример е малко хиперболичен? Колко хора с костюми на клоуни си виждала по улиците...пардон по кафенетата???И какъв е шансът точно твоя най-добър приятел да се появи така на среща... Само аз ли разбирам идеята на темата в духа на модното/марковото/общоналоженото облекло...?

ПП За мацката,която каза,че нямала приятели - ОМГ...Ти ако си избираш хората,с които излизаш само по дрехите, естесвено,че няма да имаш приятели...Ама явно това са ти ценностите,ти си знаеш....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Не, абсолютно никакво значение няма. Аз съм с тях заради САМИТЕ ТЯХ като хора, а не заради външния има вид.

Град
    варна
    НЕ.. но когато ходя с фешани (аз съм спортна натура:кецове, анораци, големи гащи) а имам много такива приятели и приятелки ми е леко неудобно, но свикнах вече.. но не си избирам приятелите по дрехите... това е глупавооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си