.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Повече от фен

Мислят ме за зубърка!

Вие какво мислите.Оценките ми са нормални, колкото да хващам стипендия, но аз много обичам да чета, чета всякакви книги, но повечето са трилъри.Когато кажа на някой приятел, че чета обаче всички ме възприемат като зубарка, странна, и т.н. А не е така имам си много приятели, ходя по дискотеки, кафета, но въпреки това заради страстта ми към книгите много хора не ме възприемат.Защо е така?Какво толкова като чета, срамно ли е?Вие как мислите?
    Благодаря предварително!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Всъщност въобще не е срамно това, че четеш. Напротив - много е хубаво. Въпросът е да не е това единственото ти хоби и да не парадираш с това колко четеш. Аз също обожавам да чета и като го кажа това на някого, когото не познавам много добре усещам как му падам в очите. Но на мен не ми пука. Да не ти пука и на теб. Важното е приятелите да не считат за странно това, което правиш - на другите не им обръщай внимание.

Супер фен
    Не го изтъквай и гледай да не го споменаваш много,щом предизвиква мнения,които не искаш де предизвиква

Те тия сигурно са толко тъпи,че по-добре да не контактуваш с тях ..
    И аз имам 4-5 по математика и ми викат,че съм зубарка изобщо не ми пука..хъх

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не може заради четенето на книги да те определят като зубърка Това все пак няма много общо с учението Явно в клас си по-дейна, често вземаш участие, знаеш почти всички отговори... А и какво ти пука за погрешното мнение на другите ?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Възприемат та като зубърка щот тях ги мързи да четат
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Град
    Враца
    Ами... не смятам, че един нормален човек може да те преценява по бройката книги, които си прочела... Бих казала, че това е глупаво

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Не го изтъквай и гледай да не го споменаваш много,щом предизвиква мнения,които не искаш де предизвиква
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Супер фен
    Ми тези, които те смятат за такава изглежда не знаят значението на думата Кво общо имат книгите с ученето А иначе, щом си изкарваш хубави оценки значи си се потрудила и тях ги е яд и просто искат да те накарат да се чувстваш виновна, заради "успеха" си! Според мен не си заслужава да дружиш с такива хора

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ми тези, които те смятат за такава изглежда не знаят значението на думата Кво общо имат книгите с ученето А иначе, щом си изкарваш хубави оценки значи си се потрудила и тях ги е яд и просто искат да те накарат да се чувстваш виновна, заради "успеха" си! Според мен не си заслужава да дружиш с такива хора
    Съгласна съм с Elsy-ту \/

Мега фен
    Град
    София
    Хубаво е ,че има хора,които четат,тоест млади хора,които четат.Эащото стават все по-малко.Иэобщо недей да се впечетляваш от мнението на теэи,които те смятат эа раэлична или странна.Не си такава.Не виждам какъв е проблемът и каква е причината да те считат эа такава.Четенето е нещо нормално.Всеедно тея дет гледат телевиэия или киснат по цял ден на компа ,да ги имаш эа странни или пък эа эубари.Просто е глупаво.На всеки му харесват раэлични неща.Четенето е нещо много хубаво,дори ти обогатява речника и ти раэвива речта,а не на всяка втора дума да се эамисляш и да каэваш ЪъъЪъъъ .И аэ обичам да чета.Е не съм чак толкова эапалена,ама нямам и много време.Эа щастие нямам подобен проблем Абе не се впечетлявай от хорската простотия,эащото тя е навсякъде.
    [size=7][b][u]fosse cos

Абе това е тъпо и повърхностно мислене "щом четеш книги си зубър и си задръстен". И аз чета книги и к'во....Зубърка ли съм? Ако бях нямаше да имам 4ки Бе дремити на **** к'во мислят хората за теб.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Я ми кажи има ли някакво значение как те възприемат хора с толкова повърхностно мислене.Най-добре въобще не се вслушвай в лишените им от всякакъв смисъл коментари относно личността ти.Продължавай да четеш и да се обогатяваш,радвай се на живота,дръж на истинските си приятели и се научи да не се подаваш така лесно на подобни безпочвени критики.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Чета от много малка и на моменти ми се струва, че книгите са ми по- нужни от въздуха... Никога не са се отнасяли с мен като със "зубърка" само защото чета, да не говорим, че при това съм си имала винаги и хубави оценки... Подбирай си по- добре хората, с които общуваш... малко повече сиво вещество не е твърде висок критерий, уверявам те.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

И на мене ми викат, че съм зубърка, защото имам хубави оценки по английски Абе не им обръщай внимание. Наистина, както Presley`n`Sum каза, са малко хората, от днешното поколение, които четат. А това е наистина хубаво И аз чета, но не много, де . Ако не искаш да те възприемат като "странна" - просто не им казвай, че толкова много обичаш да четеш
    Pure white

Зухава и смотана ли се чувстваш от този факт? Тогава ако не, къв е проблема?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    И на мене ми викат, че съм зубърка, защото имам хубави оценки по английски Абе не им обръщай внимание. Наистина, както Presley`n`Sum каза, са малко хората, от днешното поколение, които четат. А това е наистина хубаво И аз чета, но не много, де . Ако не искаш да те възприемат като "странна" - просто не им казвай, че толкова много обичаш да четеш

Глупаво е да търсиш реализация в среда,която те принуждава да прикриваш най-хубавите и проложителни черти на характера.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

emi nz ama ne se otkazvai v nikakuv slu4ai ot interesite si !

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Мога да ти кажа "браво". Много малко млади хора в днешно време четат книги.
    Тези, които те мислят за такава са ограничени...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

по-добре зубрачка,отколкото глупачка!

завиждат

Град
    Na sedmoto nebe
    Споко бе и аз чета доста книги и на моменти ме земат за зубър,ама като ме опознаят виждат,че съм много готин човек. Пък и не само кафенетата и дискотеките са всичко,което един тинейджър според мен трябва да прави. Пък ако са ти истински приятели няма да им пречи и ще те приемат такава каквато си. \/

И на теб ти пука,защото?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е лошо,че четеш.Просто в днешно време малко са любознателните като теб.

Е и?Кво те засяга чуждото мнение?И на мене ми викат зубър ама средния пръст оправя нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си