.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    И на мене ми викат, че съм зубърка, защото имам хубави оценки по английски Абе не им обръщай внимание. Наистина, както Presley`n`Sum каза, са малко хората, от днешното поколение, които четат. А това е наистина хубаво И аз чета, но не много, де . Ако не искаш да те възприемат като "странна" - просто не им казвай, че толкова много обичаш да четеш

Глупаво е да търсиш реализация в среда,която те принуждава да прикриваш най-хубавите и проложителни черти на характера.
    Съгласна съм
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    София
    Е...за съжаление, явно още има хора, които не разбират какво е значението на думата "зубър". Нз вие какво мислите и как го разбирате, но за мен "да зубриш" значи да учиш нещо наизуст...без да го разбираш. И всъщност зубъри в повечето случаи са не тези, които изкарват добри оценки или които четат книги, а тези, които учат наизуст и като ги вдигне даскалката и им зададе малко по-замотано въпроса и те блокират щот...са го учили наизуст без да влагат и грам мислене така че споко чети си книги и не се интересувай от това какво си мислят другите. Важното е това да харесва на теб.

Град
    Казанс иначе казано Казанлък
    Тъкааа... значи и аз имах същия проблем,но колкото пъти се замислех изкарвах повече и повече аргументи в моя полза!Знаете,че в училище децата (демег ние самите) са най-жестоки (за това и даскалите са поизперкали,ма това е др тема) и имаше моменти,в които съм ронила крокодилски сълзи,задавайки си въпроса:"Защо ,по дяволите ,ме наричат зубър и не искат да говорят с мен,а аз толкова мн се старая?!" Ама после станах 9-ти клас и осъзнах,че ми е писнало да си задавам този въпрос и спря да ми пука...тогава се запознах с едно стадо прителки и техните приятели и сега е мн забавно... хич не ми дреме какво си мислят тъпите хора които ме наричаха" зубар".А в последно време когато разговарям с някои от моя клас чувам нещо от този род: "...i sq kat nai golqmoto zubar4e she hoq samo az ot krun na daskalo ..." (става въпрос за ваканцията) или ако изкараш по-добра оценка от тях на някой тест пак си "зубар" или ако решиш да не бягаш от час -"зубар". Не свързвам нито една от тези дейности със зубрене!!!Трябваше сама да осъзная,че принципите които изграждам или нещата които постигам не изнасят да останалите и това ги кара да злобеят...така че мила моя... четенето на книги е едно полезно нещо не за другите ,а за теб....така че продължавай с четенето и им е** ма*ката на другите
    Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    А и важно е как се чувстваш ти,а не другите какво мислят.

ами и аз 4ета много книги,но като го кажа на някои само ми казват,,ти си луда''но нищо повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си