- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как минава един ваш ден?
Когато е ваканция ставам към 14.00 - 15.00, после сядам на компа, говоря с най-добрата ми приятелка по телефона около половин час, излизаме на кафе или пицария или някаде другаде, после се прибирам стоя на компа до 4.00-5.00 сутринта и тфа. Когато не е ваканция - ставам в 6 часа, глася се до 7 отивам на училище прибирам се (преди лягах да спя и после излизах, но след заплашването да ме изгонят от даскало започнах да уча) уча, може да поизляза малко, после малко на компа стоя после лягам да спя, спя средно по 3-4 часа в денонощието и общо взето, ако не пия кафе съм голям парцал. Общо взето това ми е живота![]()
... Как да му кажа, че го искам ...
ednakvo :s za moe ogromno sajalenie :S
ili sam na raota ili sam na daskalo,no pone znam 4e petak i sabota sam na diskoteka,bar po mgzinite i taka,letnite vakancii sam v bg![]()
Понеделник: Ставам към 7:15 оправям си чантата,мия се,закусвам с майка, отивам на даскало.Там съм до 13:50,прибирам се,ям, после може да изляза с гаджето или сядам да уча.Отивам на урок по френски.Ако не съм се виждала с гаджето се виждаме вечер или изобщо не се виждаме /както днес/.Вечерям с майка ако съм у нас ако не..се прибирам към 11 и лягам направо да спя.
Вторник:както в понеделник... на даскало съм до 15:20 после се прибирам да ям и отивам на урок по химия до 5 ако приятелят ми е на работа втора смяна не се виждаме ако не е се виждаме след урока.Прибирам се, ям къпя се и лягам.
Сряда:както понеделник...даскало до към 13 после свободна програма може да изляза с приятеля ми а може и да седна да поуча. После вечерям после сън.
Четвъртък:както понеделник...даскало до към 13 после както сряда
Петък:както панеделник... връщам се обикновено към 12:30 и ям,след това уча за курса по английски,след това си оправям стаята защото тате си идва.Готвя нещо за тате и вечерта излизам, прибирам се към 11:30 и лягам да спя.
Събота:Ставам в 7:45 измивам се оправям се и съм на курс до 12:30, после се прибирам, уча малко за даскало после се моткам вкъщи говоря с тате,караме се. Излизам в 8-9 с приятеля ми и спя у тях, прибирам се в неделята....
Неделя:Прибирам се в нас към 12-1 по обед обикновено много сънена почивам се малко,ям и сядам уж да уча но обикновена заспивам като мършичка и се събуждам към 5-6. След това къпя се,гледам ТВ изпращам тате и с мама си лафим до 12 и после лягам.
И така седмицата се повтаря. Общо взето не е много разнообразна но мен си ме кефи.
Сутрин ставам в 5:30
6:00 7:00 - Закусвам
7:00 8:00 Десер
8:00 9:00 Ей така хапвам за апетит
9:00 12:00 ЯМ
12:00 14:00 Обядвам
14:00 16:00 Хода в пицарията
16:00 18:00 Хапвам
18:00 20:00 Десерт
20:00 24:00 Вечерям
24:00 05:30 Десерт
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И не си лягам,защото матраците в нас са много хлабваи![]()
Първоначално написано от _LacrymoSa_
След училище или веднага отивам на кафе или се прибирам до нас оправям се и излизам на някъде... Послее като се върна стоя малко на PC, хапвам и лягам ....![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
е всеки мой ден си е индивидуален![]()
днес:
08:00-събуждане
08:30-разсънване и опити за ставане
09:00-ставане (окончателно)![]()
след значително мотаене и 1 час учене тръгнах 11:00 от нас![]()
от 11:20 до 12:50 тренировка![]()
после даскало...прибрах се преди малко,ядах...
Ся си седя на компа,ям банан, слушам музичка и гледам стани богат![]()
след малко ще изляза...иии така![]()
"People die but legends live forever"
когато работех нямах време за нищо...
ставах в 8:00 оправях се и в 9:00 тръгвах и чак в 20:05 се прибирах от работа след това вечеря,излизане и като се прибирах веднага си лягах нямах сили за нищо дори едвам намирах време да се лакирам,апак да не говоря за маски разни.....направо ад
А сега като не работя маски,лакове ала бала .... ставам в 11-12-13 часа понякога излизам ако не се събираме в нас и се забавлява ме зяпам си сериалите от 23:20 до 1:45 след това лягам и така,но общо взето,но сега ми омръзна да съм в нас и изпадам депресия от време на време,но немога да си намеря никва работаУжас и аз незнам какво искам
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
След като свърших училище ми е досто скучно.Ще почвам да работя след няколко дена,та тогава ще ми по-интересно
ставам, мия се, отивам на даскало, уча, тъпея, прибирам се, ям, уча, сядам на компа, вечерям, мия се, лягам- лятото е мн по-различно...
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
Начии моя ден минава така:
06:45 ставам обличам се , измивам си лицето, малко гланц и ръгвамСлед това отивам на мястото на срещата ни с френдовете и тръгваме.Часовете ни започват от 07.30 до 12.30 през това цялото време се случват УЖАСНО МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА!
12.30 Даскалото сършва. Прибирам се у нас , преобличам се и сядам на компа.14:30 оправям в нас и сядам да уча до към 17:00-17:30 и илизам. След това отиваме да поцъкаме баскет и така до 21.00 след твасе събираме до 21.30 и си говорим. Прибирам се към 21:40 и сядам да вечерям, след тва пак на компа до към 22.30-23.00 и лягам !!
Май доста ви разказах а??!!![]()
Ставам към 10 часа, оправям се, ям ... на Pc-то до 11-12. Обядвам, уча, чета или спя до 15-16. После излизам с гаджето до 20:30 - 21:30. Връщам се ... вечерям, пак PC до 22 часа. После се отдавам на разговори по телефона до 23-24. Излизам до нас да ритам с тайфичката момчета ... и после като стане 01-02 Спим !!!![]()
Поезията е храна за душата !!!
Ставам в 8;30.Правя си упражненията до 9;30.Ям до 10;00.Седя на компа до 12;00.Излизам навън ( в парка най-вече ) и се прибирам към 16;00.Ям пак.Лягам си за 2-3 часа и пак излизамДо кум 23;00... ям до 23;30. На компа до 24;00 1;00...
Когато съм на училище ставам в :
6;30 - Правя си упражненията там... до 7;00
от 7;00 до 7;30 ям ... глася се и тръгвам аз училище 8 без 10...
Свършвам в 1-2 часа... Прибирам се ям. На компа до 3-4-5. Излизам и седя до 22;00 23;00...Ям после. И сядам на компа до 24;00 , 1;00
мии както обикновено.. ставам ям излизам забавление общо взето тренс прибирам се пак излизам прибирам се вечерта и тогава става тъпня.. ама най-вече деняя ми минава супер
![]()
Ако съм на училище:
Ставам в 6.30. Къпа се, мия се, зъби, лице т.н. Обличам се. В 7:10 ме карат на училище. От 8:30 до 16:00 на училище. След това у нас към 17:30. Писане на домашни или ако няма нищо с приятели навън или пред компа, може и твто.![]()
Събота, Неделя, ваканциите:
Ставам към 15:00. Къпя се, оправям се, хапвам нещо малко и навън. С приятели или на Витошка или в CCS, по-рядко в Malla. Обикаляме любимите кафета: Embassy, Терасата, Upstairs, South Park и т.н. Така цял ден в приказки и някой, ако трябва да си купи нещо. После вечерта към 23 или се прибирам, за да почивам, или се прибирам, за да взема кинти и после пак със същите приятели по-разни дикотеки, но в никакъв случай "Amor", "Doublevision" и по-добни обители на надути фешъни и тъпи мангало-чалгари. Към 4, 5 у нас да спя и така.![]()
Абе лайф.
![]()
с пот и мързел![]()
Горе-долу еднообразно. Разделям ги на три вида:
1. Учебни дни. Ставам сравнително рано, с бавни и провлачени движения се приготвям и потеглям за училище. Там прекарвам мъчителни 6-7 учебни часа, след което се завръщам вкъщи следобяд към 2-3 часа. Релаксирам пред компютъра известно време, след което лягам да спя за час-два. Като се събудя, евентуално сядам да уча. Вечерта общо взето прекарвам пред компютъра, гледам някой сериал, посещавам банята и се отправям към леглото.
2. Почивни дни през учебната година (събота и неделя). Събуждам се по някое време в рамките на 10-14:30ч. Гледам детски филмчета. Настанявам се пред компютъра, уча, спя, ям, излизам. Прибирам се към 22 и нещо, къпя се и лягам.
3. Ваканции. Ставам следобяд. Право в банята отивам. Отделям малко време на компютъра, евентуално ям и изчезвам от вкъщи. Прибирам се по някое време на денонощието, сядам пред компютъра и посрещам там ранните часове. И лягам.
![]()
Установих, че спането заема основно място в режима ми.
You are broken, I can fix you...
Ставам към 11-12 - влизам в банята - обличам се отивам да хапна в mc после отивам на плажа стоя 1-2 max 3h плувам след тва се прибирам къпя се после на някой кръчме по крайбрежната под пантеона и така
ем когато съм на училище ставам в 6ч. оправям се,пия мляко щот без него не могана училище в сряда,петък и събота имам тренировки от 3,30 до 5 пребирам се уча до 9 .. и после в леглото щот съм скапана .
А през ваканцията имам време за всичко за ТВ,за кафе,за диско,за плаж,за спане абе relaX![]()
El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS
ставам приготвям се за плаж посел ям отивам на плаж , лигавим са цял ден там от 11-12 до 17: 00 после прибирам се ям и иии сядам на компа след тва гледам тв и после спа.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Нямам точно определен график, който да спазвам за всеки ден.. дните ми не са коренно различни, но повечето неща правя по различно време..
Иначе когато съм на училище и съм първа смяна .. ставам, отивам на училище,прибирам се, чистя , уча, стоя на компютъра ако остане време.. и горе долу това е .. ест има и изключения..
Когато съм втора смяна..преди дскл уча, после на училище, после си почивам пред компа или пред телевизора.. сядам да уча по нещо по-лесно и така
А когато съм ваканция.. плаж..кафета и т.н...
Един мой ден преминава в мечти, действия, планове, приятели, смях и някъде между всичко това няколко часа сън![]()
И спря да се върти за миг земята..