.

Виж резултатите на анкетата: ?

Гласували
29. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • DA

5 17,24%
  • NE

24 82,76%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Ще има ли удължаване на ваканцията ?

6te ima li spored vas oduljenie na vakanciqta zaradi minusovite temperaturi i nevuzmojnostta da se stoplqt u4ili6tnite stai ?
    {Love`Slun40o0o0o0}

Супер фен
    Спеациално в нашето училище одължаване няма да има, защото отоплението и условията ни са на 6!!! А иначе бях чула, че "дървена ваканция" ще има в Добрич.

Spored men nqma da ima pak i ni6to o6te ne sa kazvali
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

В Добричка област сме във дървена ваканция !!! :P
    I don`t KnoW

Доколкото знам само в Добрич няма да се учи. Другите да стягаме чантите и да газим в преспите на пък към даскало Чак не ми се мисли как ще стигна до другия край на града, но...

Мега фен Аватара на Blab
    Аааа, не знам...
    Но, в интерес на истината, аз на градски транспорт няма да се кача в тоя кучешки студ.

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Доколкото знам само в Добрич няма да се учи. Другите да стягаме чантите и да газим в преспите на пък към даскало Чак не ми се мисли как ще стигна до другия край на града, но...
    Луцифер ще те води.
    I'm clean, washed in blood
    Sanctified inside out
    Oh I'm dead to Satan's grasp
    Justified by the cross

Град
    bulgariq
    em nqma da ima spored men 6tot tiq goveda ot ministerstvoto na obrazovanieto nqma da dadat
    Умствено изостанал и социално слаб.Алкохолик,наркоман.@#$#$ %%@†&** Но Номер 1 B BG!!!!!!!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    предполагам че няма да има,макар че ако в стаите е под 18 градуса не се учи.Реално погледнато и с това ототпление няма как да държат в стаите над 18 градуса... а както при нас вечно е студено..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    И аз чух за удължаване на ваканцията. То ще се разбере, няма начин.
    На мен училището ми е на около 2 километра от вкъщи, а и няма ни автобуси, ни таксита.
    Просто тоя сняг блокира всичко..
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    И аз чух за удължаване на ваканцията. То ще се разбере, няма начин.
    На мен училището ми е на около 2 километра от вкъщи, а и няма ни автобуси, ни таксита.
    Просто тоя сняг блокира всичко..
    И так няма кой да го чистии...
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Град
    Монтана
    Заради стачката мисля, че няма да я удължат.

Последния път в моито даскало като бяхме в дървена ваканция беше 2004 година,щото в стаята по несмки бяха преебани джамовете и беше -12 градуса в стаята и ний учихме там с шубите и шапките.Но това лято праиха основен ремонт на цялото даскало,на централно парно сме нон стоп,и въпреки че в Русе има бедствено положение,даскалото ми е в парка където човешки крак не стъпва пак няма да имаме дървена ваканция.2004 година като имаше подобен сняг в Русе като ходих на даскало в рамките на целия ми поглед имаше само девствен сняг до колене и се налагаше да газим в снега да стигнем до входа.Ужас!Затова съм песимист отност дървена.А що се отнася до Добрич там има дървена щото стачката им беше малка.В Русе стачката беше максимална и просто мисълта за още 1 седмица ваканция е немислима.

Цитирай Първоначално написано от Mortificatiоn777
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Луцифер ще те води.
    Хаха по-добре да зарине даскалото със сняг отколкото да ме води

Допълнение по темата: Доколкото разбрах от приятели в МГ Русе няма да се учи, за другите училища не се знае все още

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Ем и аз съм от Русе,но нз дали дали ще имаме дървена...Знам,че МГ няма да учи,но за другите училища никои нищо не казва... Искам и аз дървена.... Ако някои научи нещо да пише...

В нашата стая има само едно парно, но на никой не му пука. Най-вероятно ще си учиме...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

До колкото знам,и в Стара загора ще се учи

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не вярвам и никой нищо не е казвал, така че не си създавайте илюзии
    >>> House Music <<<

Аз знам за Добрич,че понеделника не сме на даскало,ама ше я удължават ли още или вторника с чантичките на даскало

Току-що по новините накратко обявиха, че община Добрич и община русе няма да учат, след това в самия рвпортаж не се каза нищо за самия град Русе, а за община Сливо поле Това сега как да го разбирам Ако има някои по-информиран да ме поправи, ако греша и да разясни дали в Русе ще се учи.

никво удължаване няма...

днес на даскало

И аз съм от Русе и казхаа по новините, че в някои училища в Русе и Добрич нямалод а се учи, ама май само в МГ няма да се учи баси молете се в сряда като го дават пак да навали да затрупа още повече и д ани пуснат ваканция грипна дървена който кватот и даде

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Не ... ( но по принцип много д0бре ще ми дойде едно удължаване )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

в Стара Загора ни удължиха ваканцията с 1 седмица

Град
    Na sedmoto nebe
    За нашето даскало за жалост няма да има удължаване на ваканцията Ама полувината град е във ваканцията,щото нямта парно. Искам и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си