- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- някои от форума пробвал ли е ГЪБИ?
ХАЙДЕ кажетеи ако сте разкажете за трипа си
![]()
kak si gi probval?? parjeni ? pff kato dori neznae6 za kakvo stava vapros ne pi6i.. btw angliiski neznae6 li? kakvo otza4ava TRIP? кратко пътешествие/екскурзия/обиколка![]()
Гъбки халюцинейшън?![]()
What you give is what you get!
emiii daaaaaПървоначално написано от Desi_etnies
hahahha tova e angliiska duma be zlegovorim za gabi.. qde6 gi surovi i halucinira6.. v drugite darjavi si imat i magazini za gabki ... a kvo za6to tolkova 4esto izpolzva6 dumata -pederas .. pederaski i t.n ne6to mai natam kloni6 i s opita si da se prikrie6 se izdava6
![]()
Абе ефекта при всеки е различно.. аз лично не съм ги пробвала още (: но приятели са ми разправяли как са им се отразили на тяхНа Витоша са ги яли (:
Често ги ям,но си ги купувам от магазина и няма проблем
Desi_etniesq razkaji
4e men me navivat da qdem i iskam da 4uq malko stories
![]()
Има си бутон "търси" има 100 теми за тъпите гъби.
И аз не знам особено много... Една порцийка преди година и нещо/тогава си говорихме/ е била около трийсетина лева
Не ти трябва цялата обаче, за да почнеш да халюцинираш след малко...всъщност идея си нямам след колко време
Един приятел халюцинирал, че го гони орангутан и се забил в някаква гора...
![]()
А от къде мога да си купя тея гъбки от които да халюцинирам..и колко трябва да изями колко време продължа ..?
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
Аз не съм пробвала (а и не мисля).Честно да си кажа ме е страх да опитам какъвто и да е опиат освен трева и алкохол..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
qla sam kak da ne sam kogato tatko mi ,vojda me prati da si tursia imeto 3 dena samo tva iadoh oba4e malko se izdanih 6toto vidiah edin kamak s ruga i sega se ''kazvam kamak s ruga'' ama doniakade e dobre za6toto ako biah zastanala ot drugia krai na kamaka 6tiah da se kazvam ''aka6t elen''![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първо тревата и алкохола не са опияти.......
Колкото до гъбите.....трипа продължава от 4 до 6 часа......Основните видове които ще намерите да циркулират в BG са Psilocybe semilanceata(брани от планината,сравнително слаби,изискват да се изяде по голямо количество до постигане на желания ефект) и Psilocybe Cubensis(култивирани, сравнително силни,за осезаем ефект са нужни около 1 грам сухи,за нормален трип около 2,5 грама)
Самият трип е нещо доста трудно за описание,поради неговата зависимост от многобройни фактори като доза,обстановка,психическо състояние и настроение......
Накратко това е......
Не, щото най-вереятно ще направя някоя простотия. Друго си е джамец![]()
офффф... една от тъпите насрани келешки чула от батковците за някакви си гъби и чуждици.. и подражава да бъде "готина".
земи се натрови поне бЪъахХАахХак
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
махайте ги тия гъби .. вземете си сироп за кашлица
проверете в нета какъв да е точно и каква доза да приемете
Не може да сравняваш гъби - природен халюциноген, физически безвреден и сироп за кашлица - със активно в-во, синтетичен дисоциативен анестетик доста вреден при чест прием и със силно изразени странични ефекти.......
Сиропа няма нищо общо с гъбите като експириънс......
аз не разбирам... може да е гадна работа, ама е евтинаПървоначално написано от Special K
![]()
пък и ще си оригинален и як , няма да си баровец да даваш толко пари
за 2 лева се утепваш
иначе това което съм чел ... уау
От тази гледна точка си прав......![]()
оххх как искам да опитам,ама няма....![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Сироп или гъби ?![]()