- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- контатубекс ;
искам да попитам някой ползвал ли е контратубекс ? аз знам 4е той е за белези и мисля 4е и петна..аз имам петна и се 4удя дали би ми помогнал....така 4е споделете,,,ако сте го ползвали,,,какъв е бил резултата ;щщ
За петна можеш да използваш "Antimikoacid"
А контратубекс много не ми помогна.... за белези от слънцето..
От какво са ти се появили петната. Аз съм го ползвала и съм доволна, но си зависи от случая![]()
Използвай Ламизил,представлява едно кремче за лечение на кожни инфекций. И аз имах такава и дерматолог ми я изписа.Хубаво е преди това да почистиш със спирт Антимико-бета .
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Аз използвам контрактубекс зе белег от операция,но за петната ти не знам...Брат ми използваше Витикс,ама не знам какви са ти петната...
yay ve4e i belezi se zali4avali,mai sum dosta nazad s materiala![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
аз го ползвам за стрии на гърба ... казаха ми че ги заличавало с 40%![]()
Аз имам белег от изгаряне и се мажа с него от 2 месеца, най-добрия е за мен.
Аз съм го ползвал и не съм доволен. Имах рана от ковто щеше да остане белег, и си го взех (лекар ми го порепоръча), мирише много хубаво, но щом го отвориш е годен 3 седмици, а за мазане ти трябва много малко, то самато консистенция си му е икономична... нз аз не ти го препоръчвам, въобще не ми премехна дори и малко белега :P